Клиника Афродита – доволни настоящи и бъдещи майки (2)

• 73 065
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
  • София/Севлиево
Мисля че не правят.Също и излюпване на ембрионите с лазер или т.нар.хечинг не правят.

# 631
За ПИД незнам дали правят , но хечинг правят. Аз поисках 200 лв. струва

# 632
  • София/Севлиево
Аз също исках хечинг,но Станулов ми каза ,че не го правели...Странно.

# 633
Аз говорих с Жоро ембриолога. Даже и на касовия фиш го пишеше така

# 634
Здравейте, дами Flowers Hibiscus
Преди няколко дни станах на 46 г., а преди 3 седмици приключи 8-мия ми трансфер с БХ (с ДЯ). Преди това за 7 г. имам още 7 трансфера с мои Я, повечето от които с БХ.
Решихме с ММ, че това ще е последния ни опит да станем родители, но не се получи отново, дори и с донорка на 24г. Опитвам се да свиквам с тази мисъл да продължим живота си без деца, но е ужасно трудно.
Естествено, правили сме  всякакви възможни изследвания през годините.
Всичките ми опити са при един доктор, в клиника в моя град.
Тази сутрин се събудих и реших, че трябва да обсъдя всичко направено досега с друг лекар, който не ме познава и може обективно да разгледа случая ми и евентуално да ми каже имам ли някакъв дори и минимален шанс за още един опит (с ДЯ естествено). През годините чета за всички клиники и повечето доктори, но така и не се реших да направя тази промяна.
И така, днес записах час за консултация за д-р Станулов. Вълнувам се като на държавен изпит от срещата си с него Yum
Приемам всякакви съвети и най-вече ме интересува какво е отношението му към възрастни пациентки Thinking

# 635
  • София
Привет, bennie!
Доколкото познавам доктор Станулов, той не би имал различно отношение на базата на възрастта на пациента. Ще бъде искрен. Разкажете му всичко. Кога ще се видите? Минете да споделите после какъв е планът? Успех!

# 636
Привет, bennie!
Доколкото познавам доктор Станулов, той не би имал различно отношение на базата на възрастта на пациента. Ще бъде искрен. Разкажете му всичко. Кога ще се видите? Минете да споделите после какъв е планът? Успех!

Подкрепям казаното от теб. Доктора много чете и вярва на статистиките, колкото и да това да не се харесва на пациентките. Но аз мисля, че винаги има шанс. Още повече, че ти си решила с ДЯ. Ако го усетиш, че е твойта кръвна група и се чувстваш сигурна опитай. Аз познавам доктора още когато "прохождаше" в България, тъкмо беше си дошъл от Гърция, усетих го още от първата ни среща като моя кръвна група, даде ми сигурност. Имам три стимулирани опита и бях решила да го сменям, ( въпреки, че вътрешно не исках) , но успях с последното замразено, и сега опитваме за второ.
Сподели после. Пожелавам успех

# 637
Здравейте, дами Flowers Hibiscus
Преди няколко дни станах на 46 г., а преди 3 седмици приключи 8-мия ми трансфер с БХ (с ДЯ). Преди това за 7 г. имам още 7 трансфера с мои Я, повечето от които с БХ.
Решихме с ММ, че това ще е последния ни опит да станем родители, но не се получи отново, дори и с донорка на 24г. Опитвам се да свиквам с тази мисъл да продължим живота си без деца, но е ужасно трудно.
Естествено, правили сме  всякакви възможни изследвания през годините.
Всичките ми опити са при един доктор, в клиника в моя град.
Тази сутрин се събудих и реших, че трябва да обсъдя всичко направено досега с друг лекар, който не ме познава и може обективно да разгледа случая ми и евентуално да ми каже имам ли някакъв дори и минимален шанс за още един опит (с ДЯ естествено). През годините чета за всички клиники и повечето доктори, но така и не се реших да направя тази промяна.
И така, днес записах час за консултация за д-р Станулов. Вълнувам се като на държавен изпит от срещата си с него Yum
Приемам всякакви съвети и най-вече ме интересува какво е отношението му към възрастни пациентки Thinking

Привет и от мен Simple Smile пожелавам да ти донесе късмет доктор Станулов Flowers Four Leaf Clover
Не мисля, че прави разлика в пациентките си/скоро ще стана на 44 и все още вярва в мен/ Relaxed
Ще разгледа случая ви и ще си каже честно как вижда нещата.
Можеш спокойно да го питаш за всичко и да споделиш всичко, много е разбран и всичко обяснява.
Винаги ми е вдъхвал голямо доверие и спокойствие.

Сподели после как е минало Relieved

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 21:13 от greis

# 638
Благодаря ви много за споделеното Purple Heart На 14.04. имам час, лошото е, че няма да пусмат ММ с мен. Ще си подготвя доста изследвания, епикризи, терапиите ми след трансферите......, лист с написани въпроси и се надявам на една ползотворна консултация и обективното мнение на доктора. След нея ще реша дали да продължа Smirk
Ще пиша пак Wink

# 639
Здравейте момичета!

Може ли да ми кажете как стои въпросът с болничните, които се издават от клиниката?
По време на стимулация полага ли се или само след пункция и колко?

Благодаря 🤗

# 640
Момичета,здравейте! Аз също съм гласувала доверието си на др Станулов. С тежък мъжки фактор сме.Моля само ,ако някоя от вас е наясно да сподели дали при неплатени здравни осигуровки от страна на мъжа може да се кандидатства по фонда?

# 641
Може да, успех!

# 642
Момичета,здравейте! Аз също съм гласувала доверието си на др Станулов. С тежък мъжки фактор сме.Моля само ,ако някоя от вас е наясно да сподели дали при неплатени здравни осигуровки от страна на мъжа може да се кандидатства по фонда?
Здравейте, не съм виждала в условията за кандидатстване по фонда кандидатстващите да са здравноосигурени.
Мисля, че не би трябвало да има проблем.

# 643
Здравейте отново Simple Smile
На 14.04. мина първата ми консултация и преглед при д-р Станулов. С две думи - раздвоена съм Thinking
Бях си приготвила доста изследвания и епикризи, както и въпроси. Не погледна нищо, директно ми направи досие като само ме питаше това добре ли ти е, онова в стойности ли е....., почвай да пиеш еди какво си, като естествено аз си знам нещата и му отговарях, но не съм медицинско лице.
Едва успях да кажа, че вече имам богат опит с процедури - 8 трансфера, операции, биопсии...и след консултацията с него ще реша дали да правя още един опит.
А като попитах за ДЯ направо ми каза, че няма шанс за донор - българка, а само с испанската банка. Като записах часа изрично попитах на регистратурата за тази опция, тъй като я има в сайта им, и ми казаха, че има известно забавяне, но няма проблем за българка Disappointed 
И в организацията на клиниката има явно неуредици, за което не виня доктора. Започнахме разговора и след 10 мин. той отиде да прави пункция. Аз си седях в кабинета със сестрата и си чакахме. Чакането не ми е проблем, но по време на първичен преглед Thinking Естествено като се върна се извини, но така ми съкрати времето и не коментирахме нито един от моите въпроси, евентуални бъдещи стъпки....Една лапароскопия каза, че трябва да направя, но аз и без следващ опит пак ще си я правя.
И сега съм отново в изходно положение. Чета, че пациентките му звънят по телефона / даде ми визитка /, но сякаш не е много редно да му звъня с толкова много въпроси, които не можахме да обсъдим Unamused

# 644
  • София
Бени, едно от най-важните неща при опитите, знаеш, е да си спокойна. Затова, според мен, е важно да си зададеш всички въпроси и да си кажеш всички притеснения.
Сега, когато вече сте се запознали с доктора, можеш да му пишеш мейл или във вайбър. Така постъпвах аз при всякакви въпроси, защото можех да си събера по-лесно и структурирано мислите. Докторът ми отговаряше, когато имаше време, или директно ми звънеше, за да ами обясни.
Успех 🌷

Общи условия

Активация на акаунт