Сполучливи имитации на маркови парфюми - 12

• 109 540
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
От мен Императрицата на Долче и Габана,мирише много якичко на диня. Heart Eyes

# 541
  • София
Още един глас за Императрицата.  Peace Simple Smile

# 542
Здравейте, момичета! Аз днес си взех Императрицата в муд- версия ( за 2 лв) я намерих в Благоевград и ми хареса страшно много , след душ също си я усещам. Добър избор и се радвам. Също така видях роксан за 8.70 , което си е супер изгодно . това е от мен за сега- хубава вечер на всички  bouquet

# 543
  • Deutschland
2 лева? На повечето места са около 4 лв муудчетата. Направо си уцелила десятката. Още един глас от мен за Императрицата. Валънтайн, пробвай и Би Делишъс в мууд, страхотен е

# 544
Още един глас за Императрицата.  Peace Simple Smile

+1 И от мен! Joy

# 545
Да , в София съм си взимала муд около 4-5 лв. , дори и в кварталните магазинчета са по толкова. Но в провинцията сме си добре LaughingSimple Smile))). Днес намерих пълна кошница с доста номерца , утре ако работят ще мина и ще погледна за други ароматчета . взех си и Булгари, ароматът му е на розичка , но не от тези лепкавите, от които ти прилошава, а доста лек и ефирен , някак само загатва . Така че днес съм искрено щастлива , че опитах нещо ново и останах много очарована.  bouquet Hug

# 546
Момичета,какво ви е мнението за рефан 120-womanity? Близък ли е до оригинала,за който четох доста противоречиви мнения?

# 547
  • Бургас
Става Рефанския долу-горе,пробвай този на Парфен.

# 548
  • BG-DE
Момичета,какво ви е мнението за рефан 120-womanity? Близък ли е до оригинала,за който четох доста противоречиви мнения?

Рефанския си е доста добър има голяма прилика с оригинала на мен лично този на Заг ми допада повече, защото имам чувството, че солената нотка се усеща по-добре но на Парфен е просто ужасен  Sick BTW не знам какво се повредих и вече близо две седмици съм само с Уоманити  Grinning

# 549
  • София
Имам рефанската версия, много траен, може би малко "по-остър" е, хубаво е да го тестваш.

# 550
  • Бургас
Нина,според мен най-добре е да вземеш проба от оригинала ако не го познаваш в детайли и ти лично да сравниш различните имитации на марките,които го предлагат.Ако познаваш добре истинския,направо си направи сравнението сама,тук всяка от нас ще ти каже различни неща,всеки усеща парфюмите различно и в това се убеждавам все повече.За едни едната версия е по-добра, за други пък не става просто лично ти се убеди коя колко става. bouquetИ това се отнася за всеки един парфюм не само за Уомънити.

# 551
Определено ще го пробвам на рефан,благодаря. Grinning Нямам представа какъв е истинския,но се спрях на него,тъй като казват,че е много специфичен.

# 552
................ Днес намерих пълна кошница с доста номерца , утре ако работят ще мина и ще погледна за други ароматчета ......................
Вал, сподели локацията на този магазин, та ако имам път по този район да мина и да проверя асортимента. Но дай много точни указания, че да си призная се "оплитам" в пространствената ориентация. С пожелание за един наистина великолепен ден, парфюмни!

# 553
................ Днес намерих пълна кошница с доста номерца , утре ако работят ще мина и ще погледна за други ароматчета ......................
Вал, сподели локацията на този магазин, та ако имам път по този район да мина и да проверя асортимента. Но дай много точни указания, че да си призная се "оплитам" в пространствената ориентация. С пожелание за един наистина великолепен ден, парфюмни! Тези магазинчета са няколко , нещо като верига от типа Лили . Тук в Благоевград , незнам защо така им викаме Нивеата Wink, Този от който аз пазарувам е на центъра, близо е до Рефан за който говорехме ( до Бакалов). Предполагам знаеш къде е аптека Марешки , точно срещу нея. Няма как да сбъркаш , магазинът е с шарени много пъстри прозорци. Има доста голям избор от оригинални и реплики парфюми. На всички много усмихнат почивен ден!!!! bouquet

# 554
Днес съм облак Хипнотична отрова на Рефан! Напръсках се с голям кеф, даже повторих след 15 мин. Simple Smile

Някой да знае на Севънтийн парфюм Magic какво имитира?

Общи условия

Активация на акаунт