Магията на изтока - тема 44

• 30 778
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
Гледате ли Local hero . Има два преведени на руски епизоди. Удоволствие е да погледаш
http://asianwiki.com/Park_Si-Hoo . Много хубав Simple Smile

# 646
  • София
pavlinaio,и аз изгледах двете серии с Пак Ши Ху, чаках го  с нетърпение и имаше защо thumbsup

Хареса ми и другият нов сериал Signal, действието в началото е малко е объркващо, но после всичко си идва на мястото.Първата серия дори е  преведене на български. Тук е друг мой любимец - Lee Je-Hoon Embarassed, в ролята на профайлър.

# 647
Гост,защо не пробваш The Shannara Chronicles?
Малко е тийн,но има елфи,орки,любов и Ману от Стрелата...

# 648
и Ману от Spartacus Simple Smile

# 649
  • BG
Хрониките ги гледам, мерси за предложението, но и те са текущи, тъй че колко да гледам- по епизод на седмица Laughing, харесват ми, но този главния много сладникав ми идва. Tuon и freedoms, имам и още едно предложение за вас-Colony, първи еп беше много интересен.
Малей, 2в1, вземи ме изгони накрая, че оспамих ужасно темата.

# 650
Днес прочетох в спирита нещо ,което много ме учуди. Има дама ,която не харесва
 Lee Soo Hyuk . Това напълно съвпада с моето мнение . До сега съм мислила ,че нещо с моето зрение не е наред ,че е харесван от всички ,а само аз не го понасям Peace Сега съм малко по-спокойна hahaha

# 651
Lee Soo Hyuk не е типичния красавец, но има интересно излъчване. Може да не се харесва на някой, а за друг да е точно обратното. Всеки си има вкус и той не е задължително да съвпада с този на останалите Peace.

Гън Сок ще се завърне на малкия екран в историческата драма Jackpot(Daebak), която ще се излъчва от края на март.

# 652
  • София
Днес прочетох в спирита нещо ,което много ме учуди. Има дама ,която не харесва
 Lee Soo Hyuk . Това напълно съвпада с моето мнение . До сега съм мислила ,че нещо с моето зрение не е наред ,че е харесван от всички ,а само аз не го понасям Peace Сега съм малко по-спокойна hahaha
И аз не го харесвам, има нещо мъртвешко-вампирско в него. Плашещ е.Абе грозник си е, даже не е от приятните грозници, които след време започват да ти харесват.

# 653
 +1 за Lee Soo Hyuk
Напълно се препокрива мнението ми с това на Тайна Simple Smile

# 654
  • BG
И аз не го харесвам, има нещо мъртвешко-вампирско в него. Плашещ е.Абе грозник си е, даже не е от приятните грозници, които след време започват да ти харесват.
И аз не го харесвам, даже се чудя защо все го тикат на екран.

# 655
  • София
Като че ли май само аз го харесвам Laughing  Embarassed Забелязах го още в Бялата Коледа.Е, не е типичният захаросан красавец, но ми е чаровен.

# 656
  • DE
freedoms, не си сама  newsm18 И без това си падам по грозници които в движение залепят за екрана  Flutter А какъв глас имааа  Heart Eyes
Аз пък не харесвам Park Shi Hoo, доста ми е неприятен с изкуствената си усмивка  Rolling Eyes

Не виждам нищо лошо някой да не харесва даден актьор или актриса. Всеки си има собствено виждане и усещане за нещата  Peace

# 657
  • София
дането, слава богу, не съм сама и наистина, гласът му е дълбок и прекрасен!

# 658
И аз го харесвам.
Има страхотно присъствие на екрана.В един сериал съм го гледала и то с Joon Gi и определено беше наравно с него,че и една идея по-добър.
 smile3534 Моите са все хубави или красиво грозни Laughing

# 659
  • Toronto
Е, японци в бг носии, това вече ме разби! Joy Ма що пък не, щом всички са подносили кимона! Mr. Green Че и много добро произношение докарват и си се кефят, браво!

CNBLUE's Yonghwa is the first Korean male celebrity to grace the cover of 'Elle China'

Общи условия

Активация на акаунт