Сполучливи имитации на маркови парфюми - 12

• 109 460
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
KDS,мерси bouquetаз пък искам да Ви препоръчам на Ланвен-Jeanne Couture,изключително близък до Аметиста за мен,обожавам и двата. txtlovesВъобще този бранд ме изненада приятно.

# 511
  • Бургас
Познавам Jeanne Couture и го харесвам. Наистина е близък до Аметист Лалик, даже мисля, че го бях писала, когато предлагах Аметиста. Въпреки това харесвам втория в пъти повече - за мен е много по интересен, по-присъствен и по-траен.  Peace
Allforone, аз не съм пробвала Idylle- Guerlain, но помня, че ти беше писала още миналата година положителни отзиви за версията на Джодекс.  Simple Smile

# 512
Здравейте, дами  Hug Hug Искам някой дали е пробвал Neroli Portofino Tom Ford for women and men и да може да изрази мнение?  Hug Hug

# 513
Здравейте, дами  Hug Hug Искам някой дали е пробвал Neroli Portofino Tom Ford for women and men и да може да изрази мнение?  Hug Hug

По-назад в темата беше коментирано че ароматът избива на бръснарски сапун след време. Аз не съм го пробвала, но именно тази нотка ме спира.

# 514
  • София
Момичета, кажете къде мога да намеря магазин на Рефан по центъра.  Преди имаше на Витошка помня ,но днес не го намерих там.  Знам ,че има в мола на Стамболийски и в Парадайс-а, за другаде нямам идея

# 515
  • София
Neroli Portofino на Парфен си е ОК.  Peace Не си спомням някой да е казвал, че усеща бръснарски сапун. И за коя имитация става въпрос?  newsm78
Магазин на Рефан по центъра - или на Тунджа или на М. Луиза на Лъвов мост.  Peace

# 516
Момичета, кажете къде мога да намеря магазин на Рефан по центъра.  Преди имаше на Витошка помня ,но днес не го намерих там.  Знам ,че има в мола на Стамболийски и в Парадайс-а, за другаде нямам идея
Многократно сме го говорили това тук - бул."Мария Луиза" - на спирката на трамваите в посока на Халите и ул."Тунджа" №18. Имат винаги всичко и продават наливно във всички желани концентрации.  Peace

# 517
Neroli Portofino- Tom Ford на Рефан е много добър. Има действително една лека нa сапун, когато се развие и други са споделяли за нея, но лично мен не ме дразни.

Рефанската версия е трайна и много близка до оригинала.

# 518
  • Бургас
Не харесвам нито Рефанския нито оригинала,най-добре първо го пробвай.

# 519
  • София
Ами пробвайте и имитацията на Парфен на Нероли. При мен не избива никаква сапунена нотка.

# 520
Отчитам се с 3 нови попълнения от Рефан, като не съм запозната с оригиналите Peace

По препоръка на allforone се взeх Euphoria-153. Ръководя се само по пирамидата, но определено отчетливо усещам една сладко-кисела нотка в началото (предполагам нар) като след това ароматът се развива до много приятна махагонова орхидея. Heart Eyes  Самият парфюм е доста траен и ми издържа 6 часа на китката след 1 пръскане Peace

184 Black XS Aphrodisiac- е този направо ме плени! Богат ванилово ориенталски аромат с една много присъствена наркотична нотка- предполагам Датурата. Направо не можах да си отлепя носа от китката след като го пръснах към 11 сутринта и до 6 вечерта все още се усещаше, макар и по-леко.

188 Loverdose Tattoo- определям го като сладка комбинация от портокал, мляко и ванилия с лек плодов примес. Също много ми харесва и издържа колкото афродизиака  Peace

# 521
Euphoriaта е уникален Heart Eyes

# 522
Здравейте, някой купувал ли си е парфюм от новата серия на Роксан? Днес си взех зеления, но не мога да се сетя кой е този познат аромат? Мисля, че е на Донна Карън.

Иначе си взимам предимно парфюми на Роксан, само че от друга серия и са много трайни. Любими са ми имитациите на Версаче Брайт Кристал, Нина Ричи Премиер Жур, Лайт Блу.

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 10:59 от Bibi85

# 523
  • Deutschland
На Би Делишъс е имитация  Peace

# 524
Благодаря, знаех си, че е този и дълго време го търсех  Hug А другите 3 парфюма знаеш ли на кои са имитации. Единия беше свършил, явно бързо се продава  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт