Клиника Афродита – доволни настоящи и бъдещи майки (2)

• 73 159
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, вчера ми беше седмата инжекция, на прегледа  ми дадоха още 5 Декапептила, сега чакам да ми дойде и отново трябва да отида на преглед. Сега съм притеснена по кое време ще ми дойде, че нали трябва веднага да се реагира, да не ме изненада късно следобяд, когато няма да мога да отида на преглед...
Не се притеснявай, може и на другия ден да отидеш, обаждаш се като ти дойде цикъла, те ще ти насрочат час.  Simple Smile

А защо се бърза толкова много?

Не мога да разбера въпроса ти, какво имаш предвид като казваш, че се бърза?

# 106
mamaivana интересно ми е защо е важно да се реагира буквално за часове от момента на настъпване на цикъла? Защо е от значение всичко да е толкова скоростелно?

# 107
Момичета на последния преглед  Баев каза, че имам 5 фоликула в десния яйчник и 4 фоликула в левия. Намали ми Мерионала  и утре пак съм там, за да  прецени ,кога ще ми бъде пункцията.
Стискайте палци!  Praynig

# 108
Здравейте, мили дами. Добрата новина при нас е, че в новата спермограма продължава да го има подобрението. Но ще имаме май нов вид предизвикателство. Яйчниковият резерв при мен не е толкова добър, понамалял е. Та ще видим сега какво ще следва.

Vespova, пожелавам ти късмет и стискам палци

# 109
Момичета на последния преглед  Баев каза, че имам 5 фоликула в десния яйчник и 4 фоликула в левия. Намали ми Мерионала  и утре пак съм там, за да  прецени ,кога ще ми бъде пункцията.
Стискайте палци!  Praynig
Браво мила, стискам палци всички да се окажат читави!  Hug

# 110
Vespova и аз много се радвам за теб, очакваме да споделиш добри новини и след днешната среща с доктор Баев!!!!

SPetrova75 не се плаши от намаляването, това не означава изчерпване или пък, че няма достатъчно качествени. Вярвам, че и при вас нещата ще се развиват добре!

# 111
Хей момичета кокичета, честит първи април и дано съдбата ни поднесе само хубави шеги! 

Vespova, стискам палци, всичко ще бъде наред, ще видиш!  Hug

SPetrova75, неприятно е, но намален не е фатално, а и предвид възрастта ти е очаквано. Какво казва Баев по въпроса, според мен трябва да започвате вече и да събереш колкото можеш яйцеклетки.

# 112
Честит и от мен, присъединявам се към пожеланието на Mucuni, много добре го е казала!  bouquet

# 113
Здравейте, момичета! За първи път се включвам във форума, но искам да дам надежда на всички жени които искат бебчета. Миналата година имах неуспешен инвитро опит в Афродита.Не се отказах и краят на август започнах втори. Септември почина баща ми и мислех да се отказвам, но доктор Баев ми даде кураж да продължа.Никога не съм мислела, че при тази болка и мъка която изпитвам тестът ми за бременност ще бъде положителен, но ето, че се случи. В момента съм в 8-ми месец, очаквам момиченце и съм безкрайно щастлива. Пожелавам тази радост на всички жени!

# 114
annni_74  Искрено се радвам за вас, пожелавам ти леко раждане!!!

Така е Mucuni, ще събираме. Въпреки, че съм наясно с този физиологически момент, като го чух, първоначално се постресирах. Но пък доктор Баев не ми се видя притеснен. Каза, че имаме малко предизвикателство, но не трябва да се плаша.

# 115
annni_74  Искрено се радвам за вас, пожелавам ти леко раждане!!!

Така е Mucuni, ще събираме. Въпреки, че съм наясно с този физиологически момент, като го чух, първоначално се постресирах. Но пък доктор Баев не ми се видя притеснен. Каза, че имаме малко предизвикателство, но не трябва да се плаша.

Спокойно,  стреса не помага. Мисли положително, чашата е наполовина пълна, не си с изчерпан, а с намален резерв, важно е  качеството, не само количеството. Какъв е плана, кога започвате стимулация? Hug

# 116
SPetrova75 имай вяра, че всичко ще премине както трябва. на място сте, където са помогнали на много хора, точно за такива неща. сигурна съм, че и при вас ще е така.  Hug

annni_74 @mail.bg
сигурно вече нямате търпение  Simple Smile

# 117
Благодаря, момичета. Да, знам че стреса не е добър за такива неща и гледам да внимавам. Мъжът ми, откакто чу за резултата, стана още по-внимателен и само гледа да ме глези Wink Хванала го е романтична вълна, носи ми подаръци, планира разходки... Как да не му се радвам!

mamaivana още не знам кога започваме. Имаме нова среща с доктор Баев и тогава ще видим какво и кога ще следва.

# 118
Здравейте, дами. Ние май установихме проблема. При нас, за съжаление, нещата сочат към запушени тръби. Сега се чувствам странно, като знам защо не се е получавало нормалното забременяване.  Не че някой ме обвинява. Напротив, мъжът ми постоянно ми говори само положително и оптимистично. Но ще трябва да се мобилизирам вътрешно и самата аз.

# 119
Здравейте, дами. Ние май установихме проблема. При нас, за съжаление, нещата сочат към запушени тръби. Сега се чувствам странно, като знам защо не се е получавало нормалното забременяване.  Не че някой ме обвинява. Напротив, мъжът ми постоянно ми говори само положително и оптимистично. Но ще трябва да се мобилизирам вътрешно и самата аз.

Поне сте наясно с проблема, дали лапароскопията ше помогне, Баев какво казва?

SPetrova75, браво на мъжът ти, че ти осигурява спокойствие и те подкрепя!

Общи условия

Активация на акаунт