Лидл ::76::

• 84 815
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
Не пише нищо на сметаната, та щом не тръбят, че е животинска... ама пък е пастьоризирана.  Thinking   Обаче пък 30% ми отиват повече към животинска, отколкото растителна.  И на вкус ми хареса, не като растителна... та така, гаранции няма.  Mr. Green
Иначе животинска сметана съм разбивала с тел, на ръка и престояла 30мин. извън хладилника.
С миксер се разбива като белтъци - постепенно увеличавайки оборотите.

# 661
Точно вкус на домашна сметана си има. Хубава е . / Преди години имаше откъде да купувам хубаво домашно мляко и си събирах сметана /
Не съм разбивала обаче.

# 662
Дали все още  се намират из магазините степерите, който бяха от 17? Много го искам, но за съжаление най- рано утре сутрин ще отида. Не ми се вярва да е имало огромен интерес към тях, но може да са били много малко. Също се чудя дали утре като подредят новите неща ще оставят останалите от 17  или ги прибират...

# 663
  • София
Извадих сметаната от
хладилника и беше добре охладена. Явно я преразбих. Реших да тествам приставката на робота (пак лидълски) за разбиване. Много бързо стана, но някак не се увеличи много на обем като сладкарската.
 Реших да я врътна още веднуж и й избих маслото Laughing

# 664
Пробвали ли сте да разбивате сметаната в малките червени кутийки - 200 г, 1,25 лв.? Аз й разказах играта с миксера. Отдели й се маслото Joy Ако я разбия на ръка със захар дали ще стане за крем за торти?

Позната история Laughing. И аз при първия си опит за разбиване ѝ разказах играта, сега разбивам на по-ниски обороти и следя колко се е сгъстила, за да хвана момента преди да се пресече.

Аз пък да питам за домашния  дамски комплект пускан ли е преди- интересува ме качеството на материята и струва ли си да ходя по-раничко сутринта, защото на брошурата изглежда доста прилично?
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=33977

# 665
Изглежда ми поларен на снимките. Дали е такъв?

# 666
Мъжкият е поларен, за дамския пише, че е с антипилингова обработка(каквото и да означава това).

# 667
Лидл тотално ме отказаха и от субпродуктите.
Вчера купих агнешки комплект  и о, изненада ! Половинага беше лой, прикрита отгоре с дреболиите.
Е, 8 лева кг., !!!!! Мисля, че е повече от  търговска наглост.

# 668
И аз си харесах Дамския комплект - според мен е терико/вискоза нещо подобно. Антопилинга ме навежда на мисълта, че няма да полепва с мъхчета, а дано.
Детските също ще ходя да погледна, дано има размер като за сина ми. Там материята не я разгадах каква е.
Сметаната не е с захар, гответе смело. На мен ми е фаворит вече.
На сутиените все нещо им куца или банела е много ниско чак в ребрата се забива или шевовете. Аз се отказах да купувам вече. Предния път пробвах и върнах.

# 669
  • Sofia
Лидл тотално ме отказаха и от субпродуктите.
Вчера купих агнешки комплект  и о, изненада ! Половинага беше лой, прикрита отгоре с дреболиите.
Е, 8 лева кг., !!!!! Мисля, че е повече от  търговска наглост.

Аз да оплюя агнешкия комплект.  60% от съдържанието е пълнеж - онази бялата част- под малко шкембе е пълно със ... мазнина/сланина. От долу обаче от абсорбращата подложка не се вижда нищо.  Twisted Evil   
Изобщо нямаше такива като на снимката -  с толкова дроб, сърце и бъбрек.    Идва ми да им нося сварената мазнина и да си искам парите.
Та да си имате едно наум, ако сте тръгнали за комплект.  Wink

Скрит текст:

# 670
  • Стара Загора
Имате ли мнение за халатите от утре? Пускани ли са преди? Никъде не пише колко са плътни, надявам се да има информация на етикета.

Аз имам халат от LIDL, предполагам е същия като тези, които пускат от утре - не попива добре, но за халат за вкъщи (не за баня) става.

Някой има ли мнение за тримера на Remington?

# 671
  • Варна
Здравейте,ако някой се е сдобил с комплект за рисуване със статив и му е излишен ще му бъда много благодарна. Peace

# 672
И аз си харесах Дамския комплект - според мен е терико/вискоза нещо подобно. Антопилинга ме навежда на мисълта, че няма да полепва с мъхчета, а дано.
Пилинг се нарича ставането на плата на топченца.

Аз харесах рунтавите сиви чехли ала Йети. Мисля да взема и на децата.

# 673
Здравейте Simple Smile преди 2-3 седмици в Лидъл имаше кутия за часовници. Някой да е виждал някъде в София изостанала такава? Благодаря и поздрави Simple Smile

# 674
В Лидл Люлин около обяд имаше все още разклонители - зелени, лилави, розови.

Общи условия

Активация на акаунт