Фермата- сезон 1, тема 6

• 58 553
  • 894
  •   1
Отговори
# 660
  • sofia
Е, Нора голям късмет с последното мятане. Много се зарадвах.
И аз!! Party

# 661
  • София
Хахахахаха Симо немножка обосралис, нали Алочка за него гласува

# 662
Все ми е едно кой ще победи. Толкова тъпо и безинтересно предаване не бяха правили Иван и Андрей. Пък имах големи очаквания и нетърпение да започне. Много се разочаровах.
Бях за Веско, но уви отпадна.
Единствено се надявам да не спечели заспалата Нора.

Да бяха направили една Къртица или Сървайвър.

# 663
Нора се държи на ниво, при никаквата подкрепа от мижитурките и при двама мъже, с които се съзтезава, усмихната, ведра, харесва ми. Без да плямпа много, прави си каквото трябва, да става каквото ще. Дори и да не спечели проклетите пари, се представи доооста добре.

# 664
Оффф, ми що продължаваш да гледаш тъпото безинтересно предаване? Sick

# 665
Все ми е едно кой ще победи. Толкова тъпо и безинтересно предаване не бяха правили Иван и Андрей. Пък имах големи очаквания и нетърпение да започне. Много се разочаровах.
Бях за Веско, но уви отпадна.
Единствено се надявам да не спечели заспалата Нора.

Да бяха направили една Къртица или Сървайвър.

Трябва да искат специално разрешение за Къртицата от ТВ7, докато Евтим Милошев и Любо Нейков държат правата върху Сървайвър България.

# 666
  • София
Нора се държи на ниво, при никаквата подкрепа от мижитурките и при двама мъже, с които се съзтезава, усмихната, ведра, харесва ми. Без да плямпа много, прави си каквото трябва, да става каквото ще. Дори и да не спечели проклетите пари, се представи доооста добре.
Така е  Peace достойно игра

# 667
# 668
Оффф, ми що продължаваш да гледаш тъпото безинтересно предаване? Sick

Не го гледам. Знам обаче кои са на финал.

И все пак ако трябва да избера някой, по - добре Райно да спечели.

Симеон и Нора са отвратително бавни.

# 669
  • somewhere near the sea
Трябва да искат специално разрешение за Къртицата от ТВ7, докато Евтим Милошев и Любо Нейков държат правата върху Сървайвър България.
Доколкото знам правата се държат от бтв, а те делегират на продуцентска фирма. Ако помните първият сезон го прави Слави Трифонов.

# 670
  • somewhere near the sea
Много добре са го измислили това с въпросите, за да не им подсказват.

Във фейсбук най-активни са подкрепящите Райно

# 671
Божке, Иван и Андрай съвсем се оляха. Заек ли е или козина от заек. И за брашното ще имат да вземат. Баш си чукахме черупките на парченца едно време на село и даже не ги слагахме в храната, ами просто ги хвърляхме в курника. Кокошките веднъж не се оплакаха, че не са на брашно.

# 672
  • out of space
Божке, Иван и Андрай съвсем се оляха. Заек ли е или козина от заек. И за брашното ще имат да вземат. Баш си чукахме черупките на парченца едно време на село и даже не ги слагахме в храната, ами просто ги хвърляхме в курника. Кокошките веднъж не се оплакаха, че не са на брашно.

Не са попитали под каква форма Дидичка си дава черупките на кокошките, а как точно пише в Алманаха.

Аз просто ги счупвах на канарчетата  Laughing

# 673
Целта е да се види, че са назубрили алманаха. Само по себе си не особено постижение. Симо и Нора са го изяли направо.

# 674
  • София
Нора ме изненада приятно, силно й симпатизирам.

Общи условия

Активация на акаунт