Лидл ::76::

  • 85 007
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
  • Мнения: 175
Аз днес взех от канелените пръчици, но пише, че са само за декорация, не стават за консумация, понеже някой по-назад беше писал.  Peace

# 136
  • Мнения: 328
Канелените пръчици в чаша топло мляко сааа .... Обожавам. Само за аромат ги оставям да постоят в чашата. Супер е.  Peace

# 137
  • Мнения: 9 435
Аз днес взех от канелените пръчици, но пише, че са само за декорация, не стават за консумация, понеже някой по-назад беше писал.  Peace

Да тези са само за декорация, затова и не са при хранителните продукти.

# 138
  • Мнения: 277
Днес и аз купих една патица, да разнообразим месните манджи вкъщи, но никога не съм готвила такова нещо Simple Smile Моля, някой да даде съвет как се приготвя, за да стане крехко и ако може да е без зеле. Също какво правите вътрешностите?

# 139
  • Мнения: 20 893
Аз я пълня с плънка и я слагам в гювеч, заедно с картофи от едната страна и кисело зеле от другата. Вътрешностите може да ги сложиш в плънката. Аз слагам и запържени:  нарязан суров суджук или сурова наденица, малко лук, малко чесън, ябълка на кубчета, малко вино, гъби и стафиди.

Последна редакция: пт, 11 дек 2015, 17:34 от Lemy

# 140
  • Мнения: X
Вътрешностите за плънката на патицата - задушавам и правя плънка с ориз и гъби . Пълня я и пека - това е .
 Моля някой да сподели рецептата за патица с портокал май беше и ябълка  bouquet

# 141
  • Пловдив
  • Мнения: 2 881
Много благодаря на Pepsilight и на bradata  bouquet. Сигурно е бил този, сега ще чакам френската седмица Simple Smile

# 142
  • Мнения: 20 893
Жармен, не мога да ти дам линк, че не съм на компа, но в нета има много рецепти, избери си нещо. Можеш да потърсиш и патица по азиатски. Аз обикновено комбинирам по няколко рецепти наведнъж. Следващата съм решила и аз да я правя с портокали и мед.

# 143
  • Пловдив
  • Мнения: 757
Ако не се лъжа в сайта на Лидл ,при рецептите на Манчев и Шишков имаше резепта с портокал Wink

# 144
  • Мнения: X
Аз не съм купила още и нали миналата година си я правих традиционно пълнена . Искам да опитам и тази с портокал .
На прима виста открих http://garga-blog.com/snimki/divine-food/  и препратка от там към това http://bela.bg/%D0%BF%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D1%81-%D0%B … 0%B0%D0%BB%D0%B8/
  На мен просто ми се готви нещо -ама дали ще има кой да го яде е въпроса и нямам място във фризера там е дилемата - искам да взема и замразя.
 Миналата година имаше останали патици и ги намалиха  - ще се помотая и ще реша .

# 145
  • Мнения: 277
Благодаря ви за рецептите!  bouquet
Жармен, патицата в обикновена тава ли я печеш - с фолио или без- или в глинен съд?

# 146
  • Варна
  • Мнения: 2 170
http://kitchen.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-0B927E81-8C2A4135/lidl_b … sl/6557_27583.htm

Печена патица с портокалово-медена глазура

# 147
  • София, Манастирски ливади
  • Мнения: 632
Момичета, благодарение на Tiger Lily вече и аз си имам точки за книгата.
Дали на Тодор Каблешков или в Младост я имат още ?

# 148
  • София
  • Мнения: 203
Имам 1 излишна точка от Лидл. София - център.

# 149
  • Мнения: 75 492
Аз я пълня с плънка и я слагам в гювеч, заедно с картофи от едната страна и кисело зеле от другата. Вътрешностите може да ги сложиш в плънката. Аз слагам и запържени:  нарязан суров суджук или сурова наденица, малко лук, малко чесън, ябълка на кубчета, малко вино, гъби и стафиди.

Като видях суджука и наденицата, се сетих един лаф - патица пълнена с кюфтета Mr. Green

Шегувам се, сигурна съм, че рецептата на Леми е вкусна Hug

Аз търсих от канелата за декорация, но при нас не намерих. И детски шаблони търсих, но и там ударих на камък Tired

Общи условия

Активация на акаунт