Фермата- сезон 1, тема 6

• 58 527
  • 894
  •   1
Отговори
# 195
  • постоянно
biglubo, и на мен от статията нищо не ми стана ясно, напротив, обърка ме.
Не знам дали е вярно, но аз поне така го разбрах:
1. Старите фермери избират двама финалисти.
2. Останалите двама играят двубой, в който се определя третия финалист.
3. И от тримата финалисти публиката избира победител.
В понеделник ще разберем със сигурност.

Толкова простотия избълваха Иван и Андрей... Как пък не отделиха 1 минута ефирно време, да обяснят като хората правилата.

Старите фермери гласуват и избират 2ма сигурни финалисти.
Останалите двама неизбрани отиват на дуел и така решават кой ще е 3я финалист.
След това отварят зрителски вот и играчът събрал най много зрителски гласове - печели !

# 196
  • Бургас
А финала тази неделя 20.12 ли ще е?

# 197
  • Другата България
Да.

# 198
Не, много по-яко е да се сипе безсмислен сарказъм, вместо малко да се поразсъждава.
Никой не твърди, че нещо е 100% ясно, защото не е. Явно продуцентите държат да има съспенс с правилата от самото начало. Но няма смисъл помежду си да се караме.

# 199
И сега какво - четиримата ще тънат в лукс в къщата на баш фермера  hahaha
Само едно не ми стана ясно в тази тъпа ферма - да гледат толкова животни, а само две да изядат. Така ли са живели преди 100г? Само постно и млечни, да бе Flutter . Толкова бъхтане, пък на пости Shocked .
Те кокошки нямат, нали, или аз бъркам нещо? Щото поне яйца да имаха, пък и да колят по някоя. Абе, тъпотия. Whistling
Все ми е тая кой ще спечели, само да не е Алла, де.  Twisted Evil Непоносимая такая hahaha
Яд ме е, че Митко отпадна, но винаги съм знаела и казвала, че Симо е силен и много-много нямат шанс да го победят, който и да е от участниците. Аз не мисля, че се е скатавал, просто първия ден имА късмет, че избраха майора за първи фермер на седмицата. Ако бяха избрали него, можеше съвсем различно да се подредят нещата, но все едно. После не е участвал в "лагерите" на Мара и Митко, поне не и явно , оттам идва и впечатлението, че е скатавка.

# 200
Имат кокошки, Ензим! Виждала съм ги два пъти на екран. Но кокошка не са клали официално, яйца вероятно ядат. Алла като учеше Андрей да меси, каза че понякога слагали яйце в прословутите им питки.

# 201
  • постоянно
Да , имат кокошки . Една беше влязла в стаята митко я изгони с метлата.

# 202
Ясно, затова си мисля, че нямат, щом два пъти са ги дали за 3 месеца Joy
Е, поне някое-друго яйце са хапвали, ако са снасяли кокошките, де. Grinning

# 203
Гадаем, пишем , спорим и накрая победителят е.... Неговото имеееее е. Той е..

Бай G! Няма само да рекламира разните му модели селскостопански машини я.  Mr. Green

Кокошки имат и не мисля, че за три месеца са изяли само две животни. Яренцето и зайчето. Понеже предполагам, че животните са на хора от съседното село, бай Г. им е носел месо , но без камери са го консумирали.... Това са си мои лични разсъждения. Не мога да си представя големи, яки мъже особено тия дето не се спряха да са само на яйца и мляко.

# 204
И риба ядоха. Аз също подозирам, че е имало контрабанда месо, от бай ни G Wink

# 205
И риба ядоха. Аз също подозирам, че е имало контрабанда месо, от бай ни G Wink
Верно, да, и някаква риба готвИ майорът. Май награда беше накаква, едни едри развъдникови пъстърви (аз такива си ловя по платените гьолове). Контрабанда месо Laughing , сетих се за "спекулата с яйца" в "Белю пушилката"  Joy  Joy  Joy

# 206
Eeee имаше и щафети салами за дуелистите  Joy

# 207
Eeee имаше и щафети салами за дуелистите  Joy

Ахах в българските салами нЕма мЕсо, Ladybird.  Joy Е, поне на вкус го докарват.

# 208
Аз съм навита да ви кажа честно Бай G да спечели формата.

# 209
  • Sofia
Аз съм навита да ви кажа честно Бай G да спечели формата.
Малее,сакън,недей...  ooooh!  Mr. Green  Joy

От вчера се чудя,по повод безумните игри и изказванията на ИА на лайфа,какво значи:докторът казал на Митко,че е опасно да продължи,но той така решил  newsm78.Човек,който няма медицински познания,а пък е и под влияние на адреналина в този момент,не би могъл реално да прецени колко сериозни могат да бъдат последствията от травмите му в бъдеще.Та все си мисля,че би било по-редно докторите да взимат по-категорични решения-може,не може да продължи.Малко ми е несериозно това,опасно била,ама той така решил,на своя отговорност...

А правилата за финала дано ги разберем поне на финала  Laughing  

Последна редакция: пн, 14 дек 2015, 19:21 от avi10

Общи условия

Активация на акаунт