Фермата- сезон 1, тема 6

• 58 570
  • 894
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Между другото много озлобени и настървени са отпадналите. Естествено, че победителят ще е само един, ей я Мара направо съскаше и плюеше отрова. Фаворит ми е Райно и отчасти Нора, дано не спечели Симо. Не ми харесва, като цяло неговата игра във Фермата, скатавки, коалиции, подмятания, сеирджийство и накрая излиза само той чистият от ла*ната.

П. П. Варсамов за пореден път изнерви обстановката. Това, недоразумение има крещящата нужда все да дудне , като стара бабичка и да привлича внимание  Mr. Green Mr. Green Знам, че чете бг-мама дано си вземе малко поука Mr. Green

Последна редакция: нд, 20 дек 2015, 20:44 от Madam S

# 631
  • Велико Търново
Аз пропуснах началото....защо бе тази реплика на Иван към Варсамов - да гласува и да напускал newsm78

# 632
  • София
Аз пропуснах началото....защо бе тази реплика на Иван към Варсамов - да гласува и да напускал newsm78
Защото през цялото време не си затвори устата по време на лайфа. Постоянно дудне, суфлира и т.н. дразнещо е.

# 633
  • Вестерос
Явно продължава да се заяжда , докато задават-отговарят  ooooh!

# 634
Ние не го чуваме, но Варсамов постоянно дудне и коментира, нищо, че няма думата и им пречи, Иван му каза да спре да мърмори, че пречи и ако не спре, ще го изгонят от студиото. А като знаем речника на Варсамов, едва ли казва приятни и важни неща.

# 635
Симо с това "Аз продължавам каузата на Митко!", "Аз подкрепям Ивко и ще се боря за него!" ми е изкуствено ...
Димитър щеше да даде всички пари за сина си. Симо ще го направи ли, та обяснява как той поел щафетата от Митко и продължавал?
Смешник!
За Нора и Райно съм като повече клоня към момата, защото видях промяната в нея, докато Райно беше в свои води и комфорта му не беше нарушен така, както на "Групата на 21-ви век/Мурките/Гражданите" Peace

# 636
Направо съм готова да разцелувам Иван. Отдавна си мечтая някой така категорично да набие канчето на Варсамов, образно казано.

От друга страна пък, така им се пада, като слушат Ани Владимирова и си взимат такива дегенерати за участници.

# 637
  • София
Направо съм готова да разцелувам Иван. Отдавна си мечтая някой така категорично да набие канчето на Варсамов, образно казано.
Peace Peace и майстора си има майстор

# 638
  • Вестерос
Излязъл, на Варсамов просто не първите 7, а 20 му липсват, супер с извинение к*рвенски номера прави

# 639
  • Велико Търново
Благодаря ви, момичета bouquet
То, него да го изгонят, все има за какво ooooh!

# 640
Голямото мъж, Варсамов, напуснал без да гласува. Като на госпожичка са му фасоните. Joy

# 641
И на мен ми е все едно кой ще спечели. Досега в такива предавания винаги съм имала по един фаворит и по един за който на всяка цена не съм искала да спечели, но сега гледам финала спокойно и без да се вълнувам.
Защо трябваше да започнат с кадри от скандалите и караниците? Много се напрегнах.
Варсамов е  Sick

# 642
  • somewhere near the sea
Варсамов е с личностно разстройство. Има претенции, ще е праволинеен и честен..Ама той само наркотици е продавал, нищо лошо не е правил... ooooh!

# 643
  • София
Ами поведението на Варсамов е без коментар. Даже и инфантилно не бих го нарекла.

# 644
Митко и Дони уж разправяха, че Райно им бил най-достоен, пък сега за Симеон гласували. Те да си гласуват за когото искат, но големите празни приказки защо ги говорят.
Рая сега можеше да даде глас на т.нар. си приятелка... кви са тез приятелства, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт