Търся филм, сериал... – Тема 8

• 121 871
  • 761
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Къде мога да намеря с българско аудио Непорочната Джейн, преди ги имаше на много места, излъчваните епизоди по Фокс Лайф, но ги изтриха със започването на излъчването по нова. По нова обаче дават по 2 епизода на седмица и се чудя дали някъде все пак не са се сетили да ги блокират. Ако някой знае, по-добре на ЛС да ми напише къде ги има.

# 526
Щом го дават по Нова,виж в Нова Плей. Rolling Eyes

# 527
  • София
Не искам епизодите, давани по нова, тъй като са само 9, искам тези от фокс лайф, там даваха мисля първите два сезона или поне целия първи.

# 528
The Night Shift 3-ти сезон, дали се е появявал и по нашите хоризонти?

# 529
  • Варна
в замунда ги има 13те епизода

# 530
Здравейте от много време се опитвам да намеря един филм. Странното е , че знам името , но не го откривам никъде , или намирам други с това име , по описание съм го търсила пак не става. Не си спомням добре , беше преди 10 години , но май филма беше немски с английски субтитри , бях попаднала на DVD-то в един магазин за втора употреба. Името е 'The haven' или 'Haven' /убежище , пристанище/ , и е от 95-6.  Накратко филма се разказва за 4 хлапета , момчета , вършеха някакви щуротии , след време порастват и се срещат отново в една хижа или нещо такова. Единия беше писател , за другите не си спомням , но бяха преуспели , май имаше адвокат. Писателя имаше жена или приятелка , която се появяваше от време на време , той беше с дълга коса. Единия беше едър и изрусен , той беше нещо като черната овца  караха го да върши тежката и мръсната работа и той като по-глупав все го правеше. Към края на филма той взе някакъв наркотик и се самоуби , хвърляйки се от една скала с думите 'винаги съм искал да летя' , преди това чертаеше едни знаци и фигури с тебешир , това е което си спомням , дано някой да го е гледал или поне да го е чувал , филма беше страхотен , нещо средно между комедия , драма , мистерия и крими трилърче.

# 531
  • София
Лукреция, сюжетът много напомня на това - I Melt with You (2011)
Доста откачен филм обаче, който най-вероятно е римейк на филма, който ти описваш и търсиш. Съдържанието е много сходно.

# 532
Лукреция, сюжетът много напомня на това - I Melt with You (2011)
Доста откачен филм обаче, който най-вероятно е римейк на филма, който ти описваш и търсиш. Съдържанието е много сходно.
Погледнах няколко трейлъра , много напомня , вероятно е римейк . Филма , който търся започваше с разни случки от детството им , нещо като 'Дърти хлапета' , тримата бяха зубрачи и един бияч.

# 533
Преди няколко страници някой търсеше коледен филм за едно момче останало без родители и живееше по една година във всяка къща от неговото селище, после заживя при един много заможен дърводелец и понеже и на него му се отдаваше дърворезбата, се научи на занаят. Момчето оставяше всяка Коледа по един подарък пред къщите на хората, в които е живяло и един в реката, където бяха загинали майка му, баща му и малката му сестра. След като умира вече като възрастен, той става дядо Коледа. Филмът го дават в момента по филмбокс и се казва "Коледна история", 2007 г., финландски. 

# 534
Търся филм по "Затворник по рождение" на Джефри Арчър,като не съм много сигурна,че съществува,но докато четях книгата,сюжетът ми беше страшно познат.

"Ако Дани Картрайт бе предложил на Бет да се оженят в друг ден, нямаше да бъде арестуван и обвинен в убийството на най-добрия си приятел.
А когато четиримата свидетели на обвинението са светски персони, неговата версия няма никакъв шанс. Дани е осъден на двайсет и две години и изпратен в „Белмарш”, строго охраняван затвор, откъдето никой не е избягал.
Ала лъжесвидетелите подценяват решимостта на Дани да си отмъсти, както и неумолимия стремеж на годеницата му към справедливост. И в крайна сметка ще бъдат принудени да се борят за живота си."

Вечерта,когато Дани предлага на Бет да се омъжи за него,са в някакво заведение,а четирима се заяждат с тях.Излизат навън и се сбиват,като братът на годеницата е убит,а Дани е обвинен за убийството/като че ли си спомням,че това убийство стана до някаква телена ограда/ и попада в затвора за 22 години.Прилича си със съкилийника си,който бива убит от друг затворник.Дани се разменя с него,излиза от затвора с неговото име- Ник Монкрийф.Взема неговото наследство-къщи,пари,колекция от марки,която чичото на Ник иска да присвои от банка в Женева,но не му я дават,защото не носи нужния ключ.Ключът носи на врата си Дани/даден му от истинския Ник,преди да влезе в банята в затвора и да бъде убит/.Планира отмъщение за онези четиримата,заради единия от които беше натопен.
Нещо като съвременния Едмон Дантес.

Някой сеща ли се за филм с такъв сюжет?

# 535
в замунда ги има 13те епизода

Качили ли са ги? Аз проверявах, но нямаха всички от 3 сезон. Субтитри имат ли?

# 536
 Имам задача да намеря филм или книга, чиито сюжет разказва за баща, изоставил семейството си, идеално ще е ако детето е момиче, и след години се опитва да се сближи отново с дъщеря си. Попадали ли сте на нещо такова?

# 537
Сещам се за лигавия филм с Майли Сайръс  Tired

# 538
Последната песен?

# 539
Последната песен?
Същия

Общи условия

Активация на акаунт