Фермата- сезон 1, тема 6

• 58 487
  • 894
  •   1
Отговори
# 150
Адмирации за Михнева! Единственото свежо и неподправено нещо снощи, заради, което гледах. "За" - за всяка нейна дума.

Двубои, силови игри, пот и нараняване на участници - всичко ми дойде много повече. Прекалиха!

В един момент ми стана тежко и тегаво...

Тъжна история. Но до тук сме се докарали - игрите на глада.

# 151
Какъв беше този микрофон, че толкова ясно се чуваха дишането, звуците и репликите, които произнася Митко? От Симеон сякаш нищо не се чуваше.

# 152
И да ме прощава Михнева, ама как държавата била принудила Митко да се бори там за парите, че да лекува сина си...

Да прощаваш ти, но държавата не се грижи за децата и принуждава родителите да правят невероятни неща. Митко има късмета, че популяризира чрез предаването, но колко много други има. А за здравите каво прави? Едно голямо нищо....

+100000000000

# 153
Знае ли някой, откъде мога да сваля вчерашния епизод?

# 154
Последният епизод беше прекален във всяко отношение  Confused Не знам защо Митко не спря играта - това да не би да означаваше, че губи автоматично? Иначе не виждам проблем да се прегледа и да събере сили  newsm78
Този Симо ми е адски неприятен - мекотело и един такъв скатаващ се до финала  Hug
От останалите май само Райно ми е симпатичен.
А как ще се определи накрая победител? Пак ли ще са някакви игри?

# 155
Знае ли някой, откъде мога да сваля вчерашния епизод?

За цялото предаване не знам, но тук има фрагменти http://fermata.btv.bg/videos/.

# 156
  • София
Аз снощи разбрах, че отпадналите фермери ще излъчат двамата финалисти, другите двама ще отпаднат. Финалът между двамата ще се реши на дуел.
Това хубаво, ама тези, които са отпаднали, вече са изгледали епизодите, може и да са се наговорили.  newsm78

# 157
  • Вестерос
Не са това Сисе правилата. Казаха , че от 4-мата отпадналите избират 2-ма за финала, а другите двама сигурно Нора и Симо ще се борят кой от тях да отиде на финала. И после на финала ще са трима. И ще се гласува.

И да за мен Нора е по-противна от Альона.  Peace

Симо не мога да го трая, не мога да го нарека мекотело обаче, да не забравяме , че отстрани двама претенденти Митко и Веско  Peace

# 158
Аз пък Нора повече я харесвам от Альона, втората ми се вижда злобна и мнителна непрекъснато и без никакви поводи. Все някой й завижда, все обянсява на някой друг как му завиждат, подскача, крещи, обижда. Ужасна е като поведение. Като играч е силна и добре се представи там по задачите и дуелите, но това не ми е достатъчно, за да я харесвам.

# 159
Не ми харесва като мъж, като характер, не че не  е силен и няма физически качества.
А за Нора не гледах - нали нейни близки трябваше да идват във фермата - идва ли майка й? Нещо ми се губи.  newsm78

# 160
  • Вестерос
Аз ги приемам, че всеки има кусури и гледам реалното представяне във фермата, а не толкова характерите  Peace

# 161
От днес ли трябва да са вътре изгонените?  newsm78
На Нора идва някакъв неин приятел от детството.

# 162
Аз не гледах много старателно напоследък, но вчера в някакво повторение мернах един момък, който седеше до Нора и белеше картофи, явно той е близкият, който е влизал. Ама приятел ли е, гадже ли е, не разбрах.

>А, ето, Статси казва приятел от детството бил. Peace

Не ми харесва като мъж, като характер, не че не  е силен и няма физически качества.
А за Нора не гледах - нали нейни близки трябваше да идват във фермата - идва ли майка й? Нещо ми се губи.  newsm78

# 163
  • Вестерос
И ги базикаха през цялото време защо не са се взели. Видо се казваше, съкратено от Видомир или Видослав

# 164
А, така може, защото не си представям майка й във фермата  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт