СПЕШНО даряване на кръв от младо куче над 25кг.

• 1 760
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте,

Пиша Ви връзка с едно кученце мопс на моята леля. Днес го диагностицираха с рак на далака и тъй като вече кърви се налага спешна операция или евтаназия. Кученцето е със сковани крайници и не може да се движи изобщо. За операцията ни е необходима 500мл кръв от млада куче над 25кг. Необходими са 500мл. Става въпрос за гр. София.

Сърдечно Ви моля ако можете да помогнете да ми пишете на лично съобщение.

Последна редакция: ср, 09 дек 2015, 16:12 от Kisses{P}

# 1
Извинявам се, но не разбирам - какво означава 25г.? Да не е 25 кг или 2,5 г...

# 2
  • София
Здравейте,

Пиша Ви връзка с едно кученце мопс на моята леля. Днес го диагностицираха с рак на далака и тъй като вече кърви се налага спешна операция или евтаназия. Кученцето е със сковани крайници и не може да се движи изобщо. За операцията ни е необходима 500мл кръв от млада куче над 25г. Необходими са 500мл. Става въпрос за гр. София.

Сърдечно Ви моля ако можете да помогнете да ми пишете на лично съобщение.

Не разбрах какво трябва да е кучето дарител.
Моето куче е едва 3 кг и едва ли би могло да помогне, но поне да има яснота какво се търси.

# 3
Моля,публикувайте призива и във фейсбук групите.Има толкова много групи за домашни любимци и само за кучета,вероятността да се отзове някой е много по- голяма според мен.Тук във форума също има тема за кучетата- опитайте и там.Дано всичко да е наред с невинното същество. baby_neutral

# 4
Извинявам се, но не разбирам - какво означава 25г.? Да не е 25 кг или 2,5 г...

Редактиран е поста. Търси куче над 25 кг. за донорство.

# 5
Извинявам се за грешката. Доста съм притеснена. Успяхме да намерим кръв за сега. Благодаря Ви  Hug Надяваме се на положителен изход.

# 6
# 7
  • София
успех, пишете после какво е станало.

# 8
Успех и от мен, дано има късмет кученцето!

# 9
  • Пловдив
Успех  Praynig

# 10
Намерихме донор на кръв. Снощи оперираха кученцето. Нощта е минала спокойно и сега мопсчо е по-добре.

# 11
Намерихме донор на кръв. Снощи оперираха кученцето. Нощта е минала спокойно и сега мопсчо е по-добре.

Хубава новина.

# 12
Радвам се,че всичко е минало добре. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт