Лидл ::76::

• 85 115
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
*Padme*, ако става въпрос за замразен фасул, има един дребничък от френската седмица.
Другата седмица и аз ще отида да вида глобусите, скоро говорихме с баткото, че иска.

# 106
  • Sofia
че на Меглето какво не му харесвате , ние си го харчим
Както писах и по-горе... Меглето, наред с други немски масла не мирише на масло. Нищо  му няма, но не мирише никак просто.

Виж ей това (само в Пени го продаваха) мирише страхотно! Като "Президент".

# 107
И аз много харесвах това масло от Пени,а на промоция го пускаха по 1.80лв-много добро.Жалко че затвориха веригата,не го намирам другаде.Кутии за часовници има и в Лидл Люлин

# 108
  • Пловдив
Винаги съм се чудила защо в асортимента обувки на Лидл никога няма 41. Особено при спортните обувки, дамската номерация винаги е до 40, а мъжката започва от 42. Дори веднъж им писах мейл, преди година, и от тогава чакам да ми отговорят. Сега мисля да ги питам защо от 4 години решиха, че в БГ няма жени с подгръдна обиколка над 90 и чашка над C, дори в XL колекциите им. Сигурно пак ще чакам година-две за становище.
Виждам, че и идната седмица спортните обувки са без 41 номер. #2gunfire

# 109
  • София
Виждали ли сте някъде кутиите за часовници?

В София - Тодор Каблешков имаше няколко кутии вчера  Peace

# 110
Мерси на всички. bouquet
Утре ще звъня на телефона и ще им кажа къде има. Изобщо не ги видях при нас.

# 111
Не ми харесаха домашния комплект, много кичозни ми се сториха пайетите. Peace
Някой по-напред питаше за агнешкото - на нас ни харесва. Peace
Днес отидохме за капсули кафе и патица, а си тръгнахме и с краставички, мъжки шал, грейки за ръце, биволско масло (много хубаво, препоръчвам) и още неща и на касата ме изненадаха с книга  Grinning за сметка малко над 125 лв.
Благодаря за темата! bouquet

# 112
Винаги съм се чудила защо в асортимента обувки на Лидл никога няма 41. Особено при спортните обувки, дамската номерация винаги е до 40, а мъжката започва от 42. Дори веднъж им писах мейл, преди година, и от тогава чакам да ми отговорят. Сега мисля да ги питам защо от 4 години решиха, че в БГ няма жени с подгръдна обиколка над 90 и чашка над C, дори в XL колекциите им. Сигурно пак ще чакам година-две за становище.
Виждам, че и идната седмица спортните обувки са без 41 номер. #2gunfire
Това и мен много ме дразни. И аз нося 41 номер. Толкова пъти съм си харесвала нещо, ама...

# 113
И аз нося 41 и обиколката ми е 95. Много е кофти това с тия номера.

# 114
  • Пловдив
Другата седмица ще връщам дървен кукленски комплект мебели,детска стая,че съм прекалила,взех три различни,ама къщичката се препълни,някой питаше за тях

# 115
Другата седмица ще връщам дървен кукленски комплект мебели,детска стая,че съм прекалила,взех три различни,ама къщичката се препълни,някой питаше за тях

Искам да го купя. Можеш ли да ми го пратиш по Еконт?

# 116
  • София
Мерси на всички. bouquet
Утре ще звъня на телефона и ще им кажа къде има. Изобщо не ги видях при нас.
И до Мол София на Стамболийски имаше и от двата вида кутии за часовници, доста ги загледах...

# 117
  • sofia

Днес се чудих на патката, но не я взех, не съм готвила и си мисля да не е суха.

Няма такова нещо. Прекалено е мазна даже  Simple Smile
Пуйките са сухи.

Тази седмица купих някаква говежда луканка на 5 лв/220гр. за проба. Много ни хареса и вчера заредих още 3-4 броя. http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=32669 -другата седмица я пускат на 7 лв.

# 118
  • Пловдив
И аз нося 41 и обиколката ми е 95. Много е кофти това с тия номера.

А писала ли си им някога и отговаряли ли са ти? Помня, че през първата им година в България имаше сутиени и бодита до 115 f на марката jolinesse. Дори имам едно боди от тях в голям размер и стм купила последното от коша. Така че не е липсвал интерес.

# 119

Общи условия

Активация на акаунт