Нови придобивки в гардероба - 43

• 160 695
  • 721
  •   1
Отговори
# 315
  • Street of Dreams
Кецовете са жестоки, веднага си поръчах и аз. Надявам се нямаш нищо против  Hug

# 316
  • София
Какви са тези цени в сайта на Junona Shocked Нали са български, да не бъркам нещо..

# 317
  • Sofia
Какви са тези цени в сайта на Junona Shocked Нали са български, да не бъркам нещо..

Според мен, е просто някаква техническа грешка. Peace Но нека MaRin4et0 каже дали съм права. Peace

# 318
За цените в Юнона, не знам защо така излизат в сайта, определено не са такива. А за кецовете разбира се, че нямам против Simple Smile

# 319
  • София
В сайта на Юнона превключете на българския вариант и цените ще бъдат различни,такива каквито са в магазина им.

http://junonastore.com/bg/

# 320
OnDiNe_ откъде си купуваш онлайн G Star и Hilfiger?

# 321
# 322
Aу, кецките са супер сладки, бихте ли дали линк от къде? Удобни ли са? С какво ги носите, че да се вижда приказната дантелка или не знам какво е това красивото отгоре..

# 323
Aу, кецките са супер сладки, бихте ли дали линк от къде? Удобни ли са? С какво ги носите, че да се вижда приказната дантелка или не знам какво е това красивото отгоре..
https://obufki.com/BIANKI-damski-kecove-5385 бианки Simple Smile) И аз ги гледам техните кецове все ги отлагам обаче...Мисля чак за март месец да си направя един подарък.Нямам нужда тях за сега Simple Smile

# 324
  • Street of Dreams

Живея в чужбина, няма да ти вършат работа сайтовете.
Кецките и аз ги намерих в obufki, страхотно е, че доставят извън бг. Мисля да ги нося с дънки и кожено яке, ще пробвам и със кожен шлифер.  Peace

# 325
  • София

G-Star RAW , официалният сайт. Поръчки над 98лв са с безплатна доставка, идват доста бързо, за няколко дни.

Fan Point магазините, може да се поръчва, но нямам отзиви, засега всичко си взимам от магазините.

# 326
  • Street of Dreams
lululi,
Скрит текст:
Не знаех, че доставят до БГ. Тук в магазина Lynn бяха намалени на 139 евро. Ако си харесаш бойфрендките внимавай, защото 26 ми бяха огромни на кръста. А иначе нося 27 oт G Star, от други 28.

# 327
# 328
  • Sofia
   Малко аксесоари от мен...

Слънчеви очила Dior Technologic (много дълго жадувани, Heart Eyes):
Скрит текст:

Ръчно изработени кожени обици E'lements, Heart Eyes (на живо изглеждат огромни):
Скрит текст:

# 329
  Малко аксесоари от мен...

Слънчеви очила

Очилата са страшни, мила! Откъде си ги купи, ако не е тайна?

Общи условия

Активация на акаунт