Нови придобивки в гардероба - 43

• 160 321
  • 721
  •   1
Отговори
# 465
  • София
един тренч от мен
Скрит текст:

# 466
  • Sofia
   Много е стилен тренчът. Heart Eyes

# 467
  • Belgium
Яна, благодаря ти  Simple Smile

Носила съм я с любимото ми палто, ето това, както и с елек без ръкави:

Просто дългият ръкав отгоре трябва да не е съвсем тесен, иначе няма проблем. Стои красиво, защото можеш да извадиш и надипилиш около ръкава по-голяма или по-малка част от маншета на ризата и зеленият кант изпъква.

airamber, нямат магазин, трябва да посетиш шоурума им с предварителна уговорка. Пиши им на лични във Фейсбук и ще се разберете  Peace

# 468
fascinating, Лу, прекрасни придобивки!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 469
  • София
The Black Cat, Mushmoranka,  bouquet

# 470
Лу палтото ти е разкошно  Heart Eyes

Mushmoranka, Loving…
  по въпроса за дрехи за бременни

Скрит текст:
Лично аз си бях купила дънки, панталон и клин от H&M. Останах много доволна от качеството,  и дрехите ми бяха много удобни. Дънките бяха по краката, тъмно сини-любимите ми. Когато бях с тях всичките ми приятелки ми казваха, че краката са ми много слаби и едва ли не имам само корем  Блузки памучни си бях намерила 2-3 на Tom Tailor  по-дълги модели. Ставаха ми перфектно и в последните месеци. Бяха и намалени тогава  Crazy Пак една по-дълга памучна си бях купила от Playlife. Преди това пък си носих моите, а като се затопли по-свободни рокли.  Сега са и модерни свободните ризи, които се намират почти навсякъде

# 471
veselyshko, аз също си мислех за H&M (основната марка от гардероба на синът ми, тъй като са изработени от тънък материал и не е проблем за многослойно обличане, което е удобно при децата), но когато погледнах дънките им... ами не ми хареса много качеството на плата... някак си много тънък ми се вижда платаи никак дънков! Имала съм летни дънки и те бяха с почти двойна дебелина от тези на гореспоменатата фирма  Rolling Eyes Но от към модели- супер са.. много ми харесват и особено големият изобр Simple Smile Благодаря все пак Simple Smile  bouquet

# 472
  • Пловдив
Мисля,че в LC waikiki има постоянна секция за бременни. Но пък и на мен не ми се е наложило все още да ги заглеждам, така че не знам как са като модели.

# 473
  • Street of Dreams
Червеният тренч е перфектен. Честито на притежателката.  Heart Eyes

# 474
Mushmoranka
Скрит текст:
може би в момента са такива моделите. Все пак на мен ми трябваха преди малко повече от 2г. и половина  Blush Но определено платът на дънките беше много хубав, не е бил тънък в никакъв случай.  Имаше хубави неща тогава в секцията за бременни. В Уайкики по онова време нищо не можах да си харесам нито един път. Успех в търсенето  bouquet

Сега да се похваля с едни непланирани покупки  Crazy Първата риза я открих случайно, на живо цветовете са по хубави
Скрит текст:

още една риза
Скрит текст:

# 475
Densi, не си спомням точно цената, защото съм купувала и от намаления,и от нови колекции, но варират ориентировъчно съответно от 120 до максимум 200 лв. Има цветове  Peace
Купих си и аз удобните обувки от Мюзет. Много са удобни на първо обуване да.

# 476
  • Sofia
   Ей, ще ме зарибите с тия обуща. Laughing

# 477
densi от магазина ли ги купи или онлайн? Харесват ми много техни модели, но мисля, че във Варна все още нямат магазин ( а може и да имат, но отдавна не съм обикаляла магазините  Blush).

# 478
Mushmoranka, утре ще получа тези дънки http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0298018003.html. Уцелих и намаление -40% при онлайн поръчка. Пробвах ги предварително, стоят наистина, както veselyshko казва, нищо общо с бременните дънки, които съм виждала досега. По-тъничък е платът, но мен това ме устройва, все пак ще се затопля времето. И да не спамя съвсем темата с нашите терзания, днес попълних гардероба с: http://www.zara.com/uk/en/woman/tops/view-all/asymmetric-pleated … 9021p3233310.html, което също е подходящо  Peace
densi, честити! Кой цвят си избра? Аз обмислям зелените, макар че първоначално, реших че са прекалили - изброих пет нюанса зелено в тях  Crazy, обаче пък имам налична подходяща чанта и направо не знам какво ще правя  Joy.

# 479
Пробвах зелените и жълтите, но накрая си купих черно-белите. Те са уголемени с един номер и в Мол София нямаше 37 номер зелени. И да имаше нямаше да ги взема де, защото са много шарени наистина, а и по-трудно се съчетават. Ако са ми удобни ще си купя и жълтите или едни оранжеви с връзи подобен модел.

densi от магазина ли ги купи или онлайн? Харесват ми много техни модели, но мисля, че във Варна все още нямат магазин ( а може и да имат, но отдавна не съм обикаляла магазините  Blush).
От магазин. Имай предвид, че са уголемени с един номер ми каза продавачката и е вярно.

Общи условия

Активация на акаунт