ВТОРИ клас - 4 тема

• 37 037
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
Вчера прочетох на малкия "Скелиг" (отне ми над 4 часа):
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-0/p235x … 2&oe=57085117
Доста се впечатли, но като че ли се и поуплаши, не е като за него тази книга, може би за 10-годишни е ОК. Днес ще подхванем другата, за детето от сметището. След това "Магистериум" двата тома.

# 646
  • София-Младост
Вчера прочетох на малкия "Скелиг" (отне ми над 4 часа):
Как го правиш това  Shocked На мен на 5-тата страница вече гърлото ми е пресъхнало..

# 647
Ами хайде де, тренинг. От малък му чета непрекъснато.

А забравих да похваля "Пан" - как им е хрумнало да вкарат Smells like teen spirit на Nirvana, гениално! Много го харесаха моите това филмче.

Последна редакция: чт, 14 яну 2016, 14:21 от Анонимен

# 648
LUCY, малкият играе Майнкрафт на един стар Алкател и за съжаление няма как да му върна света.
Онзи ден купихме Нашествие на горната земя, но още не я е погледнал. Иначе голям зор беше докато я купим. Пак се хвана за нано конструктурите. Днес взе замъка Нойшванщайн да го довършва на занималня.

# 649
В момента Piano Tiles е на голяма почит у нас. Играе се на таблет. За Minecraft се сеща по-рядко. Покрай мен се зариби за 2048 и играем заедно - аз на телефона, тя на таблета.  Simple Smile

# 650
Ау, Луси, страшно ме изкефи това клипче. Малката не знам дали ще хареса филма, но мен ме спечели Simple Smile

# 651
Ау, Луси, страшно ме изкефи това клипче. Малката не знам дали ще хареса филма, но мен ме спечели Simple Smile

Познай дали не гледах този откъс от филма няколко пъти.  Simple Smile
Страшно любима ми е тази песен!
Само че го гледай със субтитри. Направо не знам как са го озвучили на български, не ми се ще да чувам. Саунтракът е много добър. А и актьорския състав е екстра!

# 652
  • В светлината на слънцето
Клипът е супееееер!!!  omm Това е едно от любимите парчета на Сашо и ако му го пусна, ще ме изяде с парцалите, че не сме гледали филма. А май вече го няма из кината. Thinking Пък аз по правило от торенти не дърпам нищо.

Моите играят Майнкрафт и на таблети, и на смартфони. Имат и някакви музикални, които известно време ги забавляваха. Той има повече игри на таблета си - хей дей на високо ниво, разни автомобилни, някакви нинджи, терминатори... Но основно се виси в майнкрафт.

# 653
  • Варна
Хаха, много яко! Аз така се кефих на Ac/Dc в едната серия на Самолетите (дано не бъркам).

На мен лично тази версия на Пан не ми допадна. Иначе имаме почти всички останали, детето имаше "период Пан"  Laughing. И досега се кефи като засече по телевизията някаква анимирана версия на серии, която мен ми е много сладникава.

# 654
  • Перник
Калоян играе безплатна версия на Майнкрафт на таблет. И аз категорично съм казала, че не давам пари за игри, при положение, че има толкова много безплатни.

# 655
Хаха, много яко! Аз така се кефих на Ac/Dc в едната серия на Самолетите (дано не бъркам).

Не бъркаш.  Grinning

# 656
  • Пловдив
Моя син го питах знае ли я играта Майнкрафт,дали приятелите му играят на нея.Каза че да,виждал я е и не му е харесала.Обича игри с коли,със стрелби,като цяло разнообразни,покрай сестричката си и на по-женски игри е играл.На компютъра на баща си играеше Crysis,и други подобни със извънземни,стрелби,мисии.

# 657
  • Sofia
Да ви предложа едно четиво.  Simple Smile 

# 658
  • Перник
Да ви предложа едно четиво.  Simple Smile 

Браво на детето! Много е хубаво, а и красиво и вярно написано  Heart Eyes

# 659
Браво на детето! Нашите не пишат съчинения. Shocked Защо така?
Видях една, невидяна от госпожата, грешка. Wink

Общи условия

Активация на акаунт