Нови придобивки в гардероба - 43

• 160 257
  • 721
  •   1
Отговори
# 600

Роклята е страхотна. Имам нужда от една такава в гардероба си  Heart Eyes
Бихте ли споделила каква марка е и откъде е?  Crazy

# 601
  • Бургас / София
Номерата на сандалите на Зара отговарят ли по принцип понякога нося 37 номер сандали, а маратонки 38 . Сега гледам има намаление в онлайн магазина и магазините.

# 602
  • Бургас
Номерата на сандалите на Зара отговарят ли по принцип понякога нося 37 номер сандали, а маратонки 38 . Сега гледам има намаление в онлайн магазина и магазините.
май нямам отворени техни обувки, но затворените по мое мнение  са поне половин номер умалени  Peace / заострените дори с 1 1/2/

# 603
  • Бургас / София
Благодаря за отговора, точно тези заострените гледах и сега ги мисля  Hug

# 604
Благодаря за отговора, точно тези заострените гледах и сега ги мисля  Hug

Не съм убедена в това или поне не е на всички модели.  Peace
 Аз току-що си купих обувки от Зара 36 номер и са ми ок. Остри на висок ток. Зависи от модела. Повечето ми техни обувки са 36 номер. Всъщност имам само едни техни, които са 37 номер.
 Heart Eyes

# 605
Въпросните обувки от Зара са тези... Мислех и червени да взема същите, но наскоро си взех от Мюзет... Хванах намаление -50 % в Зара на определени артикули. Между другото грабеха като полудяли...  Rolling Eyes

Скрит текст:

И една шаренийка..., която на мен ми седи доста по-различно от на модела... По-дълга ми е (моделът е висок 180см, а аз 168см) и до кръста е по мен, а надолу се разкроява...
Скрит текст:

# 606
Обувките на Зара са най-неудобните обувки, които съм носила. Peace
Не си купувам модели от тях, дори и за 5 лв. намаление.
Имам само едни купени преди много години на много висок ток за 20 лв. от естествена кожа и са добри като за толкова висок ток и такъв тип обувка.

# 607
  • Belgium
Обувките на Зара са най-неудобните обувки, които съм носила. Peace

Подкрепям напълно, особено моделите на ток.
Толкова твърди и неудобни обувки рядко се срещат.

Единственото изключение при мен са едни челси боти с капси на дебел ток. Нося ги много често и са прекрасни. Но по-скоро потвърждават правилото.

Последна редакция: пт, 01 апр 2016, 09:18 от Лу

# 608
чанта
Скрит текст:

пола
Скрит текст:

# 609
  • София
Въпросните обувки от Зара са тези... Мислех и червени да взема същите, но наскоро си взех от Мюзет... Хванах намаление -50 % в Зара на определени артикули. Между другото грабеха като полудяли...  Rolling Eyes

Ох, и на мен са ми много неудобни обувките им, но имат толкова красиви модели  Heart Eyes Да попитам в кой реален магазин ги има тези намаления, видях ги онлайн, и се чудих дали ги има и в магазините  newsm78

# 610
Обувките на Зара ги развалиха последните години. Имам едни сиви велурени ботуши от там, купувани преди 6-7 години, това са едни от най-страхотните ботуши, които някога съм имала. Освен това струваха 70 лв., а след това си наслагаха едни цени....

# 611
  • Бургас / София
И аз се отказах от покупка, а и този велур не ми харесва за сандали, а и аз по принцип не харесвам велур  Rolling Eyes

# 612
Намаленията бяха както онлайн, така и във всичките им магазини, но на определени артикули  Peace Heart Eyes
Аз имам доста обувки от тях и честно казано са ми удобни... (в т.ч. платформи, токове /тънки и дебели/, боти, ботуши)  Rolling Eyes Може би ботите, които имам, към края на деня едвам ги търпя, но те са остри и с тънък ток, така че може и да не е от самата обувка... По принцип острите обувки с тънък висок ток, поне за мен, не са за цял ден носене, но често правя тази глупост... Rolling Eyes
Е, не мога да ги сравня с Мюзет (изключително удобни, може би имам над 30 чифта техни обувки - всякакви) и Бианка Ди (също много удобни) примерно, но за тези цени според мен стават...
Между другото имам едни цветни сандали (няколко цвята) на дебел ток от Зара, които взех заедно с една рокля, която е в един от цветовете на сандалите... Уникална комбинация.. Heart Eyes Имам и едни обувки на висок ток в черно и синьо дебело райе, пак в комплект с рокля от Зара в същото синьо от обувките...  Crazy
В тази връзка се чудя дали няма магазин, който да предлага дрехи с подходящи обувки за тях (имам предвид в едни и същи цветове/шарки, като изключвам супер луксозните марки (например Валентино Joy), там има често... Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 апр 2016, 10:04 от vivian_my

# 613
  • София
*Nani*, в онлайн магазина на Зара може да провериш в кой магазин има наличност на артикула, който искаш. Има бутон In Store availability под Add to basket.

Обувките на Зара са много неудобни и според мен.

# 614
+1 за неудобните обувки от Зара. Имам едни черни остри с тънък ток, ужас просто умирам, ако поседя повече с тях. Иначе напоследък им харесвам много от моделите обувки, но не знам дали да рискувам.. Специално едни розови и едни много шарени на ток загледах.

Общи условия

Активация на акаунт