Фермата- сезон 1, тема 6

• 58 706
  • 894
  •   1
Отговори
# 330
Но как ще обясните, че всички участници, които са го виждали дали се включва или не, потвърждават, че се е скатавал.
Според Райно и Мустафа никой освен тях не е работил...а пък мнението на другите "работливи" участници е, че те най не са се скатавали  hahaha
В крайна сметка това е шоу, а не състезание за приз "герой на социалистическия труд"...То ако беше състезание за кой най-много работи селска работа - ами да бяха вкарали 18 Райновци и Мустафи и да се избере най-работния...., за какво бяха различните персонажи  newsm78 Симо е показал все пак, че с основното си занимание в този живот се е справил добре - едва ли го е постигнал с мързел и коалиции...Райно също показва, че се справя със своя живот - просто двамата са от различни векове и Симо се справи доста добре 100години назад. Друг е въпроса дали Райно може да се справи с живота 100години напред....Един вид мача се води на терена на Райно...

# 331

Симо дали е работил или не не знам.Дразни ме в него начина по който си пробива път.Това ходене от човек на човек.И как всички са му били длъжни.Звучи ми все едно казва на някой: "Ти помниш ли как мина по пътеката и аз бях до теб? Аз не те спънах въпреки че можех.А сега ти си неблагодарен и не гласуваш за мен." Някакви такива доводи вади:)

Peace

Да, точно това е отвратително. И какви погледи вади и това почесване по брадата  Sick

Не знам какво му е в главата и душата на Райно - уж всички го харесват, а накрая гласуват за друг  Shocked

# 332
  • До сърцето...
Жалко за Райно- тези, които му се кълняха във вярност го предадоха тази вечер(Митко и Мустафа най-много ме ядосаха, по лицето на Митко личеше, че е гузен).

Защо пък да е гузен?  Райно го прати на дуел заради плановете на Мустафа,  вероятно е видял и записа,  в който не го слага сред заслужилите да спечелят (т.е. предпочита Алла и Нора пред него), така че не виждам защо трябва да се чувства гузен.

# 333
  • somewhere near the sea
В крайна сметка това е шоу...
Да, де. Ама ако бяха всички като него първите два месеца какво щеше да гледа драгият зрител? И въобще дали щеше да гледа?

Жалко за Райно- тези, които му се кълняха във вярност го предадоха тази вечер(Митко и Мустафа най-много ме ядосаха, по лицето на Митко личеше, че е гузен).

Защо пък да е гузен?  Райно го прати на дуел заради плановете на Мустафа,  вероятно е видял и записа,  в който не го слага сред заслужилите да спечелят (т.е. предпочита Алла и Нора пред него), така че не виждам защо трябва да се чувства гузен.
Тогава защо му написа онова прочувствено писмо накрая в библията? "Обичам те, човече", "Ти ме научи..." Пак пози ли?

# 334
Какъв ще е според вас регламента за второто гласуване?

# 335
Симо добре играе, но с това уговаряне и мазнене сам се дискредитира. Не вярвам да получи много гласове от публиката. Той е спортист, огромен як човек. Освен това назубка аламанаха докато другите бачкаха. При това положение никой няма шанс да го пребори. Хубавото е, че публиката видя всичко и няма да гласува за него.
Моника - за пореден път доказа колко е тъпа, елементарна и повърхностна.
Альона - жалко че мъжът и настрои цяла БГ срещу нея. Тя е добра жена, ама тъпата мутра и попари всички шансове за победа.
Варсамов - гнусна долна свиня от край до край. Забърква интриги и накрая подло си прави квото си иска и разочарова стадото си. Не може да се разчита на тоя бик, заслужава тия дето го търсят да го пребият да го настигнат и да му покажат, че има и по силни.
Мустафа - стискам палци да проработи схемата му.
Рая - за пореден път ги разби всичките с характер и справедливост.
Лично аз не се притеснявам - струва ми се че продукцията лансира Райно и няма да го оставят изън финалната тройка.

# 336
# 337
  • постоянно
какъв беше крайният резултат от гласовете ?
 Hug

# 338
 Hug
Симеон - 6
Алла - 4
Райно - 2
Нора - 0

# 339
  • постоянно
 Hug
Симеон - 6
Алла - 4
Райно - 2
Нора - 0

Значи ако Митко и Мустафа бяха гласували за Райно и тримата щяха да имат еднакъв брой гласове . Какво щеше да се случи тогава ?
Може би наистина имаха причина да  изберат Симо ?!? Незнам , просто размишлявам  Peace

# 340
Оставам с усещането, че Мустафа вкарва Райно в такива интриги и задкулисни игри, че на Райно главата му става като ужилена от оси.
Иска му се на човека по-бързо да се приключва с всичко, пък да става каквото ще.
Разбрах какъв е замисълът на Мустафа, но в крайна сметка той няма никакви гаранции, че схемата ще проработи и днес ще се гласува за Райно.

# 341
Незнам мъжа на Алла дали е предлагал пари ,за да гласуват за нея,но на баба Дони май
са и дали пари за да агитира хората против Райно.То не беше въодушевяване,речи,че и срам щяло да я е да се покаже после на улицата.....срама си го причини тя,след тия 2 дни предаване дето се блъскаше толкова разпалено. Ужас,чак толкова вживяване мисля че не е нужно.
А Андрей много подло постъпи пред всички като разправяше доказано-недоказано само по думите на Дони,че дори и навън се подкупвали с пари участници.Явно беше за нас че визира мъжа на Алла, с толкова укор в тона и думите му,и то породени само от приказките на най-голямата интригантка.
Как пък никой друг не каза че и на него му е предложил пари и постоянно нон стоп му е звънял....а само на нея,видиш ли.
Грозна работа снощи......нямам думи.

# 342
Простотията, която сътвори Мустафа снощи има смисъл само ако са длъжни днес да гласуват за различен човек, ако можеха за един и същ той би гласувал и двата дни за Райно, но ме съмнява. Подлъгаха го, но наистина в един момент звучеше логично  Confused

Варсамов- престанете да го обиждате  Naughty, той 2 лв не е откраднал, само за наркотици и бой е арестуван

Рая- брей....има позиви да стане човек, не мога да оправдая обаче отношението и спрямо Нора, виждаше се още вътре, че не е искрена в това приятелство, а сега не успя да скрие завистта си

Симо не бил ходил да се мазни, бре, припознала съм се значи няколко пъти  Rolling Eyes

Мара и Алла- едната не ще да говори, другата не ща да чуе  Mr. Green

Симо обаче забелязахте ли как накрая спомена думата "мангал", някой услужливо го е светнал какво е говорила Нора за него

Андрей снощи беше много прав във всичко, което каза и за което ги укори  Peace Той не цитира име, така че не виждам кое му е подлото  newsm78, а и съм склонна да вярвам, че го е правил мъжа на Алла

# 343
Аз се замислих по въпроса, че Райно играел на свой терен, бил в свои води и затова така добре се е представил и затова е работил толкова много, а Симо видиш ли бил от друга епоха. Само че има една подробност - дейните и работливи хора винаги си намират работа и не лежат по гръб, в каквито и условия да ги сложиш и съм сигурна, че и Райно да го преместят в света на Симо пак няма да се излежава и по цял ден да се чуди какво да прави. Има си такива хора, които са научени на работа и не обичат да си губят времето в лежане.
А това с агитирането от страна на баскетболиста още повече ме отврати, не че някога съм го харесвала.

# 344
Мен дори не ме дразни, че се уговаря, а ме дразни, че после се изкарва света вода ненапита, р'шли. За Симо работното говоря.

Общи условия

Активация на акаунт