Сполучливи имитации на маркови парфюми - 12

• 109 537
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • Стара Загора
Marry me за мен не струва. Пробвах го още като излезна, супер банален плодово-цветен аромат. Много харесвам Еклат и Jeanne Lanvin, но този ми е....евтин.

Радвам се, че си харесала Аметиста. Blush

# 496
Момичета, срещали ли сте добра имитация на La vie est belle на Ланком? Видях, че Рефан имат ..но нещо съм крайно предубедена към тях.

Благодаря предварително.

# 497
  • София
Пробвай на Zag Zodiak. Доста от харесващите аромата похвалиха имитацията. Peace

# 498
  • София
Здравейте момочета  Hug  Четейки темата пак направих един голям списък #Crazy...
Имате ли впечатления 533 Gucci 2 EDP на Парфен колко близък е до оригинала? Имам мостра от Парфен и последните 3 дни се пръскам с нея и мнооого ми харесва. Предполагам е имитация на този http://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Gucci-Eau-de-Parfum-II-685.html
Idylle на Герлен от Баргело или от Парфен да взема? Този за мен е must have, не съм предполагала, че толкова ще ми хареса - моя колежка носи от скоро оригинала и след нея остава един толкова прекрасен шлейф, нежен, фин, изтънчен. И двато аромата според мен са много подходящи за офис.
Ще похваля като имитация и трайност 2 на Рефан:  186. NAOMI CAMPBELL/ NAOMI CAMPBELL, който си носих с кеф в големия студ. Някой в предните теми беше споменал, че Рефан имали и Naomagic  newsm78, но не го откривам в списъка, а и в магазина бяха казали, че нямат такъв. Вторият е 128- ESCADA MOON SPARKLE. Но през лятото ми е твърде (плодово) задушлив. Сега установих, че за не много студени зимни дни ми е ОК. Между другото откривам много голяма прилика на Wild Glow на Дженифър Лопез с тази ескада.

# 499
  • Бургас
Marry me-мнението ми е същото Ивче,но викам ай да не съм много груба пак Mr. GreenИначе Аметиста кърти. Heart EyesИдилията на Герлен,е много кофти направена във почти всички версии.Парфен са се изложили много.Пробвай на Баргело,видя ми се малкооо по-добра.

# 500
  • Стара Загора
Идилията е страхотна, но в оригинал. Mr. Green
Не познавам никоя имитация, просто защото като си харесам нещо и предпочитам да взема него. Голям съм идиот в това отношение. ooooh! Опаковката също е  Heart Eyes

# 501
Здравейте момочета  Hug  Четейки темата пак направих един голям списък #Crazy...
Имате ли впечатления 533 Gucci 2 EDP на Парфен колко близък е до оригинала? Имам мостра от Парфен и последните 3 дни се пръскам с нея и мнооого ми харесва. Предполагам е имитация на този http://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Gucci-Eau-de-Parfum-II-685.html
Idylle на Герлен от Баргело или от Парфен да взема? Този за мен е must have, не съм предполагала, че толкова ще ми хареса - моя колежка носи от скоро оригинала и след нея остава един толкова прекрасен шлейф, нежен, фин, изтънчен. И двато аромата според мен са много подходящи за офис.
Ще похваля като имитация и трайност 2 на Рефан:  186. NAOMI CAMPBELL/ NAOMI CAMPBELL, който си носих с кеф в големия студ. Някой в предните теми беше споменал, че Рефан имали и Naomagic  newsm78, но не го откривам в списъка, а и в магазина бяха казали, че нямат такъв. Вторият е 128- ESCADA MOON SPARKLE. Но през лятото ми е твърде (плодово) задушлив. Сега установих, че за не много студени зимни дни ми е ОК. Между другото откривам много голяма прилика на Wild Glow на Дженифър Лопез с тази ескада.

Naomagic го имат Заг  Peace Номер 20. Днес си го взех, но не съм имала оригинала за сравнение. Определено носи духа на 2000.Първоначално доста бие на мъжки парфюм, но след 20 мин нещата си идват на мястото и аромата доста умеква.

# 502
  • София
Момичета, кажете за 136 на Версаче, bright crystal,рефанският доближава ли се до оригинала.  Сега видях, че го имат.

# 503
  • Бургас
Не само се доближава,но и е много добро копие.

# 504
Да споделя мнение за 3 нови аромата от Заг, които пристигнаха днес:
053 Maitresse- A.P.- Не съм помирисвала оригинала, но този е доста мускусен и плътен. Напомня ми малко на Jean Paul Gaultier Classique, но не са еднакви аромати.
20 Naomagic-N.Campbell- също не го познавам в оригинал, но началото определено е доста силно. Леко се притесних, понеже първите 10 минути ми биеше повече на мъжки парфюм, но след като омекна се оказа много приятен и завладяващ аромат. Доста ми напомня на лилавия душ гел от Palmolive Peace
Последният е 089 VIP 212 C.Herera- този в началото ми беше доста противен. Явно с нотката на маракуя не се разбираме понеже ми идва доста сладникава, но след като се появи ванилията всичко си дойде на мястото. Намирам голяма прилика между 212 VIP и Манифесто, но не знам дали и при оригиналния парфюм е така.

# 505
  • София
212 VIP на Заг е доста по-сладък особено в началото. След десетина минути започва да се доближава до оригинала, но има разлика.  Peace Няколко пъти съм споделяла, че най-добрата имитация е тази но Jodex. VIP и Manifesto не си приличат в оригинал, поне за моят нос  Simple Smile Manifesto ми напомня на So Fever на Oriflame.

# 506
  • Бургас
Привет на всички  Hug
Брайт, честити придобивки. Много се радвам, че Аметистът и Бушеронът са ти харесали!  Heart Eyes
Аз пък харесвам Marry me. Не ми е сред най-големите любимци, но е сред добрите предложения на Ланвен. За разлика от него, Jeanne Lanvin не ме впечатли и грам, не успях даже да запомня как мирише след като изхабих 5 мл. тестер. Eclat d’Arpège е хубав аромат, но е толкова масов, че не ми идва никакво желание да го имам и нося  Simple Smile Много харесвам Oxygene Lanvin. Любимият ми, обаче, е Rumeur Lanvin. За мен той е най-оригиналното и интересно нещо, което предлага марката през последните години, но като цяло е противоречив аромат, има доста хора, които не са му фенове.
Относно Naomagic - Рефан, мисля, че го нямат, те предлагат 159. CAT DELUXE/ NAOMI CAMPBELL  - не е лош.
Идил на Герлен и за мен няма добра имитация. Всъщност, на Парфен не съм пробвала, но се доверявам на вашето мнение; на Баргело не ми хареса.
Maitresse- A.P. съм ползвала в оригинал, но не ми напомня на Classique 
Не намирам също прилика между VIP 212 C.Herera и Манифесто.  Thinking

# 507
Момичета, Naomagic на Рефан е спрян отдавна. Иначе беше много хубав и траен парфюм.

Idylle- Guerlain- много добра му е версията на Jodex. Има разлики с оригинала, но са малко и е супер траен.

# 508
KDS Maitresse приближава ли  се до оригинала във версията на Заг? Peace  Иначе имах предвид,че този парфюм заедно с J.P.G  са от едно семейство, не че непременно ароматите си приличат. Не знам как да го опиша, но понякога групирам парфюмите си в отделни семейства, като ми навяват еднакви асоциации. Ама и аз как не мога за обяснявам като хората  ooooh!

# 509
  • Бургас
И аз така си ги групирам, разбирам те  Laughing Не знам обаче дали се доближава. Никога не съм пробвала имитацията на Заг, в Бургас не съм я виждала.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт