Къде в Бургас? (45)

• 90 758
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
издирвам магазин, в който да има пантофи и чехли De fonseca

# 166
Преди съм купувала от Метро и Матстар..

# 167
  • Бургас
издирвам магазин, в който да има пантофи и чехли De fonseca
Магазините на КОМПАС - на ул. Шар планина и в моловете.

# 168
Търся маймунка - сувенир или касичка. За предпочитане да е касичка. В магазините за сувенири има, но ако сте виждали хубава да ми препоръчате магазина.

# 169
 В индийския магазин гледала ли си?
Днес влязох в един магазин за супер много сувенири, бижута и всякакви такива нещица,.. Магазина е много стар, но отдавна не бях го посещавала. Намира се в уличката срещу Бакарди кафе  до Хуманата(втора употреба) , в уличката има дюнери и пици ..... Там видях маймунки под формата на различни сувенири.. Peace

# 170
Ох, аз като вляза в този магазин и ме наляга едно странно плешещо чувство  Simple Smile
Малки сладки маймунки видях преди Коледа в мол Плаза, на 2рия етаж на една сергия.

# 171
Здравейте,
Търся нотариус в Бургас, по възможност с по-приемливи цени.

# 172
Здравейте,
Търся нотариус в Бургас, по възможност с по-приемливи цени.
С две ръце за:
Кремена Консулова
ул. Васил Априлов 18, ет. 1
Телефон: 056/84 04 95, 056/84 49 98
Имейл: konsulova@bginfo.net

# 173
В индийския магазин гледала ли си?
Днес влязох в един магазин за супер много сувенири, бижута и всякакви такива нещица,.. Магазина е много стар, но отдавна не бях го посещавала. Намира се в уличката срещу Бакарди кафе  до Хуманата(втора употреба) , в уличката има дюнери и пици ..... Там видях маймунки под формата на различни сувенири.. Peace
Ох, аз като вляза в този магазин и ме наляга едно странно плешещо чувство  Simple Smile
Малки сладки маймунки видях преди Коледа в мол Плаза, на 2рия етаж на една сергия.

bouquet Благодаря, момичета!
Не съм ходила, този магазин го бях забравила  Embarassed. А в МОЛ Плаза дали още стоят сергиите със сувенири?

# 174
Дали има някъде подправка готова смес за меденки-с канела,анасон,джинджифил...?

# 175
Можете ли да ми кажете добър гинеколог в Бургас?

Последна редакция: пт, 08 яну 2016, 22:33 от didabs

# 176
Добър гинеколог в Бургас ,може те ли да ми кажете?
Ето това е темата за гинекозолите  Peace - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=678210.0

# 177
  • Бургас
Търся бижутер за поправка. Ако може из центъра  Flutter

# 178
bouquet Благодаря, момичета!
Не съм ходила, този магазин го бях забравила  Embarassed. А в МОЛ Плаза дали още стоят сергиите със сувенири?

Не, прибрали са ги вече сергиите.

# 179
Можете ли да ми кажете добър гинеколог в Бургас?
Ето това е темата за гинекозолите  Peace - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=678210.0
Благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт