Лидл ::76::

• 84 819
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
  • Щастлива мама на 3 слънца
РРР нещо си в грешка, машата се ползва за накъдряне, пресата изправя косата.

С преса също може да се накъдри косата  Flutter https://www.youtube.com/results?search_query=curl+your+hair+with+a+straightener
А с машата може ли да се изправи.
Тази като четка ,която е.

# 601
  • Щастлива мама на 3 слънца
РРР нещо си в грешка, машата се ползва за накъдряне, пресата изправя косата.

С преса също може да се накъдри косата  Flutter https://www.youtube.com/results?search_query=curl+your+hair+with+a+straightener
А с машата може ли да се изправи.
Тази като четка ,която е.
Да за това я взех. Ама след 1 час съм пак  с къдрици...странна работа

# 602
  • Sofia
Аз да оплюя агнешкия комплект.  60% от съдържанието е пълнеж - онази бялата част- под малко шкембе е пълно със ... мазнина/сланина. От долу обаче от абсорбращата подложка не се вижда нищо.  Twisted Evil   
Изобщо нямаше такива като на снимката -  с толкова дроб, сърце и бъбрек.    Идва ми да им нося сварената мазнина и да си искам парите.
Та да си имате едно наум, ако сте тръгнали за комплект.  Wink

Скрит текст:

# 603
  • София
Агнешкия комплект от Лидл съм го отписала  след като го видях първия път, преди години и не купувам. 8 лв за пуздра/бялото мазно нещо/ и черва не давам.
Като решим да готвим дроб-сърма си вземам от Кауфланд, или Фантастико от дълбоко замразените в плик. Да, знам - сигурно са стари. Но поне си е само бял и черен дроб и сърце.
В блока имаме възрастни, трудноподвижни съседи. Със Скъпия им пазаруваме каквото кажат, плащат си. Дядото сутринта ми поръча бял боб в кутия. Вечерта ме помоли за агнешко за Нова година. Дано утре намеря да им купя, добри хора са.

# 604
  • София
Дали е останал сешоар или да си поръчвам от амазон, на сходна цена  newsm78

# 605
  • Sofia
В магазина до Халите имаше много агнешко тази вечер/към 18ч./

# 606
  • София
Дали е останал сешоар или да си поръчвам от амазон, на сходна цена  newsm78

На Каблешков днес имаше.

# 607
  • София
Аз да оплюя агнешкия комплект.  60% от съдържанието е пълнеж - онази бялата част- под малко шкембе е пълно със ... мазнина/сланина. От долу обаче от абсорбращата подложка не се вижда нищо.  Twisted Evil   
Да има доста мазнина, но тъй като моите щерки нямат проблем да я ядат сложих всичко и днес малката, която е болна и си стои вкъщи само това яде няколко пъти  и почти свърши супата. Иначе да и аз предпочитам различно съотношение на съставките вътре, но повече предпочитам мисля охладено, отколкото дълбоко замразено, незнайно откога... Най-много харесвам да е домашно  Simple Smile
Освен дреболиите взех и един агн. бут, мисля утре да го опека.

# 608
  • Sofia
но повече предпочитам мисля охладено, отколкото дълбоко замразено, незнайно откога... Най-много харесвам да е домашно  Simple Smile
Освен дреболиите взех и един агн. бут, мисля утре да го опека.
И аз (а предполагам и всеки де) предпочитам прясно и охладено (макар да не съм сигурна дали и то не е било замразено... за съжаление)  пред замразено.  А домашно... ехеее...
А аз бута го бутнах Wink  във фризера, ще бъде за НГ.
Пък комплектът (остатъка от него де), дето бе предвиден за дроб сърма, стана на курбан чорба.

# 609
  • София
Здравейте, аз издирвам къде в София има от комплектите въглени за рисуване.

# 610
  • Пловдив
Аз, макар и нередовна в темата, да се оплача от сьомгата. Купих две филета за вечеря, вкусни бяха, но с много кости.  Rolling Eyes
Взех и от новата сметана за готвене - чудесна! Simple Smile
Минавайки покрай шоколадите и бисквитите, ми се стори, че има нови артикули - някакви хрупкави шоколадови топчета и други подобни. Но може и да не съм им обръщала внимание.

# 611
Взех глобуса. Студентите не се интересуват от такива неща и имаше поне десет.
Каква е сметаната за готвене?

Вземала съм веднъж по погрешка Пилос и я хвърлих.

# 612
  • Sofia
Аз още не съм я пробвала, но пък други я похвалиха вече сметаната - на Пилос е 30% масленост. В малки кофички от по 200г.

# 613
  • Sofia
Здравейте, аз издирвам къде в София има от комплектите въглени за рисуване.
Днес видях няколко комплекта в магазина на Резбарска,София. Peace

# 614
Прди май бяхте коментирали сьомгата в тесто. Мисля да я пробвам следващата .седмица. Предполагам, че пише как се приготвя?
Адреналинка, сама ли си говориш Simple Smile Peace

Общи условия

Активация на акаунт