Нови придобивки в гардероба - 43

• 160 227
  • 721
  •   1
Отговори
# 675
Кой е този модел?Вероятно сте го обсъждали,но съм пропуснала.
http://cdn1.musette.ro/media/catalog/product/cache/11/image/1800 … /d/s/dsc_3893.jpg
Ето тези

# 676
  • в 1001-та нощ
Аз отдавна не съм взимала нищо, но днес се изкуших се едно якенце Simple Smile

# 677
  • срещу двата комина :)))
малко неща и от мен :

панталони, но зелените - http://www.stradivarius.com/bg/%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0 … efaultColorId=160

този панталон, но синия

http://www.zara.com/bg/en/woman/trousers/view-all/chino-trousers … 9022p3351009.html

няколко блузки

Скрит текст:

# 678
  • в 1001-та нощ
Вчера си взех два спортни сутиена на Триумф Simple Smile Изненадах се, че имаше 30% намаление (на спортните). Обаче, за жалост от черния не са свалили предпазителя за кражба Sad Имате ли идея дали мога да го сваля у дома, за да не ходя само за това до магазина?

Скрит текст:

# 679
  • USA
С магнит? В магазините така ги махат.

# 680
То ако ставаше с магнит, някои щяха да си пазаруват с магнит а не с пари....... Отиди до магазина да го махнат Peace И аз скоро имах такъв случай, минах през каса на самообслужване и не писна тая гад... Добре, че магазина ми е на 20 метра от вкъщи та не беше голям зор.

# 681
  • USA
Въпроса на Алена беше друг."Отиди до магазина" мисля,че е очевидно.

Последна редакция: вт, 19 апр 2016, 06:45 от bubanka

# 682
  • Пловдив
Алена, правилно са ти казали с магнит.
То ако ставаше с магнит, някои щяха да си пазаруват с магнит а не с пари.....

Личи си, че не си работила в магазин с такива аларми...това е масова практика, другото е при поставена аларма на подгъва срязват с ножица...изобщо българите сме много изобритателни при такъв тип процедури.

# 683
Преди години махнах една аларма с чук  Laughing

# 684
  • в 1001-та нощ
Благодаря Ви  Hug Аз се чудих дали да не отида до друг магазин по-близо, но за да си спестя неудобството да си помислят, че е краден  newsm78 ... по-добре да се върна там, от където го купих Simple Smile

# 685
И на мен ми се е случвало и за късмет него ден обикалях в един мол и в който и магазин да влезех, алармата почваше да пищи, а аз не бях усетила че причината е в мен Simple Smile.

# 686
Mrs.Turner / Samberg, очите ми останаха в синьото блузенце!

# 687
  • HH
Преди години махнах една аларма с чук  Laughing

А аз със чук съсипах джинси Tommy Hilfiger, защото пустият магазин беше на 90км от нас и не ми се ходеше пак чак до там. Просто там където ударих с чука, материята се разпадна. Така и не ги носих, магнитът беше отзад между джоба и гайката за колан Close

# 688
и на мен са ми спретвали този номер с онази джаджа цели два пъти. първия опитах с чука, но нещо не ми се получи. Макар и с бележка, ми беше доста неудобно да отнеса нящото очукано и полуразбито. Другия път директно им го връчих.

Скрит текст:
да не съм капо. в ерата на белите кожени кецове се почувсвтах длъжна да разнообразя с нещо натрупаната монотонност.

# 689
и на мен са ми спретвали този номер с онази джаджа цели два пъти. първия опитах с чука, но нещо не ми се получи. Макар и с бележка, ми беше доста неудобно да отнеса нящото очукано и полуразбито. Другия път директно им го връчих.

Скрит текст:
да не съм капо. в ерата на белите кожени кецове се почувсвтах длъжна да разнообразя с нещо натрупаната монотонност.

Не се виждат снимките.

Общи условия

Активация на акаунт