Нови придобивки в гардероба - 43

• 160 907
  • 721
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря. Аз искам и този с двойно закопчаване отпред, но за съжаление ми е леко малък. Невероятна красота е.

Дени, този наистина е страхотен и може да мина да го погледна  Flutter Скоро не съм пробвала сутиен с предно закопчаване, а преди много обичах да нося. Каква цена е този и трябва ли да тичам за бройки, както при гримовите колекции  Crazy

# 31
А бройки има и размери при тази цена от 139 лв.
Аз днес си купих още един в опушено от колекцията.
Скрит текст:
Ето тук можеш да видиш номера и цени.
http://shop.mdl.bg/brands&brand%5B%5D=17

Последна редакция: нд, 13 дек 2015, 09:04 от densi

# 32
Мерси, Дени  Hug С тази цена, наистина няма да има опашки  Crazy

Момичета, може ли да ми предложите идеи, къде мога да намеря поли от тюл. Нещо такова:

Май им мина модата вече, но аз както винаги, съм все наопаки  Mr. Green Гледах един вариант в Мохито, но не ми хареса - много прозираше основният плат, който приличаше доста силно на хастар...

И ако може да ме ориентирате, къде има повече избор на такъв модел бикини:

Аз съм с широк ханш и тази кройка ми стои най-добре  Flutter

# 33
  • Belgium
veselina_s_p, точно такава пола от тюл, но черна на Comme de Garcons има в магазин Detailor и е намалена на 300 лв.

По масовите магазини обикновено не успяват да докарат свестен силует и добро напластяване на тюла, а без тези елементи полите евтинеят.

Другият вариант е да погледнеш в etsy там има огоромен избор на дължини и цветове: https://www.etsy.com/search?q=tulle%20skirt

# 34
# 35
  • София
Благодаря за новата тема!  bouquet
Момичета, страхотни неща.  Peace Засега нищо ново при мен. Запис да ви следя.

# 36
Взех си и ниски ботуши, слава Богу изглеждат доста по-добре от на снимката:

Аз пък имам някакъв проблем с пръстите на единия крак, направо ми е зверска болка и вече не знам какво да нося  Cry Едва ходя. Дано тези излязат удобни.

# 37
  • София-Младост
Едно чантЕ ми дойде тази сутрин, гледам-гледам и все тази форма купувам...

# 38
  • Somewhere far away

Коледни обеци !  Heart Eyes

# 39
veselina_s_p, точно такава пола от тюл, но черна на Comme de Garcons има в магазин Detailor и е намалена на 300 лв.

По масовите магазини обикновено не успяват да докарат свестен силует и добро напластяване на тюла, а без тези елементи полите евтинеят.

Другият вариант е да погледнеш в etsy там има огоромен избор на дължини и цветове: https://www.etsy.com/search?q=tulle%20skirt

Сериозно ли толкова елементарна пола струва 300лв с намаление  Money
Благодара за предложенията. Ще разгледам на повечко места. Исками се да е от реален магазин, за да я пробвам. Не съм съвсем убедена, че ще се харесам  Thinking
Аз така умувах една цикламена пола 3месеца, пробвах я 3 пъти и накрая я купих  Crazy

# 40
  • Belgium
А конкретната цена е заради марката, това е луксозен лейбъл.

Иначе качествено туту до към 100-тина лева може да се намери спокойно  Laughing

# 41
Виждала съм страхотна туту пола, дълга отзад, къса отпред, ушита в някои от магазините за сватбени и официални рокли на Пиротска. Много красива изглеждаше.
Смятам, че туту полите особено тази дължина биха стояли добре на слаб и висок човек. По-късите варианти стоят добре и на по-ниски хора. Аз не съм висока, не съм и много слаба и с туту изглеждам като бухтичка. Затова нямам. Залагам на плисетата, по-добре стоят.

# 42
Идеята със сватбените магазини е много добра - ще проверя и там  Peace

Иначе аз съм средно висока и не съм от най-фините, но съм с тънка талия и такива широки поли ми стоят добре  Crazy Имам няколко, които имат тюл за обем под плата и стоят много готино  Flutter

# 43
# 44
https://obufki.com/img/products/products_5373_412609560IMG_0001.jpg
 Heart Eyes

Последна редакция: ср, 16 дек 2015, 20:47 от Заяц

Общи условия

Активация на акаунт