Каква е вероятността.. ?

• 2 643
  • 25
  •   1
Отговори
Здравейте! Не съм родител и все още нямам намерение да бъда. В средата на октомври правих секс за първи път,а в края на месеца(28),съвсем навреме и очаквано ( правих го с презерватив ) ми дойде. Притесних се обаче, че не беше така обилно и продължи около 4 дни,а друг път ми върви по 6. Отдадох тези аномалии на промените,които вероятно настъпват в тялото ми заради загубата на девствеността ми. Средата на ноември отново правих секс с презерватив и на 28 рано сутринта цикълът ми дойде,ала отново беше 4 дневен и не толкова обилен. Уплаших се да не е цветна бременност или имплантационно кървене ( простете,ако греша термина). Минаха 22 дни от акта и утре сутринта ще си направя тест, защото съм в ужасна параноя всеки път след секс,въпреки,че няма логична причина. Та въпросът ми е - доколко ще е верен тестът, при положение, че ми дойде, но не съм сигурна дали това беше цикъл ?

# 1
Може просто да ти се е зименил цикъла от промяната в хормоните, доколкото има такава след започване на сексуална активност.  А може и да е от стрес, след като се притесняваш. Тестът отчита промяна в хормони при наличието на бременност,обикновено най-раон се отчита седмица след акт, така че 22 дни са предостатъчни и все  тая дошло ли ти е или не, ако си бременна, ще го покаже вярно. Най-вероятно не си.

# 2
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Най-вероятно не си бременна, но според мен задължително трябва да се консултираш с лекар.
Може да са хормони, може да е нещо дребно, но това лекар трябва да го прецени!

# 3
Чак пък лекар  newsm78
Не изпадайте в параноя.

Авторке, вероятността да си бременна е нулева. Имплантационното кървене е няколко капки, а не 4-дневен цикъл. Цветната бременност се среща адски рядко и вероятността да настъпи след еднократен секс с презерватив също клони към нула.
Предполагам си тийнейджърка и едва ли имаш цикъл от кой знае колко време. На мен поне до 18 годишна ми идваше с големи и произволни закъснения и продължаваше различно. Има безброй фактори, които влияят на цикъла - храната, времето (сезонът), емоционалното ти състояние. Стига сте виждали бременност навсякъде. По-спокойно.
Хубаво е, че се интересуваш и си информирана, но не изпадай в паника от най-малкото нещо.

# 4
На 18 съм, силно се надявам да сте прави ! Simple Smile

# 5
Презерватив сте използвали, имали сте си менструален цикъл точно на време. За каква бременност говорим? Параноя..
Успокойте се и продължавайте да се пазите  Peace

# 6
  • София
Успокой се,всичко е наред,цикъла понякога търпи промени.Правете си секс с презерватив и без експерименти с прекъснат полов акт и други ненадеждни методи и вероятността да се стигне до нежелана бременност,че и цветна е доооста малка ,не се филмирай излишно Simple Smile Помня че и аз в началото много се шашках от нищо,нормално е в началото.

# 7
Благодаря ви! Направих си тест - отрицателен. Много се зарадвах.Не съм се отнесла безотговорно,просто съм си такава. Имам амбиции и мечти,не бих искала да ги пропилеем с приятеля ми. Знам,че нета не е най-сигурният източник, но от страх четох разни истории за отрицателни тестове при наличие на бременност,цветна,жени,които разбрали,че са бременни едва по движенията в утробата им и...  #Crazy луднах. Много ви благодаря за успокоението ! Simple Smile

# 8
  • England
Според мен няма от какво да се трвожиш. Това, че ти е бил 4 дена а не 6 не значи нищо. Не съм лекар и не разбирам много но щом си го правила с презерватив и ти е дошло няма защо да се филмираш. Въпреки всичко направи си един тест за твое успокоение! Успех и не се притеснявай Simple Smile  Hug

# 9
Благодаря ви! Направих си тест - отрицателен. Много се зарадвах.Не съм се отнесла безотговорно,просто съм си такава. Имам амбиции и мечти,не бих искала да ги пропилеем с приятеля ми. Знам,че нета не е най-сигурният източник, но от страх четох разни истории за отрицателни тестове при наличие на бременност,цветна,жени,които разбрали,че са бременни едва по движенията в утробата им и...  #Crazy луднах. Много ви благодаря за успокоението ! Simple Smile
. Без да се заяждам! Но теста за бременност отчита верен резултат след закъснение на цикъла. Не си бременна,но дори и да си няма по голямо щастие от това да расте  живот в теб. Мойте 3 отрицателни шуър чека се оказа,че съм бременна в 9 г.с вече. Успех и се радвай на живота.

# 10
Всички тези истории тръгват от една точка - секс без предпазни средства. Продължавай да се пазиш и не се притеснявай Peace

# 11
. Без да се заяждам! Но теста за бременност отчита верен резултат след закъснение на цикъла. Не си бременна,но дори и да си няма по голямо щастие от това да расте  живот в теб. Мойте 3 отрицателни шуър чека се оказа,че съм бременна в 9 г.с вече. Успех и се радвай на живота.
Разбирам,но когато не мога да определя дали това бе цикъл или не ? Мисля,че тестът е валиден. Ето такива истории за отрицателни тестове ме плашат много. А колкото до радостта в теб да расте живот - сигурна съм,че е така,но когато му дойде времето !

# 12
Ако си съвсем параноична, можеш да отидеш за кръвен тест, но в случая няма смисъл според мен.

# 13
При секс с презерватив, наличие на менструация и отрицателен тест вероятността да си бременна е голяма! Tired
Като чак толкова се страхувате, просто не правете секс!

# 14
Здравейте отново ! Вчера трябваше да ми дойде,но все още -  нищо. От време на време имам едни бодежи ту в единия,ту в другия яйчник но са търпими и преходни. Също така болки в кръста за по 3-4 минути и това е.Зърната ми се втвърдяват отново за малко време и после всичко е по старому. Започвам сериозно да се притеснявам какво може да ми има..

Общи условия

Активация на акаунт