Нови придобивки в гардероба - 43

• 160 324
  • 721
  •   1
Отговори
# 450
Каква е цената на тези удобни обевки и има ли ги и в други цветове?

# 451
  • в 1001-та нощ
Захир  Hug и аз съм на бюро, ама почти всеки ден го почиствам - я капка чай ще капне, я чашата с кафето ще се е отпечатала .... Не съм се замисляла, че това е ми пази ръкавите Simple Smile Минавам с мокра кърпичка и после със суха Simple Smile Може би, защото бюрото е чисто бяло и ако мерна някоя точица ме дразни Simple Smile

# 452
Да, ясно. И аз го почиствам, имаме и жени, които отговарят за хигиената, но като е чисто бяла ризата все някаде ще я допра.. много е неприярно.  Crazy

# 453
Densi, не си спомням точно цената, защото съм купувала и от намаления,и от нови колекции, но варират ориентировъчно съответно от 120 до максимум 200 лв. Има цветове  Peace

# 454
И аз харесах обувките  Grinning имам една тяхна чанта от доста години и съм доволна. Мусет имаше в Сердика нали?

# 455
  • в Кошера
И аз харесах обувките  Grinning имам една тяхна чанта от доста години и съм доволна. Мусет имаше в Сердика нали?

Да, в Сердика.  Peace
И аз съм доволна от качеството на обувките там.  Peace

# 456
Най-удобните обувки на света:) Миналата година съсипах едни и сега си взех нови:)))
http://prikachi.com/images.php?images/996/8673996f.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/999/8673999J.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/0/8674000F.jpg
Поздкрепям с две ръце  Peace. Най-най-удобните обувки, които съм носила. Срам ме е да кажа колко чифта имам  Blush.
Mushmoranka, и аз съм в твоята ситуация  Heart Eyes. Абсолютно предизвикателство си е откриването на хубави "бременни" дрехи.

Абсолютно:) И са качествени..Simple Smile И мен ме е срам да кажа колко точно са, но са над 20 чифта Shocked Имам обувки на ток, ботуши, балеринки, маратонки, и тези, които споделих:) Единствено тях успях да съсипа и то по-скоро ми се прецака горната част от свиване, а тя беше една сребриста кожа лазарна обработка, а и аз ги скъсах от носене. Малко е поражението де..  Rolling Eyes
И между другото токовете са им адски удобни също. Имам най-различни, но тези с по-дебелия ток са ми фаворит  Simple Smile
Чантите също са им хубави. Една приятелка е пристрастена към техните чанти. Simple Smile Аз нямам все още чанта от тях:) Но пък колани имам - супер качествени са и те:) Между другото тази година равните обувки не са уау като други колекции... Или поне това, което е пристигнало към момента...Иначе получават всеки вторник и петък Simple Smile
 Hug

P.S. Има и на Стамболийски в мола bouquet

# 457
A да.. коланите им действително са просто страшно качествени!

Имам два черни, по-тънък и по-широк. Единия е на вече 3-4 години и няма дори следи от носене.

# 458
A да.. коланите им действително са просто страшно качествени!

Имам два черни, по-тънък и по-широк. Единия е на вече 3-4 години и няма дори следи от носене.

Да, аз се учудих на коланите:) Имам 2 черни и един син. Всичките са тънки. А единия черен е велурен на 3 год. Не е мръднал при все, че велура е по-кекав от кожата Simple Smile А пък на една друга приятелка подарих широк бежово-сивкав. Скъса го носене, и той като твоят няма следи от употреба  Shocked

# 459
  • Street of Dreams
Имат ли сайт да разгледам за какво говорите?

# 460
# 461

Mushmoranka, и аз съм в твоята ситуация  Heart Eyes. Абсолютно предизвикателство си е откриването на хубави "бременни" дрехи.

Ще чакам да свиркаш ако откриеш нещо, което си заслужава Simple Smile Лека и безпроблемна  bouquet

# 462
  • Belgium
Захир, на Knapp e ризата - за мен те са живото доказателство, че българската мода може да бъде модерна, ефектна и оригинална  Laughing

За работа категорично не става ризата обаче, ръкавите са големички. Ще се умориш да ги пазиш цял ден, гарантирам ти. Аз я нося предимно вечер при излизания с приятели. Също става и за някакви малко по-специални случаи като да кажем рожден ден, театър или просто нощ навън.

За сега съм я носила с изчистени дънки, разкрoена пола (силует като на снимката) и с пола молив. Чудесно се съчетава, просто тя трябва да остане акцент в аутфита. Заради зелените кантове на ръкавите идеално върви с подобен нюанс бижу по врата или брошка, ако решиш че искаш цветен акцент.

Последна редакция: сб, 12 мар 2016, 20:47 от Лу

# 463
  • Бургас

За работа категорично не става ризата обаче, ръкавите са големички.
а каква връхна дреха обличаш, че с тия обемни ръкави  Rolling Eyes иначе много ми харесва  Peace

Всъщност всичко което показа ми хареса, не само ризата.

# 464
  • София
Захир, на Knapp e ризата - за мен те са живото доказателство, че българската мода може да бъде модерна, ефектна

Къде имат магазин?В сайта им няма посочен адрес .

Общи условия

Активация на акаунт