Нови придобивки в гардероба - 43

• 160 313
  • 721
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Чадърче от Манго Simple Smile:
Скрит текст:

+ Жилетка от Reserved -дълга черна с ресни, но не откривам снимка никъде, не ми се снима на мен Crossing Arms Simple Smile

# 301
                 и едни бели nike air max

# 302
Много хубави, ама нали няма да ги носиш всичките заедно Simple Smile.

# 303
Дано не, защото на мен лично ми писна да гледам такива комбинации по улиците, но с раницата и обувките ще бъде вече на едно друго ниво Joy

# 304
# 305
Дано не, защото на мен лично ми писна да гледам такива комбинации по улиците, но с раницата и обувките ще бъде вече на едно друго ниво Joy
Наистина не разбирам на какво се смееш.Дрехите са от новата колекця на адисас,така че няма как да ти е писнало да ги гледаш.Темата е за нови придобивки,а не за това кой как си съчетава дрехите.

# 306
Ето и някои от моите приготовления за пролетта:

За тичане в парка:

# 307
Наистина не разбирам на какво се смееш.Дрехите са от новата колекця на адисас,така че няма как да ти е писнало да ги гледаш.Темата е за нови придобивки,а не за това кой как си съчетава дрехите.
Хаха много добре знам от чия колекция са, просто споделям и не виждам проблем в това  Peace
Да не е спам:
http://m2.hm.com/m/bg_bg/productpage.0354563002.nomatch.html - от миналия ден.

# 308
  • Street of Dreams
Claire+Bruce

Tommy Hilfiger

G Star Raw

Warehouse

# 309
  • Street of Dreams
Пак аз и пак G Star

Какво ми става тези дни с тези дънки не знам...Днес купих още 2 чифта от Tally Weijl + бяла блуза/риза + пуловер, на които не намирам снимки.

# 310
OnDiNe_ всичко е страхотно.
Останаха ми очите в якето  Flutter .Имам подобно само ,че в други цветове , но сиво и черно ми е любимо като комбинация  Simple Smile

# 311
  • Street of Dreams
Останаха ми очите в якето  Flutter .Имам подобно само ,че в други цветове , но сиво и черно ми е любимо като комбинация  Simple Smile
Мерси. Аз малко съжалявам, че не е цялото черно, както си му е реда за Biker яке, но търсих дълго и нищо не си харесах тази година. Освен това имам съмнения, че е естествена кожа,  с каквато знаеш че не се чувствам комфортно. Ще го видя като дойде  Wink

# 312
Мерси. Аз малко съжалявам, че не е цялото черно, както си му е реда за Biker яке, но търсих дълго и нищо не си харесах тази година. Освен това имам съмнения, че е естествена кожа,  с каквато знаеш че не се чувствам комфортно. Ще го видя като дойде  Wink
Ще показваш после пак снимки Simple SmileОблечено обаче на ЛС да се радвам .Хубаво е ,че не е чисто черно Simple Smile И аз не си харесвам черни тази година Simple Smile.

# 313
  • Street of Dreams
Ще ти пратя, дано дойде днес   Party

# 314

Общи условия

Активация на акаунт