Лидл ::76::

• 85 059
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Скрит текст:
Не мога да повярвам, че Лидл още не са си редактирали списъка с печеливши, въпреки всичките писма и постове от клиенти, показващи дублирани имена и дублирани кодове. Shocked

Вече и другата игра е на път да се провали - не мога да повярвам, че има събрали точки, които не могат да си вземат книги. Ами ако трябва напечатайте бе, какъв е проблема?!
Аз пък съм много щастлива от промоцията с книгата. Благодарение на Lidl си изкарах една минимална заплата кажи-речи. Тъй като правя около 50 лв на седмица оборот в Lidl, обаче 25 лв наведнъж ми идват множко, трябваше да измисля някакъв друг по-хитър вариант. Всяка сутрин преди работа съвсем целенасочено си вземах един чифт дамски кожени ботуши за 129 лв, оставях ги в колата да седят, докато съм на работа и след работа ги връщах с думите, че не ми пасва номера и ще потърся друг номер. Отново вземах чифт ботуши, без да гледам кой номер са. Магазините ги сменях, за да не се набивам на очи и да правя лошо впечатление. Разбира се, получените при покупката 5 точки, необходими за книгата, си оставаха в мен и като събера 10 си вземах по 2 книги. Бях си пуснала обява в OLX и Bazar, че продавам книгата за 10 лв и бързо ги разпродавах. Някои съм ги дала и по 7-8 лв. Продадох общо 33 книги между 7 - 10 лв, без да съм дала и 1 лв. Последната книга я взех понеделник.
Леле мале. Думи нямам. ooooh!

Тете, може би е вярно. В темата май имаше линк към обява в олх, където бяха снимали 10 книги накуп. Shocked В други обяви по 5-6 снимани. Не ми се вярва да са взети по нормалния начин. Rolling Eyes
Ето обява с 18 книги  Crazy

# 211
# 212
  • София
Барелина - такива обяви повече ми вървят към персонал, я събирал точки невзети от клиенти, я изнесъл по друг начин някакви бройки...
Героинята от горе трябва бая магазини да е обиколила, егати бъхтенето за някакви книги.
Абсолятно не вярвам, че в един матазин персонала да е така безумен, че да върне  някакви си ботуши толкова пъти и да си ги купи отново, те касиерките не са безброй, че да кажеш всеки път при различна се е падала.

# 213
Скрит текст:
Не мога да повярвам, че Лидл още не са си редактирали списъка с печеливши, въпреки всичките писма и постове от клиенти, показващи дублирани имена и дублирани кодове. Shocked

Вече и другата игра е на път да се провали - не мога да повярвам, че има събрали точки, които не могат да си вземат книги. Ами ако трябва напечатайте бе, какъв е проблема?!
Аз пък съм много щастлива от промоцията с книгата. Благодарение на Lidl си изкарах една минимална заплата кажи-речи. Тъй като правя около 50 лв на седмица оборот в Lidl, обаче 25 лв наведнъж ми идват множко, трябваше да измисля някакъв друг по-хитър вариант. Всяка сутрин преди работа съвсем целенасочено си вземах един чифт дамски кожени ботуши за 129 лв, оставях ги в колата да седят, докато съм на работа и след работа ги връщах с думите, че не ми пасва номера и ще потърся друг номер. Отново вземах чифт ботуши, без да гледам кой номер са. Магазините ги сменях, за да не се набивам на очи и да правя лошо впечатление. Разбира се, получените при покупката 5 точки, необходими за книгата, си оставаха в мен и като събера 10 си вземах по 2 книги. Бях си пуснала обява в OLX и Bazar, че продавам книгата за 10 лв и бързо ги разпродавах. Някои съм ги дала и по 7-8 лв. Продадох общо 33 книги между 7 - 10 лв, без да съм дала и 1 лв. Последната книга я взех понеделник.

Тете, може би е вярно. В темата май имаше линк към обява в олх, където бяха снимали 10 книги накуп. Shocked В други обяви по 5-6 снимани. Не ми се вярва да са взети по нормалния начин. Rolling Eyes
е нее, то бива наглост, бива, ама чак такова безсрамие
не мога да повярвам, че има такива хора,  и за поста на  KitKatChunky и за обявата smile3511

# 214
Скрит текст:

е нее, то бива наглост, бива, ама чак такова безсрамие
не мога да повярвам, че има такива хора,  и за поста на  KitKatChunky и за обявата smile3511
пък и не я е срам да го каже...майкоооо,майкоооо

# 215
А, Барелинке...не вярвам хич да е вярно написаното.
Тя ще върне ботуши, пък после ще мине на касата с друг чифт и те няма да се усетят...айде, не пасат трева и касиерките. Пък ако е ходила до друг магазин да ги купува - колко бензин е навъртяла, или е блъскала пеша...пак не е за хвалба..
Пък щом го е и закъсала за пари...пак не е за хвалба.
Та откъдето и да го погледнеш....тц, намирисва яко...

То обяви има, ама дали купуват е друг въпрос Joy
Може пък сега да си прави реклама тук, че да и купи някой книжките hahaha hahaha

# 216
Много време и внимание й отделихте - но жената явно това е търсела .
 Обикновените бисквити откога липсват в Лидл - на някой направило ли му е впечатление това ?
Гофретниците от тази седмица ли бяха ,че не открих нито един или съм се объркала нещо.

# 217
  • София
Аз пък вярвам на жената с върнати ботуши и книги.
Когато даваха стикита за определена сума подслушах разговор на 2 достолепни, добре облечени дами.
Та едната обучаваше другата какво да взема и после връща за да се снабди със стикита.
Даже написах тук чутото, но активна потребителка в темата ме помоли на ЛС да изтрия случката.
Можело от Лидл да четат и да решат да спрат връщането на стоки.
Иначе имам само 1 стики, заради дънките на Скъпия.
От книгата не се интересувам.
Но ми е смешно големи жени как се впечатляват от точки, от евентуални печалби в томбола.

# 218
Ето обява с 18 книги  Crazy

Продавачката на тази книга е от Видин и не е възможно да е правила това с ботишите, защото в града има само един Лидл.  Thinking Но тарикати всякакви и няма да се учудя ако е нещо друго.....  newsm78

# 219
  • Русе
Аз пък вярвам на жената с върнати ботуши и книги.
Когато даваха стикита за определена сума подслушах разговор на 2 достолепни, добре облечени дами.
Та едната обучаваше другата какво да взема и после връща за да се снабди със стикита.
Даже написах тук чутото, но активна потребителка в темата ме помоли на ЛС да изтрия случката.
Можело от Лидл да четат и да решат да спрат връщането на стоки....
Е, да е, ама едно е да купиш нещо за 15 -20 лв. за едно стики, да идеш да го върнеш, друго е да купиш ботушите естествена кожа, дето никой не проявява интерес към тях, че и да отидеш няколко пъти да ги купиш и върнеш. То и в София да си - ще те запознаят служителите, а какво остава за другите градове. Пък и как в амнайсе магазина нито един от служителите не знаеше, че стока в ЛИДЛ се заменя.
А освен това ботушите отдавна са намалени на 119 лв. т.е. нямат за 5 точки.

Жармен, гофретниците бяха от понеделник. Забелязах ги, защото ми направи впечатление, че измежду кутиите имаше няколко от стари промоции с доста разкъсани опаковки. При нас имаше доста.

# 220

Продавачката на тази книга е от Видин и не е възможно да е правила това с ботишите, защото в града има само един Лидл.  Thinking Но тарикати всякакви и няма да се учудя ако е нещо друго.....  newsm78

Има хора, които купуват големи количества стоки от Лидл, които после препродават. Например, на ММ баба му редовно си купува продукти с марките на Лидл от един магазин на колела, който обикаля селата. Такъв човек спокойно може да се сдобие съвсем легално с 20-30 книги, които после да пусне в олх.

А, въпросната г-жа не заслужава да бъде коментирана!

# 221
Не съм от Видин, от град с повече от един магазин съм. И ми е все едно дали ми вярвате или не. Споделих си историята, не за да се хваля, а защото ме досмеша, че на хората не им иде на акъла какво да направят, за да си вземат заветните 5 точки за книга. Между другото ако съдя по израженията им, сякаш някои касиерки се усетиха какво точно правя, но аз си знам правата. При положение че си го пише черно на бяло в сайта, няма как да ми откажат да ми приемат стоката. Все едно дали ботушите са ми ставали, не са ми били харесали или просто не съм си направила добре сметката на парите. Точки да връщам нямат основание да ми изискват, по простата причина че не могат да докажат, че са ми дали изобщо. Не могат и да откажат да ми дадат отново при следваща покупка.

А освен това ботушите отдавна са намалени на 119 лв. т.е. нямат за 5 точки.

Ботушите ги намалиха понеделник на 109 лв от 129. Всеки магазин самостоятелно решава кога кой артикул извънредно може да намали и на колко. Случвало ми се е в моя град в един филиал един артикул да е на една цена, а в друг филиал в същия град - на друга. И не си мислете, че съм влизала в Lidl, специално заради точките. Почти всеки ден си пазарувам от Lidl и правя оборот средно между 10 и 20 лв. Но 25 лв наведнъж рядко правя. А и все пак целта ми беше да си изкарам някакви пари от тази книжка, с една книга всякак щях да се сдобия.

Последна редакция: сб, 12 дек 2015, 20:57 от KitKatChunky

# 222
  • Русе
Продавачката на тази книга е от Видин и не е възможно да е правила това с ботишите, защото в града има само един Лидл.  Thinking Но тарикати всякакви и няма да се учудя ако е нещо друго.....  newsm78
Има хора, които купуват големи количества стоки от Лидл, които после препродават. Например, на ММ баба му редовно си купува продукти с марките на Лидл от един магазин на колела, който обикаля селата. Такъв човек спокойно може да се сдобие съвсем легално с 20-30 книги, които после да пусне в олх.
Мдаа. Или например собствениците на лавката в училището на децата. Оня ден това си говорихме с дъщеря ми. Стикитата ги продаваха в лавката, какво ли правят с книгите Thinking

# 223
Някой има ли мнение за комплекта за маникюр..

# 224
  • от Луната
Искам да попитам кой от двата глобуса ще ми препоръчате за дете 2 клас?

Общи условия

Активация на акаунт