Лидл ::76::

• 84 899
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Цитат на: Мацата link=topic=890560.msg32204557#msg32204557 date=1450360
'...

Днес взех от по-евтиния грах. Не си спомних кой препоръчвахте. Дали е много дървен?
[/quote
Аз само от него купувам и съм много доволна, увира бързо.
За замразен е питането, нали?

# 556
Май никой не е писал, че си е купил четката с въздух. Аз се сдобих с нея и даже тази вечер я изпробвах. Доволна съм, бързо става и успях да си оформя косата, както искам. Може би, обаче има значение, че съм с къса коса. Пробвах да изсуша дъщеря ми днес след банята, косата й е под кръста, не се получава лесно и много се заплита и скубе.

# 557
  • София
Мерси, Fortuna! За замразения питах, да.  bouquet

# 558
  • Русе
Мерси, Fortuna! За замразения питах, да.  bouquet
И аз винаги съм купувала от по-евтиния и го харесвам. Но както и при всички други варива, е въпрос на партида. Последно преди 2 месеца съм купувала и беше хубав. Вкъщи грах ползвам само за ориз със зеленчуци и не върви много.

# 559
И аз съм нямала до сега проблеми с месата от Лидл. Купувам редовно и кайма, телешко и пилешко. Свинско много рядко взимам, но и от него не се оплаквам.
Аз също купувам месо само от Лидл и до сега не съм имала никакви проблеми.

# 560
Момичета, какви са отзивите за Персила? Свърши ми препарата за пране и ако си струва и е добър - да си взема.

# 561
  • Русе
Момичета, какви са отзивите за Персила? Свърши ми препарата за пране и ако си струва и е добър - да си взема.
Ползвам от около месец от промоцията му в ДМ. Доволна съм. Предполагам, че и този е същия.

Днес ще ходя за краве масло. Дано има и да е хубаво, че нали скоро се коментираше качеството му.

# 562
Здравейте!
Има ли още глобуси в Лидл?

# 563
  • Пловдив
В Пловдив Тракия имаше онзи ден.

# 564
  • Русе
Здравейте!
Има ли още глобуси в Лидл?
Имаше предната седмица, но дали са останали...

# 565
  • София
В Люлинския преди два дни имаше поне три четири бройки останали  Peace.

# 566
Ползвам от около месец от промоцията му в ДМ. Доволна съм. Предполагам, че и този е същия.

Днес ще ходя за краве масло. Дано има и да е хубаво, че нали скоро се коментираше качеството му.

Маслото от Лидл ми опропасти две торти през февруари. Тогава имаше само един вид. Имаше много силен и странен мирис/вкус. Като на пластмаса или нещо подобно  Sick От тогава масло от там не купувам.

# 567
  • Sofia
Дъждец, аз такъв глобус купувах преди около 3 години от стор.бг. беше нещо като 24лв.  Архивирани са ми поръчките от преди толкова време там и не мога да видя точно цената.

Последна редакция: пт, 18 дек 2015, 15:12 от Morena

# 568
  • Русе
Дъждец, аз такъв глобус купувах преди около 3 години от стор.бг. беше нещо като 24лв.  Архивирани са ми поръчките от преди толкова време там и не мога да видя точно цената.
Скрит текст:
Така като го гледам вашия на снимката, лидълския е по-голям.
Миналата година поне при нас доста време се задържаха глобусите. Явно са били заредели повече, защото аз отидох сутринта, когато ги пуснаха и всеки втори беше с глобус в количката си, т.е. купуваха се.

# 569
Аз ги гледах в Ориндж и бяха двойно поскъпи от лидълските. А светещата функция за какво е всъщност?

Общи условия

Активация на акаунт