Магията на изтока - тема 44

• 30 732
  • 726
  •   1
Отговори
# 675
  • BG
newsm78 Тоз Кай аз гледала ли съм го  Mr. Green . нощен гост
виждала си го (от ЕХО е), но пак ще ти припомня Wink само едни кънки му липсват, нали Laughing

# 676
  • DE
Един от най-вълшебните гласове в кпопа  Heart Eyes

# 677
  • MJF
 Mr. Green ами разните айдъли да наблегнат на кънките , че не се знае на режисьора на откриването и закриването на предстоящата зимна олимпиада какво ще му щъкне на режисьора.

# 678
  • DE
Нещо прекрасно което открих покрай едно фен видео  Heart Eyes

# 679
One More Happy Ending
Донякъде дава усещането от първата Романтика (I Need romance). Зад привидно комедийната и лековата на пръв поглед история ни показват проблемите на няколко приятелки, бивши участнички в идол-група. Едната е разведена, но не се е отказала от любовта, втората женена с дете и мъж, който иска развод, третата - мома, която неистово иска да се омъжи и четвъртата - сгодена за идеалния мъж, но с доста объркани чувства поради което сватбата е пред провал. Петата участничка в групата е най-успяла, но останалите я ненавиждат заради неприятния характер и самочувствието й и не поддържат контакт с нея.

Madame Antoine
И тук на пръв поглед нещата са забавни, но зад тях се крият проблеми и преживени травми. Тя е самотна майка, която се прави на гадателка, за да изкарва пари. Всъщност е доста интелигентна и умее да разгадава хората по тяхното държание, което й помага да познава доста от техните проблеми. Той е известен психолог, който свежда всичко в живота до наука и логика, а неща като чувства и емоции са вкарани в някакви модели на поведение, които едва ли не могат да се предвидят и важат за всички. Не вярва, че такова нещо като любов съществува и се опитва да го докаже с някакви експерименти. Сблъсъкът му с емоционалната гадателка обаче, изкарва наяве скрити спомени и объркващи го чувства.

# 680
  • София
Сиренето и Мадам Антоан ги зарязах на първата серия още.Не са за мен. Някога, ако нямам ама абсолютно нищо за гледане, може да се прежаля.Засега отиват в дълбок резерв.

# 681
  • BG
шоши, да ти кажа нещо- в ей тая къщичка,

дето била за релакс на ЕХО ( аз не знаех впрочем, от едно предаване гледах два еп. с Кай и Сехун, които бяха снимани в нея) има един плакат на MJ на стената и като питаха Кай за него той каза, че MJ му е бил идол още от дете, аз веднага си казах трябва да пиша на Шоши, че да гледа за напред с добро око на нашия танцуващ феникс Laughing дано само не съм объркала снимката на къщата, но мисля че тази беше Wink
2в1, за Madame Antoine ме пиши зрител, само да излязат   3-4 еп. поне и го почвам Peace
Тази песен май не сме я пускали, преди няколко дни я чух, но много ми хареса, даже изключително много..

# 682
Моля за помощ,
Този двусериен филм /сериал/ Snow Lotus по всички обявления имал бг.субтитри. Как да стигна до тях, не ги намирам просто. Благодаря ви предварително.

# 683
няма. поне тука не пишат да има http://www.easternspirit.org/forum/index.php?showtopic=12358
Edit (Понеже няма Delete): е явно има субтитри

Последна редакция: пн, 01 фев 2016, 20:01 от Damarcus

# 684
elinora, в Мастерс го има с бг превод.

Гостче, и за двата сериала вече излязоха 4 епизода, така че можеш да ги погледнеш. Имат превод и на руски.

RyeoWook е с мини-албум - The 1st Mini Album.

Winner и те изкараха едно мини, че и 3 клипа към него излязоха днес - BABY BABY , SENTIMENTAL , I’M YOUNG

А VIXX се проявиха с поредната песен към ОСТ-а на Мурим - The King

# 685
Тоя искам да гледам, но си падам шубе Grinning http://www.imdb.com/title/tt1069238/

# 686
Отново благодаря.
То точно Спирита обърква работата, линкове има, но не работят или водят до никъде.
Все пак Мастерса е на линия... Peace

# 687
Damarcus, страх те е да не се разочароваш или....
Не съм го гледала, защото за такива филми на мен лично ми трябва подходящо настроение. Но знам, че японците са богове в това да правят уникални филми за обикновените неща от живота. Едва ли Оскарът му е даден току-така, а и като гледам още колко награди е спечелил съм сигурна, че си заслужава гледането.

Madame Antoine
Гадателката направо разказва играта на "великия" психолог Mr. Green. Разбива всичките му стереотипи и поведенчески модели. Аха-аха да я вкара в някоя рамка и тя го изненадва с нещо неочаквано и му издърпва килимчето изпод краката Joy.

# 688
по-скоро страх ме е от тематиката. макар че едва ли има каквото и да било страшно в него.

# 689
  • MJF
Departures (2008)  e чудесен филм. И както 2в1 е казала тематиката е поднесена специфично стилизирано, тънко и есенциално.

Тази къща е добре с тоз плакат. И на земетръс ще оцелее. Абе ок. нощен гост, реди ме за това 10 минутното. Феновете трябва да се подкрепяме  Simple Smile

Аз още съм с кънки след състезанието и ми трябва почивка  Mr. Green . Да му мисли ПШХ че ида  Mr. Green
Наредила съм и няколко японски филма. Сега само да не ставе така че само да оглеждам табовете вместо да погледна някой  Thinking

Щом последно съм писала, ще си допълня тук поста  Simple Smile
Мадам Antoine първите 2 серии ги прегледах още преди да нахлузя кънките но съм си забравила да споделя май  Thinking. За сега му слагам вето. Не ми хареса/допадна лепенето на разни термини крайно неудачно, просто не се гледа така. То и в It's ok .....  и в Heal me, Kill me  бе така почти но почти, там все пак бе малко "по-замазано" благодарение на режисьорите, замазваха го с нотка мистерия. Тук не е така. Ще го пробвам след 6-8 епизода дали са напуснали опита за психология и са си отишли в познатите им води на "манджа с грозде", когато има комедия по вкуса ми,  съм зрител на този техен жанр  Mr. Green= Това на което се радвах на екрана е че отново в действие виждам Byun Hee-Bong- отдавна не ми е попадал.

Последна редакция: вт, 02 фев 2016, 10:22 от Шошулчо

Общи условия

Активация на акаунт