Търся филм, сериал... – Тема 8

• 121 829
  • 761
  •   1
Отговори
# 585

На него може ли да се гледат субтитри?  Май не?

Естествено, че може.  Влизаш в настройките за субтитри ( Инструменти - Настройки - Субтитри) и избираш Cyrillic (Windows - 1251). Може да се регулират размерите, шрифта, и цвета на буквите. 

Аз имах проблем изобщо за стартиране на субтитри. Ама ще проверя пак по настройките. Мерси.

# 586
Здравейте, преди няколко месеца търсих филм, но за съжаление никой не успя да ми помогне, затова пак ще пусна описанието му:
Търся един филм, в който се разказва за един затънтен район в Америка, където постоянно изчезват деца, предимно от бедни семейства. Имаше едно отвлечено детенце от една жена, която го държеше в изоставена сграда, междувременно даваха и живота на едно около 13 годишно момиче, което живее с пропадналата си майка и нейният приятел, които постоянно се караха. Отначало се загатваше, че отвлеченото детенце е жертва на сериен убиец, но после се разбира, че децата са отвлечени, за да бъдат осиновени от заможни хора и уж за тяхно добро. Това го разбира това 13 годишно момиче и моли и на нея да й бъде даден шанс да започне нов живот, но в началото й отказваха, защото е прекалено голяма и ще има спомени от това коя е, откъде е и с кого е живяла, но после намират заможно семейство й за нея и филма завършва с това, че тя е щастлива и не желае да се връща назад.
Относно жената, която отвличаше децата, тя признава, че ги е убила и костите им са разпилени навсякъде в една гориста местност, поради което я осъждат, но всъщност децата са изпратени в различни семейства.
Много ще се радвам, ако някой може да ми помогне  Love

# 587
Търся един филм, в който се разказва за един затънтен район в Америка, където постоянно изчезват деца, предимно от бедни семейства. Относно жената, която отвличаше децата, тя признава, че ги е убила и костите им са разпилени навсякъде в една гориста местност, поради което я осъждат, но всъщност децата са изпратени в различни семейства.
Много ще се радвам, ако някой може да ми помогне  Love

The Tall Man / Високият мъж (2012)

# 588
Мозак, много ти благодаря  bouquet

Без твоята помощ никога нямаше да го открия.

# 589
Американски филм, в който се разказва за новобрачна млада двойка, преместила се на ново място, само че мъжът почива. Тя остава сама, но заради общността и порядките е принудена да се омъжи за вдовец с малко момиче, което пък има нужда от майка, тъй като се носи в момчешки дрехи и има момчешко държание и въобще му трябва майка. Бяха се разбрали зимата да изкарат заедно, а след това ако трябва ще се разведат. Не се разведоха разбира се, той и помогна да роди, тъй като тя бе бременна от първия си съпруг.Заживяха си заедно.Времето е може би 18-19 век. Не се сещам името на филма. Ако на някой му говори нещо да подсказва. Тя беше начетена, имаше книги, рокли, от които направи рокли на момиченцето, защото нямаше. 

# 590
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
може би този?

http://www.imdb.com/title/tt0102842/

# 591
Не е този. По спомен мацката мисля беше със светла коса. Нямаше много други персонажи около тях.

# 592
# 593
 Grinning Ухилих се като варена тиква. Този е. Благодаря ви.

# 594
Много хубав филм. Има и продължение - Love's Enduring Promise (2004).
Поредицата продължава с още няколко филма от същата епоха, но не са толкова добри.

# 595
Здравейте, търся един филм, който много обичах да гледам като дете, мисля, че беше в две части, разказваше се за двете половини на един златен диск, може би в Перу, момиченце беше в главната роля.

# 596
Здравейте, търся един филм, който много обичах да гледам като дете, мисля, че беше в две части, разказваше се за двете половини на един златен диск, може би в Перу, момиченце беше в главната роля.

да не е този :

Secret of the Andes

# 597
Търся епизодите на турският сериал "Малки тайни". Има ги само до 48 епизод, в замунда малко епизоди, във видеоклип също, не мога да ги намеря никъде.
Ако някой знае къде ги има, моля да сподели  Simple Smile

# 598
  • Свети Влас
За съжаление БТВ ги трие, заради авторски права. Трудно са за намиране. Иначе сериалът е страхотен.

# 599
За съжаление БТВ ги трие, заради авторски права. Трудно са за намиране. Иначе сериалът е страхотен.

да, но не го загледах преди и сега ми стана супер интересен и няма къде са го намеря

Общи условия

Активация на акаунт