Сполучливи имитации на маркови парфюми - 12

• 109 474
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Някоя от вас ходила ли е до Ди енд Пи да пробва Ели Сааб в тяхна имитация ,близо ли е до оригинала ? Много ми е любопитно как са се справили .
Днес със събудено любопитство от вашите коментари ходих до Рефан да подуша Кензото ,което обсъждахте .Магазинерката ме пита отрова ли си търся  Grinning .Определено е интересен ,но не е за мен .Иначе си взех DOLCE FLORAL DROPS- D&G .Още не съм пръскала,понеже китката ми мирише на Кензо ,но утре ще го пробвам и него .

Ще очакваме отзиви, щом го разносиш. И аз мисля да го взема, много ми хареса от тестерчето, както споделих наскоро.

# 631
  • Бургас
О,със сигурност ще изимитират новата Диорска отрова. Mr. GreenКолкото до Сицилията,аз не го харесвам тоя парфюм,познавам го добре.Най-общо казано мирише на тоалетен сапун.В началото е цитруси и мед,след това се усещат и цветята-жасмин,зюмбюл... имало и банан.Една от класиките се води този аромат,но мен отново не ме грабна.Някой оприличават остатъчния му аромат с Премиер Жур,на мен не ми прилича на него...Омръзнал ми е до болка,иначе сам по себе си е не лош,напротив.Шанел 5 и новия О Премиер- не ми харесват и двата,колкото и да са го осъвременили и омекотили втория,това си е чист Шанел 5,никога няма да ги харесам/е да не се заричам де Laughing.Предпочитам милиони пъти Шанел19-той ми харесва,но без да го нося.Оприличават го с Шанел Кристал, като поотихнат наистина леко си приличат.И двата са студени и много ретро аромати.Кристала не го понасям,началото му е ужасно/зеленини и блато Sick/Шанел 19 ми се разви много приятно на китката,отначало е много силен,но после стана мекичък,усещам и сладост,много ми хареса,води се зелен шипър,а и нали бил създаден специално за рождения ден на Коко Шанел,как няма да ми хареса. Mr. GreenКоко Мадмоазел ми писна,изпръсках последните капки от оригинала не бих го подновила.Шанса не го дишам/намразих го много от Рефанската му имитация,която няма нищо общо с оригинала/,Шанс О Фреш не е лош,но не е  и нещо невиждано,за лятото е супер в жегите,но аз не бих го купила. Предпочитам да заложа на Версаче-Версенс/те двата си приличат доста/даже той ми харесва повече.Така като гледам май съм фенка на Версаче. Mr. GreenЧудя се за лятото на Chanel Chance Eau Vive,страхотен,разхлаждащ,модерен от всички Шанели най-мой,най-любим. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 632
  • Стара Загора
Благодаря на всички за включванията. Heart Eyes
Di, аз също съм чувала за 5-цата, че или тя те избира или просто я пропускаш. Не е за всеки. Peace

Сицилията и аз не я намирам за сходна с Премиер Жур. Доста по-остра ми е.

От Шанелите 19ката Пудрената ми беше нещо слабичка. Crazy Същата работа и с Коко Ноар. Няколко пъти го носих този парфюм и не мога да разбера аз ли не съм в ред, почти не го усещах, а навсякъде чета колко силен бил. Shocked Пробвах да го харесам, но не можах. Tired
Кристал о Верт също ми е разводнен сапунен зелен аромат. Имам приятелка, която много го харесва и ми беше пратила пробичка, но хич не заприпадах по него заедно с Коромандел. Предпочитам Juliette has a gun Citizen Queen. Heart Eyes
А от Шансовете тези Фреш и Тендре хич не са ми по-вкуса. Хубави са, но не са в онзи Шанелски стил, който аз харесвам. Прекалено слаби са ми. Дейзи ЕДТ на Марк Джейкъбс е доста сходен с Тендре и него бих купила, но не и този. Маргаритките ме кефят заради флакона. Heart Eyes
Фреша е обикновен цитрус. Версенс е настина бюджетна негова версия. Освежаващ е, ама не мога да оправдая цената му от около 150-200 лв за такъв аромат. Виварата на Пучи е друга бира вече. Heart Eyes
Този новия Вив ще го потърся за проба, щом казвате че е хубав. Whistling

Бубс, кажи честно тази Кобра не е ли прекалено нахална? Laughing
Ароматикса не го познавам в никаква вариация. Иначе и аз за оригинали говоря.

# 633
знаеш, че аз от отрови, бомби и ароматни скоросмъртници не се страхувам, но Слонът ме прегази брутално  Joy

Скрит текст:
днес съм с Фенди едп и ми е чудно  Heart Eyes

от Шанелите харесвам само Коромандел, но имам много близката му Прада и притежаването му се обезсмисля

# 634
  • Стара Загора
знаеш, че аз от отрови, бомби и ароматни скоросмъртници не се страхувам, но Слонът ме прегази брутално  Joy

Скрит текст:

от Шанелите харесвам само Коромандел, но имам много близката му Прада и притежаването му се обезсмисля

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ей, този Слон значи на никой не се дава лесно. Crazy

# 635
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ей, този Слон значи на никой не се дава лесно. Crazy
Не е само Слона така....Просто има парфюми /както се каза по - напред/ които сами избират кой да ги носи....Аз се влюбих с първото вдишване. За мен Слона е мек, нежен, ласкав, като мощна силна прегръдка, аз не го усещам натрапчив, не се боря с него за да го науча да стои на мен, аз се разтварям в него, за мен той е рОден, близък, ...свой....Получава се взаимност. Няма борба. Специите в Слона са ласкави и обгръщащи, аз заспивам с него понякога...толкова е ласкав за мен...Не съм се насилвала да го обичам, просто беше любов от първо вдишване!  Peace В ума си просто чуваш едно единствено нещо: "МОЙ"....Нямаш мисли, съмнения, колебания, опити, провали, повторни опити....Разтваряш се в него....И единственото което се питаш е: "Къде си бил до сега та не съм те срещнала по - рано?".... Peace За мен Слона е извън конкуренцията на всичките ми останали парфюми. Те /останалите/ се конкурират , но помежду си /за сърцето ми/...Не го ползвам непрекъснато. Но когато искам да съм в най - голяма степен себе си, тогава съм с него...
Междувпрочем, POISON  на ДИОР е парфюм от същата класа. МОЩЕН. СМАЗВАЩ. Харесвам го и него, но го ползвам само като лекарство, като антидепресант, когато съм у дома, не мога да го нося навън, защото знам, че той не ме описва достатъчно точно, както го прави Слона, например. Но ....го УВАЖАВАМ. ТАКЪВ аромат не можеш да не го уважаваш....Дори като противник, пак си принуден да го уважаваш, дори и да не го харесваш... Wink

# 636
Розовото Версаче в коя версия е близък да оригинала и  най -траен?Благодаря ви!

# 637

Скрит текст:

Извинявам се за спама, но прословутият Coromandel by Chanel наистина ли е толкова близък до Prada Intense Shocked Винаги съм въздишала, когато се появи поредната мацка, паднала в плена му и ми се е искало поне да се "запозная" с него. За съжаление - няма откъде. Но имах Prada-та  доста време и съм я ползвала точно два пъти, преди да се отърва от нея. Върху мен избиваха основно пачули и сандалово дърво, което правеше ароматът почти мъжки ooooh! Т.е. ако наистина са толкова близки двата парфюма като аромати - поне да спра да съжалявам, че не познавам шанелския шедьовър Wink

# 638
щом не те радва Прадата, не съжалявай  Wink
на мен дори Прадата ми е по-нежна и приятна от Коромандел и повече я харесвам
но К. съм носила от пробички, които съм имала, а от Прадата имам бутилка - може това да е наклонило "харесването" към нея  Wink

за мен ексклузивите на Герлен са шедьоври - дори тези, които не ме грабват и до колкото съм ги мирисала и разносвала от проби и в магазин, за съжаление не притежавам

# 639
А този парфюм ,  http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=35966   който ще пускат в Лидл,   на кой парфюм  е имитация?

# 640
  • София
А този парфюм ,  http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=35966   който ще пускат в Лидл,   на кой парфюм  е имитация?

На този http://www.fragrantica.com/perfume/Hugo-Boss/Boss-Orange-5979.html

# 641
щом не те радва Прадата, не съжалявай  Wink
на мен дори Прадата ми е по-нежна и приятна от Коромандел и повече я харесвам
но К. съм носила от пробички, които съм имала, а от Прадата имам бутилка - може това да е наклонило "харесването" към нея  Wink

за мен ексклузивите на Герлен са шедьоври - дори тези, които не ме грабват и до колкото съм ги мирисала и разносвала от проби и в магазин, за съжаление не притежавам
Ако знаеш колко ме зарадва - огромно благодаря Hug Hug Hug
А от герленските ексклузиви познавам почти всички - няма спор - разкошни са Heart Eyes

А този парфюм ,  http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=35966   който ще пускат в Лидл,   на кой парфюм  е имитация?
Boss Orange / Hugo Boss

# 642
  • Бургас
Дида,ако на Брайт Кристал казваш розовото Версаче,версията на  Рефан е много близка и адски трайна.Ексклузивите на Герлен са ми мечта,дано скоро имам възможност да ги опозная,пък защо не и да притежавам някой. Crazy Heart EyesЗа мен всичко на Герлен е велико  Two Heartsи козметиката и парфюмите.

# 643
  • София
Момичета, днес тествах едни предложени от вас аромати и Май бърбъри определено ми пасва- благодарности на Bright crystal за парфюмчето!
Имам въпрос обаче,  може ли да се Поръчва онлайн на Рефан от парфюмите по 100мл. ????

# 644
  • Бургас
Разбира се, че може. Даже мисля, че имат подарък сапун.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт