Къде в Бургас? (45)

• 90 731
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Много пъти се чудех дали да го правим,обаче семейно за нас означава да сме само аз,тя и татко и.Тук нямаме абсолютно никакви роднини,а познати и приятели-малко...И са все с бебета и малки деца,няма как да ги поканим без децата,а и ако дойат сами няма да си тръгнат никога-мисля си че ще се почувстват като "отвързани",ще започне едно пиене,едно стоене до никое време...А моето дете яде абсолютно непрестанно и си спи много часове на ден.За това избираме вариант-заведение,макар че тук няма подходящо.Ако бяхме в Бургас със сигурност щеше да има ако не подходящо за бебета,то поне за малки деца. Sad

# 541
Здравейте, дами - Къде в Бургас има добър козметик - добре да оформя вежди, по възможност с конец ?

# 542
  • Бургас
Здравейте, дами - Къде в Бургас има добър козметик - добре да оформя вежди, по възможност с конец ?

здравей,

заповядай венета - 0877 202 777 - http://studioteahouse.com/

# 543
Здравейте, търся си гири за спорт - 3кг. Къде има спортни магазини от където мога да си купя?

# 544
  • Пловдив
Здравейте, търся си гири за спорт - 3кг. Къде има спортни магазини от където мога да си купя?

В Джъмбо имаше гири.

# 545
B Metro  Wink

# 546

здравей,

Мерси, но не съм доволна точно от тази козметичка ( почистване с конец беше точно 5 секунди)

# 547
В момента са на промоция в Кауфланд, 3кг. 5 лв.

# 548
  • София
По принцип дори не разбирам напъна да се празнува с деца гости - първи рожден ден. То повечето на тази възраст не са проходили още, да не говорим, че в детски кът ще трябва персонален аниматор за всяко и т.н. Смятам, че празнуване семейно е достатъчно.
+1 Този празник е за възрастните. Те реално са си бебета, а празник с 10 бебета накуп, които тепърва се учат да проявават вече и капризи, ще стане оле-мале.  Laughing

Абсолютно подкрепям написаното! Излишно е напъването. После ще празнувате по детски центрове и с деца, че чак свят да ти се завие и мърдане няма има, защото детето ще го канят другите деца, съответно то ще си търси неговия празник. И трицифрените суми за РД не вярвам да ти се разминат, но сега е твърде рано за тези неща.

# 549
  • Бургас

здравей,

Мерси, но не съм доволна точно от тази козметичка ( почистване с конец беше точно 5 секунди)

Теди 0889683558

# 550
  • Бургас
  "Йогурт" на "Захаро" не е лоша и, ако се абстрахираме от заливката отгоре, почти няма вкус на изкуственяк. 
вчера купих такава малка торта за 14.60, е няма  как при тази цена да е хубава, отдолу някакъв сух горчив кафяв блат, после намазано сладко и отгоре някакъв бял крем, който няма нищо общо с йогурт или нещо подобно, накрая някаква гадна изкуствена червена заливка

# 551
  • Бургас
 "Йогурт" на "Захаро" не е лоша и, ако се абстрахираме от заливката отгоре, почти няма вкус на изкуственяк.  
вчера купих такава малка торта за 14.60, е няма  как при тази цена да е хубава, отдолу някакъв сух горчив кафяв блат, после намазано сладко и отгоре някакъв бял крем, който няма нищо общо с йогурт или нещо подобно, накрая някаква гадна изкуствена червена заливка
Аз съм я опитвала скоро след като я пуснаха, мисля. Значи, както обикновено се случва, в началото нещата биват и после ги развалят. Заливката си беше гадна още тогава. Както казах, аз не купувам торти и опитвам само на работа. Иначе, аз винаги купувам продуктите за кремовете в деня, в който сглобявам и си пазя касовата бележка поне една седмица след предаването на тортата. Не ми се вярва някое от момичетата, които правят торти в домашни условия, да рискуват със стари или неконтролирани продукти. Това по повод сертификатите и натравянето. Тези сертификати са ми пълна шашма. Преди да започна да правя торти /то и заради това започнах, де/ съм намирала какви ли не гадости в торти със сертификат. Мисля, че съм разказвала много пъти за един химически молив, който го играеше подпора между двата етажа в торта от Амадеус.

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 10:04 от Goldie

# 552
  • Бургас
Хайде пак да питам - в коя аптека продават козметика на Галеник (информацията в сайта им не е вярна)?

# 553
  • Бургас
В "Кедър" - аз съм вземала от тази във Водната палата.Последния път си взех от МОЛ Галерия. Понеже аптеката в МОЛ Плаза е същата - ще има и там.

# 554
  • постоянно
Хайде пак да питам - в коя аптека продават козметика на Галеник (информацията в сайта им не е вярна)?
в  аптеката  срещу ОББ- Александровска 1 до Райфаузен банк съм сигурна че ще има.
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт