Фермата- сезон 1, тема 6

• 57 169
  • 894
  •   1
Отговори
# 825
  • Другата България
Кое в случая е конспирацията?

# 826
"Правим". Какво правят тия двамата за децата на Митко още от 2-3 ден, те си знаят. На мен това заедноправене отстрани ми прозвуча като някакъв род уговорка. В крайна сметка всички се оказаха навързани като свински черва.

# 827
  • Другата България
Според мен е просто израз, нещо от сорта - "всички правим за децата си всичко", въпреки че Варсамов няма деца....просто израз.
Не знам, може и аз да съм наивна. newsm78
А иначе това
В крайна сметка всички се оказаха навързани като свински черва.
си е така. Peace

# 828
Биляна, Бона, много добри попадения! С глас се смях. hahaha

Дидичка, мисля, че е просто израз. Peace

# 829
Понеже свикнах, пък вече няма всяка вечер, взех да гледам всичко отначало. Признавам си, когато имам време, обичам да се връщам назад и почти винаги откривам нещо, на което грам внимание не съм обърнала на момента. Ето и сега, за любителите на конспирацията, епизод шести, Митко си поплаква за децата, Варсата му вика: "Липсват ти, нали? Доколкото си спомням, за тях го правим," а Митака отговаря: "Да." И туй преди бележката още. Ама така е, като гледаш по диагоналната система, откриваш конспирациите чак след финала.  ooooh!
А, може би, Варсамов просто има предвид "Близките (в случая на Митко - децата, в случая на Варсамов - приятелката му) ти липсват нали? До колкото си спомням, за тях го правим" А правят това, че влизат за 3 месеца в предаване, далеч от най-близките си и си продават г*зовете за да вземат някой допълнителен лев и евентуално голямата награда накрая ... А с парите единия иска да помогне на сина си, а другия - да организира сватба.
Все пак още в началото и двамата казаха, че колкото и да се правят на силни си имат по една слабост в животите.

# 830
Понеже свикнах, пък вече няма всяка вечер, взех да гледам всичко отначало. Признавам си, когато имам време, обичам да се връщам назад и почти винаги откривам нещо, на което грам внимание не съм обърнала на момента. Ето и сега, за любителите на конспирацията, епизод шести, Митко си поплаква за децата, Варсата му вика: "Липсват ти, нали? Доколкото си спомням, за тях го правим," а Митака отговаря: "Да." И туй преди бележката още. Ама така е, като гледаш по диагоналната система, откриваш конспирациите чак след финала.  ooooh!

След като Жорко намери бележката, Варсамов си каза (по време на дуела), че играят с Митко още от София. Такъв спомен имам.

# 831
Весели празници . Бъдете благословени.  santa2 madnoel Nature Snowman
Беше ми много приятно тук, в темата с вас!

Последна редакция: ср, 23 дек 2015, 17:16 от Билян@

# 832
  • постоянно
Весели Празници и на теб Билян@ и на всички останали.
Здраве и късмет през новата 2016 и нека да е Мирна !

txtloves Nature Snowman santa2

# 833
Весели празници на всички!

# 834
  • Велико Търново
Весели празници и от мен santa2
Надявам се да се "видим" отново в темата за Мастършеф например Wink - голям фен съм на предаването.

# 835
  • Другата България
Светли празници и от мен!
Бъдете здрави! bouquet

# 836
  • Вестерос
Весело изкарване на празниците и от мен  bouquet

# 837
Весели празници и от мен! bouquet

# 838
Весели празници и до Фермата 2-ри сезон! Simple Smile

# 839