Клиника Афродита – доволни настоящи и бъдещи майки (2)

• 73 057
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Пациентка съм на доктор Станулов, след като сменихме клиниката след първия неуспешен опит ин витро се насочихме към доктор Станулов. След правилно провеждане на процедурата по ин витро на бял свят се появи прекрасното ни момиченце. Препоръчвам доктор Станулов, изключително добър професионалист с хуманно отношение към пациентите си. Внимателен, отзивчив, винаги има обратна връзка от него независимо от времето на повикване. Обяснява с подробности и примери нагледно. Малко са лекарите като него в днешно време, успял е да съхрани в себе си човешкото. Изборът ви на доктор ще е правилен и няма да съжалявате!

# 646
Честита да ви е рожбичката. Споделям вашето мнение за доктора.

# 647
Здравейте, момичета Flowers Hibiscus
Бих се радвала на малко инфо относно донорската програма. Имах първичен преглед при д-р Станулов, но той отиде да прави пункция по време на консултацията с мен, това ми съкрати времето и въобще не можах да си задам въпросите. Каза ми само, че няма вариант с българска донорка, а само с испанската банка.
И сега не знам какъв е реда - на него ли да звънна, на рецепция ли, документите къде се попълват, как става избора на донор, колко време приблизително се чака....и въобще много въпроси Thinking
Ако някой сподели лично как минава процедурата, ще бъда много благодарна Purple HeartPurple HeartPurple Heart

# 648
Flowers Four Leaf CloverSimple Smile
Здравейте, момичета Flowers Hibiscus
Бих се радвала на малко инфо относно донорската програма. Имах първичен преглед при д-р Станулов, но той отиде да прави пункция по време на консултацията с мен, това ми съкрати времето и въобще не можах да си задам въпросите. Каза ми само, че няма вариант с българска донорка, а само с испанската банка.
И сега не знам какъв е реда - на него ли да звънна, на рецепция ли, документите къде се попълват, как става избора на донор, колко време приблизително се чака....и въобще много въпроси Thinking
Ако някой сподели лично как минава процедурата, ще бъда много благодарна Purple HeartPurple HeartPurple Heart

Привет Simple Smile
Не мога да дам инфо, относно донорската програма, процес и т.н.
Но бих те посъветвала без притеснение да му пишеш или звъннеш и да споделиш точно това, което си написала тук. Че искаш отговор на всичките тези въпроси, за да ти се изясни картинката Simple Smile За реда, документи и останало.
За съжаление откакто е в Афродита се случва това с прекъсване на преглед/консултация за пункция или друго. Не зависи от него според мен, а идва от реда в тази клиника.
Действай простичко и смело, докторът е много разбран и ще откликне с разбиране, сигурна съм Simple Smile
Успех! Flowers Four Leaf Clover И ще се радвам да споделиш какво ти е казал за тази донорска програма

# 649
Аз също не мога да кажа за донорска програма . Знам как е при колегата му д-р Баев от приятелка. Чака се около 5-6 мес. И е около 5 000 лв.
Аз когато имам въпроси към доктора, му пиша на Вайбър , не искам да му звъня да го притеснявам на прегледите, винаги ми отговаря изчерпателно, но аз съм му пациентка от 5 год.

# 650
Момичета, макар със закъснение влизам да се похваля, че през март се роди още една инвитро принцеса благодарение на доктор Станулов.
Желая ви здраве и бързо да сбъднете мечтите си. Heart

# 651
Момичета, макар със закъснение влизам да се похваля, че през март се роди още една инвитро принцеса благодарение на доктор Станулов.
к
Честито бебенце. Много да ви радва, бързо възстановяване.

# 652
  • София/Севлиево
Честито!А моят човек все по-усезаемо ме подритва.Точно на средата съм и ме сърбят ръцете за пазар,но ще почакам още 2-3 месеца.

# 653

Честита радост!  Да Ви е жива и здрава малката принцеца!

# 654
Здравейте може ли мнение ако някой е минал през донорска програма при др.Станулов да сподели интересуваме всичко което може да се сподели .Благодаря

# 655
Здравейте дами, записвам се в темата като нова пациентка на д-р Станулов, след 1 неуспешно инвитро в друга клиника Simple Smile

Ние уж сме с мъжки фактор, но май при мен ще излезе подводен камък. Насочи ме за хистероскопия при д-р Дойчиновски във Вита. След консултация съм записана за процедурата поради съмнение за полипи. Някой тук дали го е посещавал, можете ли да споделите впечатления за доктора? Това ми е първо хистеро и ми е малко притеснено дали всичко ще мине наред.

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 17:01 от Tessaria

# 656
Някой знае ли кога ще почива клиниката през лятото и по конкретно д-р Станулов?

# 657
Някой знае ли кога ще почива клиниката през лятото и по конкретно д-р Станулов?

За съжаление моя тест е отрицателен. Но пък имам 2 снежинки и в тях ми е надеждата. Сега като говорих с доктора той каза, че от 1 до 15 август няма да правят процедури цялата клиника.

# 658
Здравейте дами, записвам се в темата като нова пациентка на д-р Станулов, след 1 неуспешно инвитро в друга клиника Simple Smile

Ние уж сме с мъжки фактор, но май при мен ще излезе подводен камък. Насочи ме за хистероскопия при д-р Дойчиновски във Вита. След консултация съм записана за процедурата поради съмнение за полипи. Някой тук дали го е посещавал, можете ли да споделите впечатления за доктора? Това ми е първо хистеро и ми е малко притеснено дали всичко ще мине наред.

Здравей,
аз съм пациентка и на двамата и съм изключително доволна и от двамата. Считам, че са доста добри специалисти. Д-р  Дойчиновски ми прави лапароскопия миналата година и всичко мина много добре, без усложнения и се възстанових бързо. Според мен спокойно можеш да му се довериш за процедурата. Успех!

# 659
Здравей,
аз съм пациентка и на двамата и съм изключително доволна и от двамата. Считам, че са доста добри специалисти. Д-р  Дойчиновски ми прави лапароскопия миналата година и всичко мина много добре, без усложнения и се възстанових бързо. Според мен спокойно можеш да му се довериш за процедурата. Успех!

Благодаря Blush Процедурата мина тази седмица, махнаха ми полипите и вече се възстановявам. Готвя се за следващо инвитро през септември Grinning

Лошото е, че Дойчиновски е видял някакво детритно вещество (??) в едната тръба, което не е ясно дали е от полипа и може да се наложи да ми прекъснат тръбите, ако не се получи следващия път Cold Sweat Sob

Рончо, съжалявам. Стискам палци следващия опит да е успешен!

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 19:17 от Tessaria

Общи условия

Активация на акаунт