Магията на изтока - тема 44

• 30 774
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
хах яко Simple Smile

# 661
  • DE
Аз да по хейтя малко Laughing. Отдавна не бях гледала корейско и днес реших да опитам с "Венерата"
Като започнем с неправдоподобното и преиграно начало, тъпия диалог, абсолютно безумните ситуации почти нямам желание да продължа с гледането. Не проумявам как не се научиха, че вместо да слагат рамки за очила, за по-достоверно просто могат да сложат очила с обикновенно стъкло. Тъпо и непрофесионално е да пробутват такива евтини "аксесоари" за правдоподобни на драгия зрител. Неприятните КК са не по-малко отблъскващи от родните и световни такива. А най-дразнещото е, че се опитват да ги наложат като нормало поведение. Има няколко приятни мъжки персонажа и отново посредствени и отблъскващи женски. Не разбирам, тези хора защо си мразят така жените  newsm78
Ако не знаех кои са Шин Мин А и Джи Соп и как играят нямаше дори да направя опит да продължа. Ще му дам още малко шанс, просто защото ми се гледат и двамата  Whistling Твърде вероятно е да го зарежа, защото и коментарите по темата не са никак ласкави.

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 22:12 от дането

# 662
Дане, Венерата си я изхейтихме доста от нас, така че давай смело Laughing. Страхотен каст - нулева реализация. Единственото на този сериал е, че плакнеш оЧото Wink.

Току що гледах едно предаване по Fine Living за измеренията на красотата в Ю.Корея. За това колко обсебени са всички от външния вид и на какво се подлагат, за да се впишат в техните идеали. Козметика, пластична хирургия, източна медицина и какво ли още не. Нагледах се на безброй познати лица по рекламните пана на най-различни продукти Crazy.

# 663
Петър вечер е  Popcorn , а само пишете,ми покажете нещичко де ,че ме заболяха очите само отляво-надясно  Rolling Eyes
Щом сте  изхейтири Венерата -май няма да се мъча с нея Mr. Green Може само вкатце-взеха ли се двамата и Хенри заби ли нещо свежо или само ни разсмиваше и толкоз?Благодаря Hug
Tuon,ма много готина дрешка Peace

# 664
  • DE
Сосче, ето ти двама "химици" да си подсладиш петъка  Flutter

# 665
  • BG
шоши, интересуваш ли се от банково дело, после ще ти кажа защо те питам Wink  този път  въпросът ми е свързан с азиатското, да кажа само Grinning в своя защита Mr. Green

# 666
  • MJF
Шоши пък харесва и ПШХ и Lee Soo-Hyuk Crossing Arms на екран.
За Венерата няма да продължа след като кажа, че тя няма дори и сценарий  Mr. Green
 Thinking Naughty нощен гост, бързо казвай за банковото дело , че от любопитство няма да спя. Naughty а съм и с 2 кънки и отгоре.

# 667
дането,благодаря  Hug Въобще на мигах докато го гладах това "подслаждане",ама зад кадър май някой само подканяше"Горчивоооо!". Heart Eyes
Сега пък и за банково дело отворихте дума,ама да си напиша-тъкмо пращах детето да учи баш банково дело в Сеул,а то се дърпа ,не ще:"Много са упорити и напористи там,нямат стигане!" ooooh!

# 668
  • BG
Спокойно, шоши, няма да те карам да правиш рисковани трансакции  Laughing само ще те вербувам за другарче да гледаме Choco Bank другия месец, няма да ми откажеш, нали, нали Praynig само по 10 мин епизод и то за седмица ще го излъчат, да видим нашия Кай как се справя с актьорството.

# 669
Neighborhood’s Hero
Интересно начало, макар и леко хаотично. С втората серия започваш да схващаш основната мисъл. Да видим как ще навържат бивши агенти, настоящи полицаи и кандидат такива плюс "дявола" дето дърпа конците задкулисно.
Резюмето, както често се получава, е вярно на половина Mr. Green.

# 670
  • DE
Neighborhood’s Hero -  Laughing
Единият харесван от половината в темата, другия недолюбван и обратно  hahaha Само Шоши ги харесва и двамата  Grinning
Силно се надявам да не ги забъркат в класическият корейски четириъгълник, защото не ми се иска отново Су Хьок да е второто колело  Crossing Arms

# 671
Дане, мисля, че тук няма да наблягат на ъглите. Романтиката ще е по-скоро някъде в периферията.
И двамата си ги гледам с кеф Wink. Че и от по-възрастните аджушита има няколко дето си ги тача Laughing.

# 672
  • MJF
 newsm78 Тоз Кай аз гледала ли съм го  Mr. Green . нощен гост , ще преговаряме  Laughing, 10 минути е все пак цяло "Лека нощ, деца"
Двамата дето харесвам на екрана , даже са на път да ме накарат да се жертвам с т.нар. кор. крими-сериал  Mr. Green какви неволи ми се изсипаха заради тях  Whistling Mr. Green. Ама няма да бързам, нека трупат епизоди, нека снимат, нека сценариста дописва репликите и да внимава да не набляга на романтиката newsm66. Щом чак крими ще гледам поне да е такова бите  Naughty

# 673
За феновете на ВВ:

2в1, Peace

Развитието на отношенията   между Дракона и Сънри се следят и аплодират от всеки ВИП. Не случайно има и специален техен фенсървиз на почти всеки концерт.Всички им се радват...като повечето фенове не се интересуват от това  каква е интимната част на връзката.

Успеха на Дракона   на шоуто на Шанел бе по-голям от всякога и отразен и от американски медии

Няколко часа след като пристигна вчера в Корея  се почви  тази нова снимка :

Скрит текст:

На едно място  приятели на Дракона и Сънри , ............ newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 674
Шош, предполагам, че сега си повечето време с кънките, но можеш да пробваш Героят.
Скрит текст:
ПШХ е таен агент. Една от операциите, в която участва, се проваля и той става свидетел на това как убиват колегата му без да може да му помогне. Изкарва три години в затвора уж за неподчинение на заповед на висшестоящите. Излиза на свобода и купува един бар, в който се оказва, че ходят много бивши и настоящи агенти. Тайната му мисъл е да разбере какво се е случило навремето, защо операцията е била отменена и кой е виновен за това.
В същото време голяма корпорация се опитва насила да изгони собствениците на имоти в района, в който е барът, за да строи МОЛ. Наема разни бандюги да тормозят жителите и да създадат впечатление, че районът е опасен и хората сами да го напуснат. Нашият герой обаче обърква плановете им като се намесва и помага на обикновените хорица.
ЛСХ пък се опитва да стане полицай. Не му се получава и започва работа в една фирма, която "наблюдава" бивши агенти дали спазват правилата.
Двамата се засичат в бара и от тук нататък се предполага, че ще заиграят в един отбор.

Общи условия

Активация на акаунт