Търся филм, сериал... – Тема 8

• 121 925
  • 761
  •   1
Отговори
# 465
  • ...на безопасно
О, да - пропуск имам.

# 466
Има го в Замунда, снощи оттам го изтеглих. Peace

# 467

Има ли го вече преведен-
Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта

Рових из много сайтове онлайн, но нищо.......

И аз го търсих, но нада. :/

# 468
Здравейте! Моля помогнете! Търся филм-романтичен. Тя има магазин/галерия. Баща й е таен агент/настоящ или бивш/-искат да го убият-той се крие. Бащата пращя приятел/колега-млад/ за помощ. Тя отива в къщата на баща си, но се появява колегата му.  Бащата й изпраща по пощата пратка с информация. Тя е сгодена но се влюбва в младия колега.

# 469
Някой знае ли къде мога да намеря сериала "Внимавай какво говориш" сезон 4.
Щв съм ви безкрайно благодарен ако някой ми каже !!! http://m.imdb.com/title/tt0075537/episodes/?season=1

# 470
Здравейте! Моля помогнете! Търся филм-романтичен. Тя има магазин/галерия. Баща й е таен агент/настоящ или бивш/-искат да го убият-той се крие. Бащата пращя приятел/колега-млад/ за помощ. Тя отива в къщата на баща си, но се появява колегата му.  Бащата й изпраща по пощата пратка с информация. Тя е сгодена но се влюбва в младия колега.

С Мел Гипсън ли е филмът? Тоест той е главният герой - бащата?

# 471
Здравейте,

търся името на филм, който е с еднакво заглавие в 2 части. В първата заседнаха в лифт в планината, и скачаха от него за да се спасят, въпреки вълците, които дебнеха отдолу. Втората част е за младоженци, пак в гората през зимата, на палатка и мъжът просто изчезва.

# 472
  • Варна/Лондон
Здравейте,

търся името на филм, който е с еднакво заглавие в 2 части. В първата заседнаха в лифт в планината, и скачаха от него за да се спасят, въпреки вълците, които дебнеха отдолу. Втората част е за младоженци, пак в гората през зимата, на палатка и мъжът просто изчезва.
Frozen е първият май, но вторият не съм гледала.

# 473
Здравейте ,
След препоръки от другата тема глътнах на един дъх сезоните на Gilmore Girls, които ги има в замунда. Сега много ми се иска да изгледам и продължението на сериала (от четири серии), коeто имаше премиера тази година по Netflix. Ta молбата ми е да ме ориентирате къде да открия Gilmore Girls: A Year in the Life  (2016) .

# 474
Здравейте,

Благодаря ти, супер си!!!! Ей, голямо мислене беше. А колко е логично заглавието. Вората част си струва много повече.

# 475
  • София
Скрит текст:
Здравейте,

Благодаря ти, супер си!!!! Ей, голямо мислене беше. А колко е логично заглавието. Вората част си струва много повече.

Мисля, че това е втората част - The Frozen
/Лично за мен първата е по-добра/  Wink

# 476
  • Prismatica Aerie
Здравейте,
търся този филм и моля за помощ Praynig

# 477
Сама си отговарям, но може да  е в помощ на някой Simple Smile
Премиерата на Gilmore Girls: A Year in the Life е на 25.11.2016

# 478
Здравейте!
Търся един филм, може би от осемдесетте. За англичанин и французойка, които се влюбват, но по някаква причина не могат да се оженят и се разбират да се срещат за един месец всяка година.

# 479
  • София
Този сюжет много ми напомня на една стара класика - Same Time, Next Year
Филмът е от 1978 г., цветен е, въпреки черно-белите снимки в IMDB, доста е камерен, но е много хубав. Жената мисля, че не беше французойка обаче, както и не се срещат за по един месец.
Историята е за двама любовници, всеки поотделно в брак, които се срещат всяка година в един и същи ден, на едно и също място в продължение на 25 години.
Има го и по нашите торенти, преведен като "Догодина по същото време".

Общи условия

Активация на акаунт