Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Коя имитация на Черната орхидея е по-добра - тази на Refan или тази на Zag Zoidac?
Каква е имитацията на Dior Addict на Роксан?
Каква е имитацията на Givenchy за мъже на Di енд Pi?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Коя имитация на Черната орхидея е по-добра - тази на Refan или тази на Zag Zoidac?
Имитацията на Zag Zoidac се оказа предпочитана от някои потребители. Те отбелязват, че версията Zag Zoidac е по-остра и с по-дълготраен аромат, който се развива по приятен начин, много подобен на оригинала. За разлика от това имитацията на Refan е по-сладка и ванилова, с различно развитие и по-кратка трайност.
-
Каква е имитацията на Dior Addict на Роксан?
-
Каква е имитацията на Givenchy за мъже на Di енд Pi?
-
Каква е имитацията на Chanel No. 5 от Lorraine?
-
Каква е имитацията на Alien и Angel на Di енд Pi?
Хвалена е и имитацията на Ди Енд Пи,назад в темите,пробвай и двата варианта и купи,който ти харесва повече.Аз обожавам Алюр Сеншуъл-имат много общо с Коко Мадмоазел като аромати,щом ти харесва Мадмоазелката ще ти хареса и този.Аз лично от 3те парфюма най-харесвам Сеншуъл.Коко Ноар е труден и много силен парфюм,има цитруси във връхните нотки,на мен лично най-много ми харесват те
На добра имитация не съм попадала на нито един Шанел с изключение на Алюра и Коко.Коко Ноар,Коко Мадмоазел,Класическия Шанс,Шанел5 на Рефан са безкрайно дълеч от оригиналите.Особено Мадмоазелата е направена много грубо,много сладка и накъртваща,безкрайно трайна с огромен шлейф,много често се разминавам с жени ухаещи на този парфюм.И щом си се ориентирала към Шанел,Борислава,ще си позволя да ти предложа да опиташ Шанел Коко в имитация на Лорис-уникален парфюм,за мен уникално близък до истинския,заслужава си тази му версия,особено като се има в предвид цената на оригинала.

да мина да помириша оригинала
и се оказа, че Парфен и Заг са по-близки до оригинала (само дето в него сапунената нотка я няма), а очевидно в този случай варианта на Камко е някакво тяхно си творение нямащо почти нищо общо с първообраза, което обаче много ми харесва жалко само, че трайността му върху мен е нулева

особено аромата на виолетки.
Пръснах го само веднъж на ръката и бързо изчезна или така ми се струва. Ако имате отзиви за трайноста му ще се радвам.