Лидл ::76::

• 85 072
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Да кажа и аз за влакчето - да, бавно е, но така е по-добре според мен, тъй като си се движи спокойно. За сравнение - китайски пластмасови сме купували сигурно 4-5 поне, те се движат много бързо, но бързо се и изхабяват батериите..

# 91
Ще взимам глобус, щом е на бг Peace
И аз се замислям за глобуса newsm78

Имаме го от миналия декември, много е добър.

# 92
и аз се записвам да следя темата Simple Smile  bouquet

Харесах си масажната възглавница (от тази седмица) - имате ли отзиви за нея?
Седалка за шиацу масаж и това, едно и също ли е?

# 93
  • Пловдив
Да кажа и аз за влакчето - да, бавно е, но така е по-добре според мен, тъй като си се движи спокойно. За сравнение - китайски пластмасови сме купували сигурно 4-5 поне, те се движат много бързо, но бързо се и изхабяват батериите..
Според сина ми, не е проблем ,че се движи бавно , а че трябва да го побутне по естакадата нагоре и че линиите не се "закопчават" плътно и при размърдване влакчето спира. Ядоса го това, че не си играе да го товари разтоварва и нарежда около него фигурки , се грижи да върви .

# 94
  • Sofia
И на мен ми направи впечатление, че влакчето се задъхвапо нагорнището. Има ли някакво по-мощно влакче от друга марка, с което да го сменя по-нататък?

# 95
  • Варна
Момичета, благодаря ви за личните съобщения и за тези, които се отзоваха на молбата ми. Намерих от кого да го купя. Надявам се да сме доволни. Бързо бавно, важното е да се движи.

# 96
Тази седмица се надявам да не посещавам лидл .Иначе днес имаше телешко намалено,и си взех за готвене и да си смеля.

# 97
  • София
Здравейте дами, днес като разгледах новите брошури за другата седмица си харесах поне 10 неща  Laughing Господ да пази мен и банковата сметка  Laughing
Та искам да ви питам има ли доволни от миналата година, който е закупил машата за коса от серията Бритни? Как къдри? Бързо ли загрява?

# 98
Аз пък за пресата искам да попитам - мнения? По принцип косата ми е чуплива, трудно податлива и на къдрене, и на изправяне, но с много мъки що годе се справям. Та ако някой я има, моля да сподели.  Hug Иначе и други неща си харесах, определено тази седмица има какво да се купи, не е като други, дето нищо не ми грабва окото.  Grinning

# 99
  • Щастлива мама на 3 слънца
Аз се записвам за сешоара и четката.
Дали стават за изправяне .

# 100
  • have faith and be patient ..
Някой взе ли от дамските домашни комплекти? Да сподели как са...

Миналата седмица взех от кравето масло на Пилос - 82 %, нямаше от немското... Ужасна смрад беше на пръч и го хвърлих. Вчера взех от немското, има дъх на суха сметана.
Има ли изобщо свястно краве масло в Лидл?
Да, има едно ирландско масло, а също и то делукс серията, но то е доста солено.

че на Меглето какво не му харесвате , ние си го харчим

пп. някой питаше за коледните пуйки - значи миналата кодина уж щеше да има , отидохме да купуваме за коледа , но още не ги бяха получили , а и не дадоха 100% гаранция ,че ще дойдат на време за коледа .. (то имаше един ден май до коледа  )  и ние се отказахме Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 дек 2015, 09:01 от С. Алекс

# 101
Запис да не ви изтърва. Другата седмица съм хвърлила око на четката, да видим.

# 102
Виждали ли сте някъде кутиите за часовници?

# 103
Еха, дочаках клиновете! Миналата година си купих сив, спуках го от носене във фитнеса и не е мръднал, страхотна материя, сега ще купя черен за мен и сив и черен за щерката да не подносва моите. Препоръчвам ги:) Тези на спортната страница от 14 и нещо.
Днес се чудих на патката, но не я взех, не съм готвила и си мисля да не е суха.
Купих от големите къщи за оцветяване, мисля че ще се зарадва малката.

# 104
  • София
Виждали ли сте някъде кутиите за часовници?

Имаше ги тази сутрин на Халите в София  Peace

А от дамските чехли дали срещнахте н. 40? Взех сутринта за щерката 39н., тя уж е 38, но са й малки  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт