Търся филм, сериал... – Тема 8

• 120 325
  • 761
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Аз харесвам Кости http://m.imdb.com/title/tt0460627/ , има разследване, драма, романтика и комедия.

Аз точно в момента го гледам. Към края на 1-ви сезон съм и някак си още малко ми е странна Бренан. И ми се иска малко повече лични случки и драми да се развиват, не знам дали в следващите сезони става по-така... Grinning

# 121
Аз съм изгледала 9 сезона дотук, честно казано не помня какво точно беше в началото. Втори сезон е интересен, заради връзката на човек от лабораторията със сериен убиец. Любовната история между Бренан и Буут е доста интересна,  Анджела и Ходжинс и т.н.

# 122
  • София
Аз съм изгледала 9 сезона дотук, честно казано не помня какво точно беше в началото. Втори сезон е интересен, заради връзката на човек от лабораторията със сериен убиец. Любовната история между Бренан и Буут е доста интересна,  Анджела и Ходжинс и т.н.

Е значи все пак се развиват някакви по-сериозни любовни истории и драми между тях... това е добре.  Laughing

# 123
Търся филм (ужаси и комедия) подобен на   Freaks Of Nature
The Final Girls / Последните момичета : ) Филмчето е много приятно, от 2015-та е. Peace

# 124
Кажете някое готино сериалче, докато чакаме новия сезон на троновете..

# 125
  • Свети Влас
Какъв жанр и от коя държава да е ?

# 126
Без троновете за къде сме 😂😂

# 127
# 128
Без троновете за къде сме 😂😂

Вярно е хаха... ама за 10 епизода чакаме цяла година Cry Иначе жанр и държава нямам изисквания.. искам да е нещо готино, зарибяващо...

# 129
  • Свети Влас
Този е интересен- разследват се убийства.
Други, по който бях се зарабила бяха- " Интернатът " и Луна- мистерията на Календа, Eye Candy / Привлекателна.

# 130
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
помогнете ми да намеря един филм Blush

психиатър/психолог (известен артист, може би Брус Уилис) консултира дете, което твърди, че вижда призраци. то преживява криза в училище на/около Хелоуин, защото вижда обесени хора в училището.
паралелно с това върви и проблема в семейството на психолога/психиатъра. жена му има среща с млад мъж, изглежда сякаш не се крие от него, но и връзката между двамата не напредва много.

той проверява и разбира, че училището е било затвор и наистина е имало обесени хора там. успява да успокои детето, да му помогне да приеме, че вижда хора, които не са живи, защото те търсят начин да кажат какво им се е случило и да напуснат тоя свят. сюжета много напомня един по-захаросан сериал с момиче, което помага на душите да намерят път към светлината.

в края на филма става ясно, че всъщност психолога е мъртъв и е една от тези души, които детето вижда  Blush

# 131
Шесто чувство  Simple Smile

# 132
  • София
Нещо подобно като Силициевата долина, Пиратите от силиц. долина?

Ще видя двата филма за Джобс, Социална мрежа е гледан Peace

# 133
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Hug Heart Eyes Hug много благодаря  Hug

# 134
  • Varna

Благодаря, но на мен ми трябва да го изтегля от някъде.

Общи условия

Активация на акаунт