Къде в Бургас? (45)

• 90 791
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
  • Burgas, Bulgaria
В Славейков  - китайски ресторант ШАН ХАЙ бл.141 срещу В и К до магазина за 1лв. Поръчвам за в къщи и от повечето неща съм доволна. Там не съм сядала, защото живея наблизо.

# 466
В Изгрев до Билла Wink

# 467
В Славейков  - китайски ресторант ШАН ХАЙ бл.141 срещу В и К до магазина за 1лв. Поръчвам за в къщи и от повечето неща съм доволна. Там не съм сядала, защото живея наблизо.

Днес, ще отида да го видя. Знам го, но никога не съм го посещавала, а ще м трябва за един повод за вкъщи и не знаех, дали е добър  Peace
Мерси

# 468
  • Бургас
"Хубаво китайско" е оксиморон в Бургас.  Mr. Green

Метро, в пощенските клонове също продават.

Мерси. Намерих в пощата до нас.

# 469
"Хубаво китайско" е оксиморон в Бургас.  Mr. Green
Мерси. Намерих в пощата до нас.

Все пак ще пробвам, ходих и до този в Изгрев, и до този в Славейков, да видим, сега ще сравня менюта, но често казано в Изгрев изглеждаше, пъти по-добре... Дано и да готвят по-добре, незнам!
Благодаря ви  Peace

# 470
Момичета,

Кажете къде да намеря магазин с хубави пердета, по-специално детски пердета, изключвам Айко и подобни. Сещам се за магазина на ул. Булаир и ул. Славянска, както и по Ботева, до химическото чистене и на Велека в Изгрев. Някакви други идеи?

# 471
  • Бургас
Момичета,

Кажете къде да намеря магазин с хубави пердета, по-специално детски пердета, изключвам Айко и подобни. Сещам се за магазина на ул. Булаир и ул. Славянска, както и по Ботева, до химическото чистене и на Велека в Изгрев. Някакви други идеи?
Мисля, че има магазин за пердета и на ъгъла на Княз Борис и Калоян.

# 472
  • Бургас
Някой има ли представа на какъв принцип работи басейна на новата зала до ПМГ? Подходящ ли е за деца 8-12 г., има ли треньор, който ги обучава?

# 473
  • София
Някой има ли представа на какъв принцип работи басейна на новата зала до ПМГ? Подходящ ли е за деца 8-12 г., има ли треньор, който ги обучава?

След 2 ч ще заведа дребния на тренировка по баскетбол там и ще питам жените от рецепция как функционира басейна, ще ти пиша. Виждам, че доста деца излизат с мокри главици точно в тази възраст, да която  пишеш.

# 474
  • у нас

След 2 ч ще заведа дребния на тренировка по баскетбол там и ще питам жените от рецепция как функционира басейна, ще ти пиша. Виждам, че доста деца излизат с мокри главици точно в тази възраст, да която  пишеш.

До определена възраст децата задължително трябва да са с придружител. Така казаха на една мама дошла с малки деца, но не чух точната възраст.

# 475
  • София

До определена възраст децата задължително трябва да са с придружител. Така казаха на една мама дошла с малки деца, но не чух точната възраст.

Попитах на рецепцията и ми казаха да погледна таблото с координати на спортните клубове, които тренират там. За плуване са следните: ПК Започни да плуваш, Тодор Костов, 0895685856 и СНЦ СК Акулите, Кр. Магриотова, 0885940291 и Я. Ангелов, 0886284115.

# 476
  • Бургас
Много ти благодаря!

# 477
  • край голямата локва
А къде правят хубаво китайско? Последните две години почти не смеем да поръчаме и винаги сме били разочаровани.

Аз често вземам за вкъщи от китайският срещу механото. Харесвам как готвят , но не е подходящ за сядане /като бързо хранене е/. Освен готовите неща във витрината имат и нормално меню.

# 478
  • София
Снощи взех от там за вкъщи, хареса ни, но не намирам голяма разлика от този на Фотинов.

# 479
Къде в Бургас продават такива столове?

Последна редакция: нд, 14 фев 2016, 17:59 от This_season

Общи условия

Активация на акаунт