Фермата- сезон 1, тема 6

• 58 539
  • 894
  •   1
Отговори
# 705
  • Вестерос
Доволна съм  Party

# 706
Знаех си, че ще е Райноооооо

# 707
  • out of space
Да му е честито!

# 708
Така, така. Видя се Симо колко може, колко го харесват хората и как спечели толкова гласове от другите участници.
Доволна съм. Нора добре се представи, много ми хареса какво направи последните предавания.

# 709
Браво на Райно!

# 710
Ами, жив и здрав да е Райно да си им се радва. И да игнорира помията, която ще му се изсипе, че няма да е малко.
И никога да не влиза в ББ ол старс!!!

# 711
Николай Мартинов нямаше ли повече на финала или Райно постави нов рекорд ?

# 712
  • sofia
Бай Онзи и Мустафа победиха!!!
 Sick

# 713
Поздравления за Райно, да му е честита победата.

Да им е за урок на всички, занимаващи се с телевизия, зрителите искат да гледат обикновени, нормални хора. Стига сте ни изтезавали със скандали, агресия и простотия.

# 714
 Браво на Райно! Да му е честитито! smile3501
Много се радвам, че истински фермер спечели фермата, а не "парашутист" Wink

С този зарителски вот, дори и да не беше получил никакви гласове от съфермерите си и да беше изгубил и трите игри, пак щеше да спечели:) Затова браво и на зрителите!  Hug

# 715
  • Тра-ла-ла
Да, бе, следващата "Ферма" да е пълна само с Райновци Laughing Да пукнем от скука и набожност

# 716
  • somewhere near the sea
Митко първо обяви, че Симо е най-големият схемаджия, после пък бил най-достойният...щото му обеща пари
Ти нали осъзнаваш, че между изказването му във Фермата и гласуването тази вечер има период от поне едно 2 месеца. Митко и Симеон доста са се сближили и извън формата и са си приятелчета, което може да се види от фейсбук страниците им.
Тези думи за най-достойният ги каза вътре, когато гласуваха за финалисти, а не тази вечер. Ти осъзнаваш ли, че се ориентирам в хронологията.

# 717
Райно спечели с 2 пъти повече точки от другите двама заедно  hahaha

# 718
Честита победа на Райно!

# 719
  • sofia
Аз смятам, че участниците не бяха равнопоставени. Все едно в Сървайвар да участва туземец, от джунглата в която снимат. Много ясно, че той ще спечели!

Общи условия

Активация на акаунт