Фермата- сезон 1, тема 6

• 58 705
  • 894
  •   1
Отговори
# 345
  • Вестерос
И че с никой не бил говорил  Laughing

# 346
Едва ли са задължени да гласуват за друг днес. Гласува се за един от останалите и това е. Който е гласувал за Райно вчера и днес ще гласува за него.

# 347
Аз пък от видеото не разбрах, че още веднъж ще гласуват - нали  се трупат точки от гласа на съотборниците, от игри и от зрители. То иначе и зрителите трябва да гласуват 2-3 пъти  newsm78
Значи все пак Фермата не е БГ предаване. Като даваха двубоя между Митко и Симо си мислех, че са избрали игри от други предавания по света и не можем да ги обвиняваме, че те са били жестоки, после си викам - може пък ИА да са автори, все пак ферма е, преди 100 г. в БГ. Но значи наистина има такова предаване и в други страни. Какви ли си били фермите там преди 100 г.  newsm78 ЗАщото нашите още са си такива, а от това, което гледам по филмите, там са доста по - развити  Rolling Eyes Но да не забравям и одържавяването на земите, което сигурно е причина да няма голямо развитие у нас  Rolling Eyes

# 348
Едва ли са задължени да гласуват за друг днес. Гласува се за един от останалите и това е. Който е гласувал за Райно вчера и днес ще гласува за него.
newsm78 дали
Всеки казваше за кои двама иска да гласува. Ще видим  Wink

# 349
Гледам отскоро Фермата и нямам категорично отношение към играчите, но мисля, че Мустафа наистина постъпи мъдро вчера и не предаде приятеля си. Явно целта на някои от участниците при  първото гласуване беше да бъде неутрализирана Альона, за да бъдат Симо и Райно сигурните финалисти. А предпочетоха да направят първо Симо финалист, защото при четири кандидатури има по-голямо разпиляване на гласове. По-голямо разпиляване на гласове не се получи на практика, защото Нора си остана с нула гласове, но на следващото може и да получи. Според мен, на следващото гласуване те няма да имат право да гласуват за същия участник, за който вече са дали своя вот, защото вчера при совалките на Мустафа, няколко пъти чух как се споменава кой щял да им бъде  първи и кой втори избраник. Никой не каза, че ще гласува и двата пъти за един и същи човек. Затова и Мустафа промени вота си, май. Реакцията на Альона след гласуването беше показателна - тя обвиняваше Мустафа, че не е гласувал по съвест, но всъщност беше ядосана, че той я е прецакал с вота си.

# 350
Джина, още от самото начало е ясно, че е световен формат (пропуснала си сигурно), но те му викат "най-българското риалити"... неясно защо, все едно в другите страни няма ферми и животни. Как да е...
Аз мернах хърватското и сръбското, но второто ми се стори голяма простотия и много ниско качество на картинката, а на хърватското рових в сайта, който е 1:1 с нашия, за правила, но нямаше и там. За вариантите извън Балканите не се осведомих как са, признавам.

# 351
Аз не го следя от началото и наистина не съм разбрала, наистина.
Но обикновено това за формати, които идват отвън и игрите са измислени там, не можем да се сърдим на Иван и Андрей. Макар, че наистина тези силови състезания във фермерска игра са ми малко странни.

# 352
Да, имат определен набор игри, но те си ги подбират и решават какво да заложат за всеки дуел, така че имат също вина.
Всичко беше силово, Иван през цялото време дуднеше някакви неадекватности, Димитър си разпра та*аците, докторът каза да спре, ама зор да се продължава и така... Имаше доста прекаляване в този точно двубой, иначе другите бяха доста по-балансирани.
Сега ще видим финалните какви ще са, ясно е едно, че няма да има кръв и лимфа. Simple Smile

# 353
newsm78 дали
Всеки казваше за кои двама иска да гласува. Ще видим  Wink

да ама всеки има фаворит, който ще си поддържа до последно. Ако той не е спечелил 1 път разбира се ще гласува за него пак и втория път

# 354
И сега какво излезе? Тоя "аблъчвал", оня "аблъчвал", а накрая се оказва, че най-много аблъчвал не друг, а точно "Мышо ми". Язък, че три месеца ни чете морал лудата кокошка от Ленинград. Накрая се изкъка на метеното.

Не симпатизирам на Нора, но определено ще е много интересно да се видят физиономиите на Мара и Мекия, в случай, че успее да бие жената на телефониста в двубоя за трети финалист! Ще е незабравимо  Mr. Green

# 355
И сега какво излезе? Тоя "аблъчвал", оня "аблъчвал", а накрая се оказва, че най-много аблъчвал не друг, а точно "Мышо ми". Язък, че три месеца ни чете морал лудата кокошка от Ленинград. Накрая се изкъка на метеното.

Защо се доверяваш на думите на Дони?Жоро каза че са приятели с Мишо и затова ще гласува за Алла,а оная бялата кокошка какви ли не сценарии измисли.
Според мен Алла няма да е много ОК с мъжа си , ако разбере че това е истина,АКО Е истина изобщо.
Той човека какъв рев изрева,че не го интересувала награда и победа,само Алла да си е в къщи...а те го изкараха най-черния.
Определено симпатизирам на Алла,но мисля че тази вечер срещу Райно ,тя няма шанс.

# 356
Аз се замислих по въпроса, че Райно играел на свой терен, бил в свои води и затова така добре се е представил и затова е работил толкова много, а Симо видиш ли бил от друга епоха. Само че има една подробност - дейните и работливи хора винаги си намират работа и не лежат по гръб, в каквито и условия да ги сложиш и съм сигурна, че и Райно да го преместят в света на Симо пак няма да се излежава и по цял ден да се чуди какво да прави. Има си такива хора, които са научени на работа и не обичат да си губят времето в лежане.
А това с агитирането от страна на баскетболиста още повече ме отврати, не че някога съм го харесвала.

Ако правилно съм разбрала идеята на предаването - то идеята е не да се работи във ферма, а да се възстанови ферма...В този ред на мисли единствения, който в края на това шоу има хъс, получи познания, има сръчности, има организаторски способности, може да е и ратай, и фермер е майора. Райно може единствено да се включи в работи, които си умее/не напразно не се включи в задачата с плетенето на чорапи, с пеенето и т.н./ Райно не притежава качества на лидер - той е блестящ изпълнител/и то само за неща, които са му привични/, но е абсурд да може да си обучи персонал, да организира правилно работа и да изгради и ръководи успешно ферма. Ако Райно беше отделил толкова време на алманаха, колкото и на библията - вероятно щеше да го научи колкото и Симо.
Райно, ако го пренесат в света на Симо наистина ще се чуди какво да прави  Joy и колкото и да е деен, като няма какво да дои и къде да бие пирони, вероятно ще реше, че я кръст го боли, я баба му е казала нещо, ли ще тръгне да си чете библията, че да намери отговора там, защото то там всичко е писано....
Всеки един човек поставен в непривична за него среда, и да върши нови неща, в началото се чуди, оглежда, наблюдава, учи. Няма как влизайки във фермата 100години назад, всички да се юрнат и да започнат да работят както Райно и Мустафа...старта не е равен!!! Да, но накрая, на финала какво виждаме - е и другите участници се научиха и да доят, и да ринат обор, и да копат в градината, да сковават разни неща, да цепят дърва...
За мен най-голямо израстване при този неравен старт имаше Рая - та това си е едно 18 годишно момиче, което се научи на всяка една от дейностите във фермата. Ако я сравня с дъщерята на Райно.....ами Рая печели! Нищо че Райно е толкова работлив и с толкова умения - май нищо не е предал на дъщеря си...
За мен достойните финалисти трябваше да са Майора и Рая.

# 357
miss_sesilly
На Жоро ли се довери? Който пред Симо категорично даде мъжка дума да гласува за него? Много му тежи димата на този човек няма що.А и Андрей не каза че единствено и само от думите на Дони имат информация за уговорките.Може да се носят и други слухове и някой от другите да е намекнал нещо.Но няма как да се докаже защото е дума срещу дума.

Ladybird идеята на предаването е да има сеир.Да става шоу.И всякакви други идеи в този вид предавания са на заден план.Нито участниците са представителна извадка, нито задачата им е да са пример за някого.Избора на участници, самото предаване и всичко около него се прави с една цел и тя е да става шоу и да се печелят пари.

# 358
Споменахте, че навън Варсамов бил приятел с мъжа на Алла, не знам точно как го каза, но ми направи впечатление, че изписаха субтитри и ми звучеше така, че и с Алла са си дружки навън  newsm78

# 359
Накрая ще излезе, че всички са и роднини  Joy

Общи условия

Активация на акаунт