Гинеколог в Люлин по ЗК

• 6 260
  • 20
  •   1
Отговори
Търся лекар за обикновен профилактичен преглед, прегледах старите теми и звъннах на някои, които избрах, но са се преместили в клиники, които не са ми удобни като място.
Най-удобно ми е в "Света София", но не намирам никакви отзиви за двамата лекари, които са останали там, само прочетох, че са много млади, специализанти.
Ще съм благодарна да споделите актуална информация и препоръки за лекарите в Люлин bouquet

# 1
Аз съм много доволна от гинеколога в 12 поликниника в Люлин 9.

# 2

там са две: коя?

# 3

там са две: коя?

Мария Бедринова

# 4
Здравей Simple Smile
Д-р Димитър Димитров в 26то ДКЦ е много добър. Малко е серт Simple Smile, но иначе е отличен лекар. Много добър оператор, ако не дай боже се наложи нещо. Работи и в Света Анна (Окръжна болница) и в МБАЛ Люлин също.

# 5
Не съм за серт аз, много съм страхлива  Blush
В крайна сметка записах час при доктор Тошева, малко извън Люлин, но е близо (зад Кенар на Сливница).
Ще следя и темата за актуална информация на по-близките  bouquet

# 6
За д-р Тошева съм чувала много добри отзиви от приятелки. Много е внимателна и приветлива, ако те е страх Simple Smile
Но не ме разбра за д-р Димитър Димитров. Той не хапе, просто е откровен и директен. Няма да ти спести диагноза или проблем, а ще ти го каже директно и ще ти предложи варианти и решения.

# 7
Надявам се никой да не си пести диагнозите  Mr. Green
Шегувам се, разбрах те Hug

# 8
Препоръчвам и д-р Босева в МЦ Света София, срещу Билата. Млада е, но е много внимателна и отзивчива. Младостта не е порок, нали?! Особено, ако си разбираш от работата и я вършиш с любов...

# 9
Ще се радвам на отзиви при др Тошева.
Аз също съм чувала добри отзиви за нея.

# 10
Не се сърди, ходи ли? Мнение?

# 11
За средата на януари съм записала час. Личната нямаше направления за мен. Само да уточня, че не съм й искала никакво от 2008-ма и уж ми е позната, и пак не намери  Tired

# 12
добре НСЧ. Дано не забравиш да пишеш.
Покрай теб , аз си записах час при Цандева -платено и това ми беше най-лошия преглед , който съм имала.
Все още имам болки от нея, надявам се много скоро да я забравя.

# 13
  • 1st floor
Аз ходя при Цандева, препоръча ми я джи пи-то. Доволна съм. Внимателна, обяснява, показва, търпелива...Не знам защо така се е получило при теб...Иначе като цяло за Пентаграм знам, че имат много добра техника.

# 14
При теб така ли беше:не си спази часа за преглед(случва се) преглед на едно място, чакане ; ехограф в друга стая - чакане; колпоскоп в друга стая . Да споменавам ли , че през тези прегледи минаха и други , предимно бременни, за да ни отмятат повечето . А че докато се събличах и обличах - вратата беше отворена.Ужас, дали е било изключение при мен.
Има и още, ама...

Общи условия

Активация на акаунт