Магията на изтока - тема 44

• 30 781
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Pavlinaio, благодаря ти! Ще ги погледна. На мен ми е най-лесно да ги гледам в youtube, защото най-често правя това от таблета. Не ме притеснява, ако субтитрите са на английски. Макар че качеството често не е върха.

freedoms, ще се гледа и Тишината! Благодаря   Simple Smile

Скрит текст:
Моето детенце доста го докарва на азиатче откъм външен вид и току си харесам друг младеж, на който тайно бих мечтала да прилича  Laughing

# 631
  • София
Harpalike, редактирах поста си с препоръка за няколко филма с Вик, които са ми харесали Hug

И да кажа за един нов текущ сериал, който съвсем скоро започна - One More Happy Ending. Сериала ми прилича на първата Романтика, където и там, и в този се проследява живота на четири приятелки. Първите две серии ми харесаха, беше забавно  Joy.

# 632
Harpalike, добре дошла и от мен Simple Smile.

Щом гледаш онлайн, на първа страничка има доста линкове на такива сайтове, а sugoideas е специално за тайвански драми. Във vbox също има доста, които са преведени и на български. Black and White няма да те разочарова.
Meteor Garden е нормално да ти се е видяла ретро, все пак е от 2000 г. Това е първата екранизация за малкия екран на много популярната манга Hana Yori Dango, която има още японска, корейска и китайска версия Crazy.
Sweet Relationship и Wish to See You Again са други две заглавия с Вик, които можеш да погледнеш Peace.

# 633
  • София
freedoms, 2в1, благодаря ви  Hug 

# 634
Harpalike,привет  55
Като сте казали Вик - Вик
Пак рекламира дрехи
Скрит текст:

Подготовка за китайската нова година - 08.02.2016 и ще сме под знака на маймуната
Скрит текст:
С чичовски костюм ooooh!
Скрит текст:
Вик Heart Eyes е с голяма фенска маса в темата.
И разбира се след Вик си следва Тик
Скрит текст:

от бъдеща фотосесия
Скрит текст:

И ОМГ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes с униформа
Скрит текст:

# 635
Ей, Tuon, все забравям да те питам това видя ли го - Mafia Dragon Blood: Lion. Някаква поредица от пет части е и като гледам все известни имена се мотаят из нея Sunglasses.

# 636
  • Toronto
Tuon, аз гледала ли съм го някъде тоя твоя Вик? newsm78 В Марс кой играеше?
Изгледах Happy 300 days, който общо взето може да се гледа ако наистина няма какво друго. Общо взето нямаше и с какво окото да си изплакне човек Sad

# 637
Тупи, разби ме Joy. В Марс Вик беше главният hahaha.

# 638
2в1,знам го,ама не ми се гледа тайландско Blush еле пък гангстерско с примеси на любовна драма.Тик пък съм го гледала в това амплоа.Някой ден,може би...

Тупи,незнам newsm78
В Марс е главния сладур,с мотор и създаващ впечатление на лошо момче,но е всичко друго,но не и това.Ако си го гледала си гледала Вик.Но виж и Black & White.На мен ми е сред любимите азиатски сериали.Кастът е страхотен,музиката си я бива,а Вик се жени за една от третостепенните героини.

Трябва да си гледала Вик и Такеши.Това е задължително. Crazy

# 639
  • Toronto
Е, значи съм го гледала. Ама го помня с дълга коса ooooh! Пък и качеството беше толкова лошо, че по-скоро го подозирах, отколкото го гледах.  Peace И досега да не знам, че това е твоя Вик. За трепане съм! smile3538

# 640
Уау,едвам подавам глава от този сняг.
М,нищо не съм гледала напоследък,даже Венерата изпуснах ,ама тя и без мен си върви Flutter
Привет на всикчи ,които  започнаха да пишат тук Hug

# 641
Сосче  Hug

Тупи,Вик е общ,защото тази прелест е кощунство да не се раздели.
Обаче Тик е мой  hahaha Просто е нечовешко да го деля с някой.
Оба§е гледай нещо с Вик.Филм -A moment of love,примерно.

# 642
  • BG
А аз какво да гледам Confused от чудене почнах Абатството Даунтън, не смятам да го гледам целия, ама да видя за какво става въпрос там  Wink

# 643
Оооо, Сосче, завърна се Hug.

Тупи, беше с дълга коса, че и по-млад  Sunglasses. Ама, то и ние сигурно сме се променили за 12 години Wink.

Гостче, гледа ли Splash Splash Love? И още един такъв двусериен, дето се преплитат минало и настояще - Snow Lotus.

# 644
  • BG
Този с Ду го чаках за суб преди време, ще го погледна по диагонал заради лидера.

Общи условия

Активация на акаунт