Къде в Бургас? (45)

• 90 793
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Техник за пералня
Марчо 088 7562389

# 436
Браво на него, че са го избрали. Избраха и Б.Б. с най-много построени магистрали, но... Както и да е.
А Вие, типично по български, чуждо мнение не приемате. Както и да е и за това!

# 437
  • Бургас
Това, че някой е добър в интериора на заведенията, не го прави автоматично добър и за апартаменти. Има много голяма разлика в двата типа дизайн. Както и от един сватбен фотограф пейзажист трудно ще стане.

# 438
  • Бургас
Преди много години на Лермонтов имаше магазин за постери и репродукции на известни картини, но вече го няма. Дали случайно няма друг такъв магазин в Бургас? Има много сайтове за репродукции, но искам да ги видя на живо, а и не ми се чака доставка.
А знаете ли по колко вървят картините на художниците, които рисуват в центъра - сещам се за един господин в подлеза и една дама до градинката на България?

# 439
  • София
И от мен един майстор за пералня: 0889809382, Добри.

# 440
Преди много години на Лермонтов имаше магазин за постери и репродукции на известни картини, но вече го няма. Дали случайно няма друг такъв магазин в Бургас? Има много сайтове за репродукции, но искам да ги видя на живо, а и не ми се чака доставка.

Автентично изкуство /не постери и репродукции/ на достъпни цени може да се купи от Графичната база в Морската градина. Преди няколко години купувах литографии на много добри художници за 60-80 лв.
https://www.facebook.com/Graphicalbase/timeline?ref=page_internal

# 441
Знае ли някой къде се премести китайския магазин Фиола .Този дето беше в Пикадили.

# 442
  • Бургас
И от мен един майстор за пералня: 0889809382, Добри.

Аз съм много доволна от него.
Знае ли някой къде се премести китайския магазин Фиола .Този дето беше в Пикадили.

В мол Плаза е вече.

# 443
Благодаря!Къде по точно.Днес ходих и не го намерих.

# 444
Здравейте, много ще съм ви благодарна ако ми кажете къде в Бургас правят хубави абитуриентски прически и професионален грим ?   Rolling Eyes Rolling Eyes

# 445
Благодаря!Къде по точно.Днес ходих и не го намерих.

Половината от Карфур ще бъде Фиола, не знам дали вече са се преместили.

Здравейте, много ще съм ви благодарна ако ми кажете къде в Бургас правят хубави абитуриентски прически и професионален грим ?   Rolling Eyes Rolling Eyes

Има тема за фризьори в Бургас. Питането ти се припокрива с това на друга дама, на което тъкмо отговорих. За гримьор мога да ти дам телефон, но за фризьор не мога да помогна.

# 446
Дайте линк към темата за фризьорите, моля  Peace

# 447
# 448
http://ollishop.com/image/cache/data/Perilni/13-500x500.jpg

Имате ли впечатления от това кафе и къде в Бургас може да се намери?

# 449
Здравейте, много ще съм ви благодарна ако ми кажете къде в Бургас правят хубави абитуриентски прически и професионален грим ?   Rolling Eyes Rolling Eyes
Аделина Петрова, намери я във фб Adelina Petrova (Make up) с едно гримирано око е на профила.

Общи условия

Активация на акаунт