Сполучливи имитации на маркови парфюми - 12

• 111 545
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, дами Hug Hug Весело посрещане на новата 2016. Да сте живи и здрави.  Hug Hug

Та по въпроса.... Решила съм да ходя до Заг Зодиак с мисълта да си взема Gucci-Flora , Ange Ou Demon Le Secret и Le Parfum Elie Saab.

С интерес очаквам вашите отзиви и впечатления.  Hug Hug

# 256
  • BG-DE
Здравейте, дами Hug Hug Весело посрещане на новата 2016. Да сте живи и здрави.  Hug Hug

Та по въпроса.... Решила съм да ходя до Заг Зодиак с мисълта да си взема Gucci-Flora , Ange Ou Demon Le Secret и Le Parfum Elie Saab.

С интерес очаквам вашите отзиви и впечатления.  Hug Hug

За първите два нямам представа как са но Ели Сааб им е ужасен и много, много далеч от оригинала но за сметка на това има потресаваща трайност  Mr. Green Аз тези дни съвсем полудях, както застудя някаква носталгия по лятото ме обзе и вече втори ден разнасям Покривната градина на Заг  Grinning държи се повече от великолепно и ми създава чудесно настроение  Heart Eyes
Весело посрещане и много щастие през Новата година, момичета  ura

# 257
Този парфюм има ли имитация?  http://www.otc.bg/product.php?ProductID=5773

# 258
Здравейте, моля някой да сподели от D&P към кои мъжки парфюми да се ориентирам. Мисля да си взема 1-2 и ме интересува да е траен и хубав (това разбира се е до лични предпочитания, но все пак..). Благодаря.

# 259
  • Бургас
Има,на Заг версията не е лоша,има известни разлики с оригинала,но пък е супер трайна.И от мен весело посрещане на Новата година kiss,много усмивки и късмет,наздраве.

# 260
Благодаря ти! Simple SmileКой номер е при Заг?

# 261
  • Бургас
336 PL PLESURES ESTEE LAUDER.Няма да съжаляваш,много нежен,женствен,изискан аромат е това.Прилича ми на един стар друг парфюм-Перголезе. Heart Eyes

# 262
Сравних Sauvage и рефанската версия-420 ,доближават се, но оригинала е по наситен и по траен

,иначе имам и вече няколко пъти си пълня 30мл Ultra male -416 все още не съм се запознал с оригинала, но много ми допада, идеален е за хора които обичат сладки аромати

,Aqua di Gio Profumo-417 хубав аромат секси ,но много нетраен и седи близо до кожата,мисля че няма да повторя втори път,

L`home ideal Cologne 418 също приятен, но бързо си отива от кожата при положение че пълня винаги 2към 1 ,

взех си и тестерче на Bvulgary - Eau de Parfume au the Blue 419-чаен аромат, не  е лош ,но и той е нетраен.Толкова за новите мъжки рефански аромати.

Имам впечатления и за новите дамски като не се смятам чак за такъв голям експерт ,най ми хареса 343. Valentino - Valentina Pink сладичък за млади жени е 6  от няколкото тестечета дамски нови   които бях взел, на всички които предложих да помиришат най им допадна  Pink , в най -скоро  време ще сравня с оригиналите .

За Коледа подарих една стотачка на съпругата -Lancome La Nuit Tresor 129 ,много и хареса,че и двете ни  тийнейджърки и те се опитват да и правят партия. 

Имам и други рефански мъжки аромати ,в следващите  дни бих споделил и за тях как са като трайност и качества.
На базата ми на сравнение с други две фирми за наливни парфюми Баргело и Сан Сиро смятам, че Рефан се справят доста по- добре от тях.

Добре дошъл в нашата тема!

Ще се радваме да споделиш и другите си впечатления.

Ultra male как е като трайност при теб? На мен ми хареса как са го изимитирали, близък е до оригинала.

Здравейте,Ultra male ми стана любим без да познавам оригинала,но в най-скоро време ще поправя това ,наближава рождения ми ден и ще си направя подарък като си го взема без да се замислям   в истинския вариант ,иначе бих казал че е средна трайност, нито е много бързо отиваш си ,нито е някакъв супер траен аромат, бих казал 3-4 часа на кожата ,на дрехите значително повече се усеща,то е и до типа кожа.Важно е също, че много добре се възприема от жените до сега само положителни отзиви. ,поне за мен женския критерий е много важен и те по ги усещат нещата.Даже в един магазин на Рефан мъж се чудеше какво ново да си избере ,успях да го убедя да си вземе   Ultra male ,мисля че човека остана доволен от избора си.

# 263
  • Karlovo
Имате ли избран парфюм за новогодишната нощ ? Аз ще съм с Черния опиум на Баргело .
Весело посрещане на Новата година и много нови парфюмни открития през 2016  Hug .

# 264
Искам да похваля Lolita Lempicka на Рефан- имам я в оригинал и много добре са я изимитирали. Даже тяхната версия  ми е една идея по- нежна и упойваща от оригинала, той ми идва малко остър. Също забърсах едно Муудче от кварталния магазин- W27 Gloria Cacharel  и аромата доста ми харесва. Не е много издръжлив обаче и стои близко до кожата.

Весело прекарване на Новата Година  Hug

# 265
Имате ли избран парфюм за новогодишната нощ ? Аз ще съм с Черния опиум на Баргело .
Весело посрещане на Новата година и много нови парфюмни открития през 2016  Hug .

Аз избирам за празничната нощ,Малка черна рокля на AVON.ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА 2016 ГОДИНА!!!

# 266
  • Бургас
Аз,в празничната нощ ще бъда с Май Инсоленс на Герлен. Heart Eyes

# 267
Да, вече си избрах аромат... Mr. Green Ще посрещна Новата година с това:
http://www.fragrantica.com/perfume/Madonna/Truth-or-Dare-13756.html
/колебаех се между Ботега Венета на Заг Зодиак, Валентино Уомо на Рефан и Joop! и този шедьовър на Мадонна...уникален, красив, богат,...разкошен според мен.... newsm10 /

Момичета /и момчета! Laughing/, Весело посрещане и от мен! Новата година да донесе на всички ни здраве, настроение, изобилие от радост и страст! Много положителни емоции желая на всички - всеки както го разбира това за себе си - да му се получи!!!
 Hug

# 268
  • София
Аз избрах AVON Luck за тази вечер, пожелавам на всички весело изкарване и много щастлива Нова Година!!!

# 269
Здравейте,следя ви от известно време и реших да се включа при вас  Simple Smile В момента съм с Cashmir на Chopard  Simple Smile Много траен,след първоначалните десет-петнайсет минути от пръскането остава аромат на ванилия,много приятен  Simple Smile Имам и Ange ou Demon и ги редувам.И двата се версия на Заг  Heart Eyes Весело посрещане на Новата година!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт