Спечелете вкусна Коледа с "Димитър Маджаров"!

• 23 393
  • 474
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Задължително на празничната ни трапеза има филе Елена, кашкавал, сирене, луканка.
Киселото ви мляко пък  е ежедневно в менюто. Всичките ви продукти са чудесни! Продължавайте все така!

# 106
Предпочитаме луканка, суджук, сушеница, филе "Елена"и  кашкавал.

# 107
На нашата трапеза винаги присъстват артикулите на "Димитър Маджаров"Най-често това е луканка,филе"Елена",кашкавал и сирене.

# 108
  • Перник
Маджаров на трапезата сложи
и вкусна Коледа ти посрещни.
Луканка, пастърма, филета, чудесни, вкусни, всякакви мезета.
 Wink Laughing Simple Smile

# 109
Маджаров - суджук и луканка сме купували. А, и кисело мляко. Харесаха ни.

# 110
  • София
На нашата празнична трапеза задължително присъства луканка, суджук, сушеница или бабек.

# 111
Предпочитаните от моето семейство продукти са луканка, филе "Елена",  кашкавал, сирене.

# 112
На нашата трапеза винаги присъства поне едно от следните: луканка, суджук, сушеница, филе "Елена", пастърма и кашкавал, а без сирене на масата - не се е случвало да седнем.  Peace

# 113
Тази година ще споделим със семейството малко от вкусотиите на фирма "Димитър Маджаров", но от сърце: любимите кашкавал и сирене, както и сушеница. Весели празници на всички и късмет на участващите  Simple Smile

# 114
  • Варна
На празничната ни трапеза присъстват катък, сирене, кашкавал, луканка, сушеница и суджук.
Фенове сем на киселото ви мляко.

# 115
На нашата трапеза не само по празниците, но и целогодишно присъстват луканка, суджук, сушеница, сирене и кашкавал  и филе "Елена".

# 116
Задължително присъстват на масата луканка, суджук, сушеница....често хапваме филе "Елена", врат "Тракия", пастърма....

# 117
  • София
Синът ми обожава филе "Елена", разбира се не отказва и луканката, суджука, сушеницата, дъщеря ми не сяда на масата без кашкавал или сирене  Peace

# 118
Целогодишно на масата присъстват много от вкусотиите на "Димитър Маджаров". Но има един продукт, който аз обожавам и задължително присъства на трапезата ми -филе "Елена".
Освен страхотният вкус, ми навява и носталгични спомени. Когато бях малка и с майка ми бяхме на море, в ресторанта на станцията ни, като скъп деликатес, се предлагаше такова филе.Няма да забравя, че за мен винаги беше истинска радост, когато успявахме да се поглезим с няколко парченца от него. Simple Smile

# 119
Предпочитаме луканка, суджук, сушеница, филе "Елена"и  кашкавал.

Общи условия

Активация на акаунт