Фермата- сезон 1, тема 6

• 58 553
  • 894
  •   1
Отговори
# 690
  • До сърцето...
Бях забравила колко противна е Нора. Просто последните дни на фона на Алла беше по-кротка и блага.
Пък и сълзите изиграха своята роля  Crazy

# 691
Нора! newsm18  Нора! newsm18  Нора! newsm18

# 692
  • sofia
Хайде, за Нора! Може и Мандрата. Само не Райно!
Абсолютно!

# 693
Очаквах нещо повече от финала.
Но съм доволна как изгониха Варсамов и Симо беше трети на първите две игри. На последната пропуснах какво стана, че заспах  Blush

# 694
  • sofia
От онзи ден съм се замислила, какво ще стане с кучетата във Фермата? Те се привързаха към фермерите, колко ли объркани са сега? Как пък никой не ги прибра?
Не ми се смейте!   Confused

# 695
Ще им пратят Ани Владимирова да ги успокоява  Mr. Green

# 696
Вероятно кучетата са на някого, който си ги е прибрал след предаването Wink

# 697
  • out of space
От онзи ден съм се замислила, какво ще стане с кучетата във Фермата? Те се привързаха към фермерите, колко ли объркани са сега? Как пък никой не ги прибра?

Това не е ли фермата на Бай Георги?

# 698
  • sofia

Не. Избрали са го на кастинга.

# 699
Митко първо обяви, че Симо е най-големият схемаджия, после пък бил най-достойният...щото му обеща пари
Ти нали осъзнаваш, че между изказването му във Фермата и гласуването тази вечер има период от поне едно 2 месеца. Митко и Симеон доста са се сближили и извън формата и са си приятелчета, което може да се види от фейсбук страниците им.

# 700
# 701
Не ми се смейте!   Confused

Някъде бях чела, че бай Георги е от село Капитан Димитриево, май беше, пазарджишко

Симеонеее, язък за фишкането hahaha

# 702
От онзи ден съм се замислила, какво ще стане с кучетата във Фермата? Те се привързаха към фермерите, колко ли объркани сасега? Как пък никой не ги прибра?
Не ми се смейте!   Confused
Аз само като ги гледах колко са мили се привързах. И си мислех същото. Иван и Андрей все едно за пръв път водят предаване.За Райно съм Peace

# 703
И победителят е, неговото име е... пхъх.
Не е Симеон, което мен лично ме радва.

# 704
  • Вестерос
За сега познах  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт