Къде в Бургас? (45)

• 90 771
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Къде продават козметика Decleor?

# 496
  • Бургас
Къде продават козметика Decleor?
В Дъглас и Бюти зон.

# 497
Здравейте. Смятам да изнасям една мини готварска печка на закритата тераса и искам да купя някакви плочки, да налепим зад нея. Съвсем обикновени плочки, колкото да не ми се цапа стената. Знаете ли къде мога да намеря такива?
Аз си купих самозалепващо фолио и си облепих стената.Много сложно ми се видя действието с плочките.

Инка, благодаря ти, че ми даде тази идея bouquet
Хич не се сетих за фолио, тъкмо и аз си мислех колко ще е сложно с плочките, особено по ъглите.

# 498
  • Бургас
Здравейте. Смятам да изнасям една мини готварска печка на закритата тераса и искам да купя някакви плочки, да налепим зад нея. Съвсем обикновени плочки, колкото да не ми се цапа стената. Знаете ли къде мога да намеря такива?
Аз си купих самозалепващо фолио и си облепих стената.Много сложно ми се видя действието с плочките.

Инка, благодаря ти, че ми даде тази идея bouquet
Хич не се сетих за фолио, тъкмо и аз си мислех колко ще е сложно с плочките, особено по ъглите.
Моля,няма за какво.Пък когато ти писне десена сменяш с друг.

# 499
имате ли впечатления от фитнеса в Триа?
Доволни са, но по-добри цени са в др им фитнес, този до х-л Драма Wink

# 500
Точно в Минон си ших преди няколко години булчинската рокля. Беше по моя идея модела и съобразена с личните ми мерки, останах много доволна  Peace
Аз не знам в момента къде се намират Минон, но доколкото разбрах, тази жена вече има собствено ателие, но не знам къде е точно. Та сега издирвам някакви координати и мнения за официални рокли.
Нямах идея, че са се преместили, както написах, ползвах услугите им преди няколко години  Peace

vessita, аз посещавам фитнеса в Триа, тъй като ми е в района и ми е удобно да ходя там. Купувам си картата от 60 лв, която е за 20 посещения на месец - стигат ми и съм доволна от оборудването в залата, чисто е и приятно  Peace

# 501
  • където мечтите се сбъдват
Здравейте!
Знаете ли къде има сладкарски магазин-професионални неща за сладкарството,фондани,айсинг и т.н. ?

# 502
Здравейте!
Знаете ли къде има сладкарски магазин-професионални неща за сладкарството,фондани,айсинг и т.н. ?

В Комлука, срещу ДАИ има склад на Алимко.

# 503
  • София
Здравейте момичета  Simple Smile
Кажете някоя добра козметичка(за почистване на лице)?

Мога да препоръчам две: Гергана от Студио Милен на Раковски, работи с козметика на Ериксон, Dr. Renaud и Женя от студио Ейнджълс на ул. Оборище 46, работи с козметика YonKa. Мога да дам телефони на ЛС.

# 504
  • където мечтите се сбъдват
Здравейте!

В Комлука, срещу ДАИ има склад на Алимко.
Благодаря!

# 505
Здравейте момичета  Simple Smile
Кажете някоя добра козметичка(за почистване на лице)?

Мога да препоръчам две: Гергана от Студио Милен на Раковски, работи с козметика на Ериксон, Dr. Renaud и Женя от студио Ейнджълс на ул. Оборище 46, работи с козметика YonKa. Мога да дам телефони на ЛС.

Може  GrinningНо първо мисля да пробвам Гайдамакина

# 506
Сигурно е дъвкано 10000 пъти,но ще помоля да препоръчате магазин,от който мога да купувам прясно и качествено месо за детенце.Агнешко,телешко,заешко...Каквото и да е.А също моля да споделите за качествените марки кисело мляко в този край,понеже съм чела за млека,които обаче в този край на България липсват.Живеем в Созопол и взимаме от Бургас Елена 2%,обаче дори  след перфектно пасиране има парченца като сирене,а това ме притесни...Бисквитите-сложени цели,се пасират идеално,а млякото не...Благодаря предварително. Simple Smile

# 507
Здравейте. Някой пробвал ли е тортите на сладкарниците на ул. Кирил и Методий? На коя тортите са по-вкусни?   Crazy

angyto0o0o, в района на Краснодар има много млечни магазини. Често купуваме мляко от магазина на домлян. Млякото се казва Наси, а мандрата се намира край Сливен. Имат и прясно, и кисело. Месо взимам от месарница Йоги. Прясно е, от време на време зареждат и зайчета. Месарницата се намира в уличката до сградата на данъчното ( до старата поща).

Последна редакция: вт, 16 фев 2016, 08:23 от besyto

# 508
  • Бургас
Сигурно е дъвкано 10000 пъти,но ще помоля да препоръчате магазин,от който мога да купувам прясно и качествено месо за детенце.Агнешко,телешко,заешко...Каквото и да е.А също моля да споделите за качествените марки кисело мляко в този край,понеже съм чела за млека,които обаче в този край на България липсват.Живеем в Созопол и взимаме от Бургас Елена 2%,обаче дори  след перфектно пасиране има парченца като сирене,а това ме притесни...Бисквитите-сложени цели,се пасират идеално,а млякото не...Благодаря предварително. Simple Smile

Месарница Ричи в "Лазур", Йоги също. Макар че там веднъж отказаха да ми покажат документ, че зайците наистина са български и оттогава съм малко предубедена.
На пазара Краснодар има много магазини на производители, обиколи ги и си избери.
Мляко купувам на Веселие. Сирене, кашкавал, масло - пак от тях.
Може и мляко Елби - има го в Била. Прави се в единствения държавен завод, който все още спазва технологии и стандарти.

# 509
Благодаря ви.Сега ми казаха и за Веселие.Работата е там,че аз не мога да пътувам с бебето и мъжа ми търси,ама все попада на некачествено месо.А от пуешко месо за 2-ри път и се подува гърдата(поне според мен) и се налага да спрем да и даваме и пуешко.Тя не яде и пиле и риба.Сега трябва да накупим доста месо за да не се налага да тровим детето с пюрета и разни меса,неподходящи за нея.Благодаря ви още веднъж.Сега ще му връча бележката на таткото Grinning  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт